Greg_Reef 20 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα ενυδρειο με καρχαριες και μονο! Απο διαστασεις οσο θα χρειαζοτανε! Εχω κολλημα μεγαλο μετα ψαρια αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα ενυδρειο με καρχαριες και μονο! Απο διαστασεις οσο θα χρειαζοτανε! Εχω κολλημα μεγαλο μετα ψαρια αυτα! Και φαντάσου να πέσει ο κυκλοφοριτής και να πρέπει να τον σηκώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 21 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν με ενδιαφέρουν οι διαστάσεις, απλά να χωράει μέσα 2 καρχαρίες και 5-6 λιονταράκια. και καμμια σμέρνα. ή ένα ενυδρείο μόνο με δηλητηριώδη/τοξικά ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 23 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και φαντάσου να πέσει ο κυκλοφοριτής και να πρέπει να τον σηκώσεις! Η θα κατεβαινα με κλουβι ή θα φωναζα το Kουστω!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) μπoρω να αλλαξω την απαντηση μoυ και να διαλεξω αυτo ? Αυτο το ενυδρειο οταν το είδα για πρώτη φορά,δεν με'παιρνε ο υπνος για μια εβδομαδα Υ.Γ Απλα τελειο.......... Α... και κατι ακομα. Δεν μπορεις να αλαξεις την απαντηση σου γιατι αυτο ειναι δικο μου... ξουτ ξουτ Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) :bigemo_harabe_net-111: αμάν αυτό το Internet ούτε το ενυδρειακι μου δεν μπορώ να κρυψω.... Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2012 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Σεπτεμβρίου 2012 #32 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Να πω και γω παιδιά με την σειρά μου ότι ένα ενυδρειο που ονειρευομουν ήταν αυτο. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=72392 Στο επόμενο θέλω να περνω μάσκα και βατραχοπεδιλα και να βουταω. Και όταν θα βγαίνω να μου λέει η γυναίκα μου " άντε αρχίσεις πάλι μακριά πηγές" Αυτα είναι όνειρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Στο επόμενο μιας και θα βουτάς, βάλε περισσότερο αραγωνίτη γύρω γύρω (εξωτερικά) να κάνεις και ηλιοθεραπεία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Στο επόμενο μιας και θα βουτάς, βάλε περισσότερο αραγωνίτη γύρω γύρω (εξωτερικά) να κάνεις και ηλιοθεραπεία !!! Πολυ καλο! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Στο επόμενο μιας και θα βουτάς, βάλε περισσότερο αραγωνίτη γύρω γύρω (εξωτερικά) να κάνεις και ηλιοθεραπεία !!! LOL!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Σεπτεμβρίου 2012 #36 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Επειδή βλέπω οτι τσουλάει το πράμα... καλλιτέχνης... Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #37 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ "εργαστηριακό" είναι χωρίς αραγωνίτη.... αν είχε θα μου άρεσε πιο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και μένα αλλά για τα κοράλλια αυτά....χαλάλι και ο αραγωνίτης.και το δισκάδικο...και ο φρανκενστάιν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #39 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) καλά, τα κοράλλια και το στήσιμο είναι όλα τα λεφτά... ... αυτή η "μπάλα" φάτσα δεξιά μου το χαλάει λίγο Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Σεπτεμβρίου 2012 #40 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ "εργαστηριακό" είναι χωρίς αραγωνίτη.... αν είχε θα μου άρεσε πιο πολύ. +1 ενυδρειο διχως αραγωνητη=κ_λ_ς διχως βρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 24 Σεπτεμβρίου 2012 #41 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα έστηνα ένα 10τονο με φυσικό φωτισμό, ανοιχτό δηλαδή απο πάνω και να το φέγγει ο ήλιος. Αλλα θα το εκανα μεσογειακό!!! Με δικα μας κοραλια, δικα μας ψαρια.... δικους μας ζωντανους οργανισμους!!!! :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #42 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Eγώ θα ήθελα μόνο με κοράλια! Όλων των ειδών! 3τονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #43 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 καλλιτέχνης... Είναι πανέμορφο αλλά έχω την εντύπωση ότι στήθηκε για την φωτογράφηση του ψαροπεριοδικού και στο καπάκι θα ξεστηθεί για να στηθεί κάτι αλλιώτικο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Σεπτεμβρίου 2012 #44 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είναι επαγγελματική δουλειά αλλά...δεν στήθηκε για φωτογράφηση...αυτό είναι ενυδρείο 1 χρόνου.. βασικά αυτό το μαγικό συστατικό που μου έκανε εντύπωση είναι τα 60 Apogon leptacanthous και 20 Apogon margaritophorus καθώς και οι δεκάδες ακρόπορες απο βαθιά νερά που φιλοξενεί.Άλλες απαιτήσεις άλλος φωτισμός άλλη φωτοπερίοδος.Σπάνιο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Σεπτεμβρίου 2012 #45 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2182329 Ορίστε το θέμα για όποιον θέλει να το διαβάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Σεπτεμβρίου 2012 #46 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος