paulos20 13 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια αρχικα δεν ξερω απο κιχλιδες θελω πληροφοριες.Θελω να ρωτησω υπαρχει συγεκριμενη περιοδος αναπαραγωγης και αν ναι ποια ειναι αυτη 2 αληθευει οτι πρεπει να ειναι αναλογια 1 αρσενικο προς 3 θηλυκα που διαβασα καπου;;και 3 ποσα λιτρα ενθδρειου χρειαζονται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Oι ερωτησεις που κανεις φιλε μου ειναι πολυ γενικες και αοριστες,ειδικα οταν μιλαμε για μια αχανη ουσιαστικα ομαδα,οπως οι κιχλιδες.Εχεις καποιο συγκεκριμενο ειδος κατα νου ή τουλαχιστον ηπειρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 13 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) κιχλιδες τανγκανικα Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2012 - paulos20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ελα προς Αφρικη πλευρα τοτε,εχει πολλα θεματα.Για τι ενυδρειο μιλαμε ομως πρωτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 13 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 καλώς ήρθες πατρίδα. υπάρχει ολόκληρη κατηγορία με αφρικανικές κιχλίδες. η αρθρογραφία θα σε βοηθήσει πάρα πολύ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65556 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsantos 14 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα Παυλο,ωραια λιμνη διαλεξες υπαρχουν πολλα ψαρια και μονογαμικα και πολυγαμικα,ποσα λιτρα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα παύλο! καλη αρχη σου ευχομαι. ποσα λιστα ενυδρειο εχεις και τι διαστασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω 60 λιτρα και ειπα σε ενα τζαμα να μου φτιαξει για 100 λιτρα ενυδρειο με 70 εκατοστα πλατος καλο ειναι;;αν εχει καποιος κιχλιδεσ για πουλιμα ας μου πει μενω καλαματα ειχα λευκουσ καρχαριες τους εδωσα και θελω να παρω ψαρια να βλεπω αντιδρασεις να μπορω να κανω αναπαραγωγες και γενικα να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω στο ενυδριο μου εκει που κοιτουσα στο πετ σοπ ηταν αλλα δυο παιδια που μου ειπαν να μπω σε αυτο το φορουμ που μπορω να βρω ψαρια και μου προτειναν κιχλιδες το εψαξα και μου αρεσαν πολυ τα χρωματα στα συγκεκριμενα ψαρια που ειδα σε καποιους απο εδω μεσα εσεις που ξερετε απο ρατσες πειτε μου ποια θα ηταν ωραια να αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 14 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλο μεσημερι παυλο καλη αρχη!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #11 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω 60 λιτρα και ειπα σε ενα τζαμα να μου φτιαξει για 100 λιτρα ενυδρειο με 70 εκατοστα πλατος καλο ειναι;;αν εχει καποιος κιχλιδεσ για πουλιμα ας μου πει μενω καλαματα ειχα λευκουσ καρχαριες τους εδωσα και θελω να παρω ψαρια να βλεπω αντιδρασεις να μπορω να κανω αναπαραγωγες και γενικα να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω στο ενυδριο μου εκει που κοιτουσα στο πετ σοπ ηταν αλλα δυο παιδια που μου ειπαν να μπω σε αυτο το φορουμ που μπορω να βρω ψαρια και μου προτειναν κιχλιδες το εψαξα και μου αρεσαν πολυ τα χρωματα στα συγκεκριμενα ψαρια που ειδα σε καποιους απο εδω μεσα εσεις που ξερετε απο ρατσες πειτε μου ποια θα ηταν ωραια να αγορασω Λευκους καρχαριες?? Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς τον ,αφού αναφέρεσαι σε τέτοιου μεγέθους ενυδρείο (70cm) αφού διαβάσεις την αρθρογραφία της Ταγκανίκας δώσε λίγο περισσότερο βάρος σε αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 14 Σεπτεμβρίου 2012 #14 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σου ρε πατριδα.....καλως ηρθες.....για κιχλιδες απο τανγκανικα θα σε στεναχωρισω αλλα δυσκολα θα βρεις στα πετ σοπ της πολης μας....μονο με παραγκελεια..1-2 ειδη διαθετουν και αυτα σε τιμες απλησιαστες.....το εχω ψαξει και εγω πολυ το θεμα.....οταν θα εισαι ετοιμος βαλε καλυτερα καμια αγγελια στο φορουμ...ολο και καποιος συνχομπιστας θα εχει κατι για πουλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #15 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 νανοκιχλιδες μου προτειναν τι λες;;;η προτεινε μου κανενα ψαρι με εντονους χρωματισμους να κανω αναπαραγωγες και να βλεπω αντιδρασεις των ψαριων.lodotropheus spreagerae αυτο το ψαρι μου προτεινε καποιος να μου πουλισει εδω τι λετε;;καλο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λευκους καρχαριες?? Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Φυσικα Κωστα και δεν αναφερεται στον carcharodon carcharias Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 14 Σεπτεμβρίου 2012 #17 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 τωρα για εντονους χρωματισμους σε τανγκανικα και με τα λιτρα σου λιγο δυσκολο....τα ψαρια που μπορεις να βρεις εδω και πιστευω οτι κανουν για τα λιτρα σου ειναι τα εξης.. julidochromis transcriptus altolamprologus compressiceps shell μονο αυτα βρισκεις εδω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #18 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 προτεινε μου αν ειναι ψαρια που μπορω να βαλω στα λιτρα μου.malaoui μπορω να βαλω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #19 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Neolamprologus multifasciatus τι λετε γι αυτο ποια ειναι η γνωμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Σεπτεμβρίου 2012 #20 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τα αγαπημενα μου,με φανταστικες,και πολλες φορες αστειες συμπεριφορες. Αξιζει τον κοπο. Ριξε μια ματια γι'αυτα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37916 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #21 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 αν ξερετε καποιον να πουλαει πειτε μια κουβεντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Σεπτεμβρίου 2012 #22 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ με το Δια μια σταθερή επιλογή για μικρά ενυδρεία τα κοχυλοψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 15 Σεπτεμβρίου 2012 #23 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ετοίμασε το ενυδρείο σου για τα συγκεκριμένα ψαράκια και μόλις είσαι έτοιμος βάλε μια αγγελία στο φόρουμ. Αναμένουμε την συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulos20 15 Σεπτεμβρίου 2012 Author #24 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 κανω ειδη προετοιμασια παιδια ποσο να την κανω κανα 7αρι μερε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 15 Σεπτεμβρίου 2012 #25 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρίξε εδώ μια ματιά σε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος