Jump to content

Κιχλιδες

paulos20

Recommended Posts

παιδια αρχικα δεν ξερω απο κιχλιδες θελω πληροφοριες.Θελω να ρωτησω υπαρχει συγεκριμενη περιοδος αναπαραγωγης και αν ναι ποια ειναι αυτη 2 αληθευει οτι πρεπει να ειναι αναλογια 1 αρσενικο προς 3 θηλυκα που διαβασα καπου;;και 3 ποσα λιτρα ενθδρειου χρειαζονται;;

Oι ερωτησεις που κανεις φιλε μου ειναι πολυ γενικες και αοριστες,ειδικα οταν μιλαμε για μια αχανη ουσιαστικα ομαδα,οπως οι κιχλιδες.Εχεις καποιο συγκεκριμενο ειδος κατα νου ή τουλαχιστον ηπειρο;

:)

Καλημερα Παυλο,ωραια λιμνη διαλεξες :bigemo_harabe_net-64: υπαρχουν πολλα ψαρια και μονογαμικα και πολυγαμικα,ποσα λιτρα εχεις?

καλημερα παύλο! καλη αρχη σου ευχομαι. ποσα λιστα ενυδρειο εχεις και τι διαστασεις?

παιδια εχω 60 λιτρα και ειπα σε ενα τζαμα να μου φτιαξει για 100 λιτρα ενυδρειο με 70 εκατοστα πλατος καλο ειναι;;αν εχει καποιος κιχλιδεσ για πουλιμα ας μου πει μενω καλαματα ειχα λευκουσ καρχαριες τους εδωσα και θελω να παρω ψαρια να βλεπω αντιδρασεις να μπορω να κανω αναπαραγωγες και γενικα να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω στο ενυδριο μου εκει που κοιτουσα στο πετ σοπ ηταν αλλα δυο παιδια που μου ειπαν να μπω σε αυτο το φορουμ που μπορω να βρω ψαρια και μου προτειναν κιχλιδες το εψαξα και μου αρεσαν πολυ τα χρωματα στα συγκεκριμενα ψαρια που ειδα σε καποιους απο εδω μεσα εσεις που ξερετε απο ρατσες πειτε μου ποια θα ηταν ωραια να αγορασω

Καλο μεσημερι παυλο καλη αρχη!!!!!!!!!

παιδια εχω 60 λιτρα και ειπα σε ενα τζαμα να μου φτιαξει για 100 λιτρα ενυδρειο με 70 εκατοστα πλατος καλο ειναι;;αν εχει καποιος κιχλιδεσ για πουλιμα ας μου πει μενω καλαματα ειχα λευκουσ καρχαριες τους εδωσα και θελω να παρω ψαρια να βλεπω αντιδρασεις να μπορω να κανω αναπαραγωγες και γενικα να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω στο ενυδριο μου εκει που κοιτουσα στο πετ σοπ ηταν αλλα δυο παιδια που μου ειπαν να μπω σε αυτο το φορουμ που μπορω να βρω ψαρια και μου προτειναν κιχλιδες το εψαξα και μου αρεσαν πολυ τα χρωματα στα συγκεκριμενα ψαρια που ειδα σε καποιους απο εδω μεσα εσεις που ξερετε απο ρατσες πειτε μου ποια θα ηταν ωραια να αγορασω

Λευκους καρχαριες?? :o

Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια!

Καλώς τον ,αφού αναφέρεσαι σε τέτοιου μεγέθους ενυδρείο (70cm) αφού διαβάσεις την αρθρογραφία της Ταγκανίκας δώσε λίγο περισσότερο βάρος σε αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987

γεια σου ρε πατριδα.....καλως ηρθες.....για κιχλιδες απο τανγκανικα θα σε στεναχωρισω αλλα δυσκολα θα βρεις στα πετ σοπ της πολης μας....μονο με παραγκελεια..1-2 ειδη διαθετουν και αυτα σε τιμες απλησιαστες.....το εχω ψαξει και εγω πολυ το θεμα.....οταν θα εισαι ετοιμος βαλε καλυτερα καμια αγγελια στο φορουμ...ολο και καποιος συνχομπιστας θα εχει κατι για πουλημα.... :bigemo_harabe_net-64:

νανοκιχλιδες μου προτειναν τι λες;;;η προτεινε μου κανενα ψαρι με εντονους χρωματισμους να κανω αναπαραγωγες και να βλεπω αντιδρασεις των ψαριων.lodotropheus spreagerae αυτο το ψαρι μου προτεινε καποιος να μου πουλισει εδω τι λετε;;καλο;;

Λευκους καρχαριες?? :o

Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια!

Φυσικα Κωστα και δεν αναφερεται στον carcharodon carcharias :D

τωρα για εντονους χρωματισμους σε τανγκανικα και με τα λιτρα σου λιγο δυσκολο....τα ψαρια που μπορεις να βρεις εδω και πιστευω οτι κανουν για τα λιτρα σου ειναι τα εξης..

julidochromis transcriptus

post-45333-0-87536900-1347649587_thumb.jpg

altolamprologus compressiceps shell

post-45333-0-56649500-1347649754_thumb.jpg

μονο αυτα βρισκεις εδω.......

Απο τα αγαπημενα μου,με φανταστικες,και πολλες φορες αστειες συμπεριφορες.

Αξιζει τον κοπο.

Ριξε μια ματια γι'αυτα :)

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37916

Συμφωνώ με το Δια μια σταθερή επιλογή για μικρά ενυδρεία τα κοχυλοψαρα!

Ετοίμασε το ενυδρείο σου για τα συγκεκριμένα ψαράκια και μόλις είσαι έτοιμος βάλε μια αγγελία στο φόρουμ.

Αναμένουμε την συνέχεια.

Ρίξε εδώ μια ματιά σε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...