niknik 14 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ηθελα να μοιραστω μαζι σας το οτι οι black percula μου ,γεννησανε και ειμα πολυ χαρουμενος για αυτο ,μετα απο τοσες γεννες που εχω απο τις ανεμωνες μου ηρθε η οι ωρα των νεμο μου .μακαρι να μπορουσα να τα μεγαλωνα[ αλλα ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα],οπως κανω με τις ανεμωνες μου .ευχομε να χαρουν και αλλοι συνχομπιστες επιτυνχανοντας και αυτοι αυτο το γεγονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικα χαρουμενες στιγμες,και μακαρι να μπορουσες να τα μεγαλωνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν προσπαθείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 14 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Mε το μερακι που εχεις στα ενυδρεια σου ειναι αναμενωμενο γεγονος αυτο Μπραβο Νικολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 εκει που ειναι στο μεγαλο ενυδρειο μαζι με τα αλλα ψαρια δεν γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsirof 15 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές στο χόμπυ μας. Και φυσικά προσωπική σου επιτυχία για τις ιδανικές συνθήκες που βρήκαν τα ψαράκια και αναπαράχθηκαν.Εις ανώτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 11 Οκτωβρίου 2012 οι γεννες συνεχιζονται φτασαμε στην 3η θα στησω ενα μικρο.....και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Αν έχεις χρόνο να επενδύσεις είμαι σίγουρος οτι θα δεις φως στο τούνελ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 11 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Είναι πραγματικά πολύ όμορφα !!!!! Το ζω κάθε σχεδόν 10 ημέρες παρα παρα πολλές γεννες μέχρι που τα λυπάμαι με τέτοια προσπάθεια που κάνουν να αφήσουν απογόνους !!!! Μάλιστα ένα βράδυ γυρίζοντας από βόλτα έξω ξαφνιαστικα όταν είδα το Ενυδρειο να είναι φουλ στα μικρά παντού Την άλλη μέρα βέβαια τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagklisgiannis 12 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Αξίζει μια προσπάθεια! Τουλάχιστον μετά θα ξέρεις ότι προσπάθησες ακόμα κ αν δεν τα καταφέρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Οι περισσότεροι από εμάς φτάσαμε στη πηγή και δεν ήπιαμε νερό... μείναμε μόνο στα αυγά μέχρι τη στιγμή της εκκόλαψης και μετά το χάος. Είσαι απ΄΄ο του λίγους τυχερούς που είδαν το θαύμα της ζωής.. έστω και λίγο. Αυτό βέβαια είναι και δίκοπο μαχαίρι "συναισθηματικού χαρακτήρα" αν μπορώ να το πω έτσι, γιατί έφτασες και στην πηγή ήπιες και λίγο νερό χωρίς να ξεδιψάσεις. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου "διψασμένος" θα το επιχειρούσα με κάθε τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος