Jump to content

110L Φυτεμένο

mega20

Recommended Posts

Πανεμορφο !!!! Να το χαιρεσαι , εγινε ενα στολιδι ! :cheers:

σε ευχαριστώ!!

Δεν εχω διαβασει αυτο που λες για τους otocinclus...αλλα ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο,σου ευχομαι να μεγαλωσει το μικρο η τα μικρα και να τα χαρεις!!! :)

Τους ροδοστομους τους επιασες ευκολα?

Παρακολουθω το θεμα σου γιατι μου αρεσει παρα παρα πολυ το ενυδρειο σου!!!!Εχω παθει πλακα...ενα τετοιο θελω κι εγω!!!! :D

κάπου το είχα πετύχει σε ξένο forum, μπορεί βέβαια απλά να μην βλέπουν πολλές γέννες γιατί λίγοι τους κρατάνε μόνους τους και μάλλον γίνεται μεζές ο γόνος. Σε ευχαριστώ!! Σήμερα είδα 2-3 μικρά, είναι πολυυυύ γρήγορα..

Τους ροδόστομους μόνο εύκολα δεν τους έπιασα, μου πήρε 2 μέρες, μία μεγάλη απόχη και πολύ υπομονή...

Χεχε, σε ευχαριστώ, υπομονή και επιμονή να έχεις και μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις!!

Κατάφερα να πετύχω σε καλό σημείο ένα μικρούλι σήμερα, πρέπει να είναι γύρω στα 5-6 χιλιοστά

5acb94ef-8572-43b8-84cc-ef1f6ad8c599_zps

Πολύ ωραίο ενυδρειο έχεις φίλε μου. Σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Πολυ φάτσα ο μικρός, εύχομαι να πανε όλα καλό και να σου μεγαλώσουν.

Πανέμορφο το ενυδρειο και το μικρό ! Μπράβο σου. :)

Μπομπα ο μικρος! Συγχαρητηρια.

Φατσα ο μικρος!!!! :thumbsu::thumbsu::thumbsu:

Μπράβο ρε Φάνη από το καλό στο καλύτερο, για να μην πω στο τέλειο !!!!!!!!!

• 3 weeks later...

ευχαριστώ!!!

άλλαξα την μπροστά λάμπα από daylight σε sylvania aquastar, δεν είναι τόσο λευκή όσο η daylight,

πιστεύω να ευνοηθούν τα φυτά μιας και εκπέμπει περισσότερο μπλε και κόκκινο φως από την προηγούμενη.

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω σωλήνα εισαγωγής εξωτερικού φίλτρου σε μαύρο χρώμα;

Το πράσινο της eheim δεν κρύβεται με τίποτα και δεν μου αρέσει.

Το spraybar της eheim το έχω αλλάξει με ένα της jbl αν θυμάμαι καλά.

και μία φώτο με όλες τις λάμπες ανοιχτές(1 aquastar + 3*grolux). Είναι τραβηγμένη με χαμηλό iso και το step στο -2.

P5040148_zps696a2cdd.jpg

Ομορφο αποτελεσμα,να το χαιρεσε το ενυδρειο σου.

Αν δεν κανω λαθος,οι σωληνες απο τα jbl ειναι μαυροι,για κοιταξε το λιγο.(φανταζομαι οτι λες για το μπαστουνι εισοδου ετσι? )

Ομορφο αποτελεσμα,να το χαιρεσε το ενυδρειο σου.

Αν δεν κανω λαθος,οι σωληνες απο τα jbl ειναι μαυροι,για κοιταξε το λιγο.(φανταζομαι οτι λες για το μπαστουνι εισοδου ετσι? )

σε ευχαριστώ!

Σωστά, για το μπαστούνι εισόδου λέω. Ψάχνω τους τελευταίους μήνες αλλά δεν έχει τύχει να πετύχω πουθενά, ούτε στα eshop καταστημάτων έχω βρει κάτι.

Κουκλι εγινε

μπραβο σου :)

Αν και τωρα φαινεται πιο σκοτεινο

Κουκλι εγινε

μπραβο σου :)

Αν και τωρα φαινεται πιο σκοτεινο

ευχαριστώ!!

Το παράκανα με τις ρυθμίσεις της κάμερας, έχω αυξήσει και την φωτεινότητα της οθόνης και δεν το υπολόγισα.

Πάντως με όλες τις λάμπες ανοιχτές είναι πολύ φωτεινό.

Χτες έτυχε να πετύχω τους otocinclus να ζευγαρώνουν, πολύ εντυπωσιακό,
τους είδα να τυλίγονται σε σχήμα "Τ" και να αφήνουν αυγά σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά σημεία.
Στο ένα σημείο που ήταν ορατά τα αυγά είχαν αφήσει μόνο 1-2 αλλά σήμερα έλειπαν,
πολύ φοβάμαι ότι τα έφαγε καμία γαρίδα ή κανένα helena, ελπίζω τα υπόλοιπα να έχουν καλύτερη τύχη.

τράβηξα και ένα μικρό βίντεο, στο τέλος αν και σκοτεινά διακρίνεται το αγκάλιασμα σε σχήμα
"Τ", είναι η στιγμή που αφήνει το θηλυκό αυγά και το αρσενικό τα γονιμοποιεί,
δεν κατάφερα να το βγάλω καλύτερα δυστυχώς...

• Like 1

εξαιρεικο ενυδρειο,ζωντανα,φυτα και προφανως και ο χομπιστας!!!.μπραβο φιλε μου.

εξαιρεικο ενυδρειο,ζωντανα,φυτα και προφανως και ο χομπιστας!!!.μπραβο φιλε μου.

σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...