mega20 14 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 14 Ιανουαρίου 2013 άνθισε η bacopa... μου έκανε εντύπωση το ότι άνθισε μέσα στο νερό. Έχω κάνει κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο, θα βγάλω καμία φωτογραφία αύριο που θα ανοίξουν τα φώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 15 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτά είναι!!!! Πολύ όμορφο φίλε μου...... Τέλειο το έχεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 15 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Είναι μια ζωγραφιά και εις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 15 Ιανουαρίου 2013 Author #29 Share 15 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ανεβάζω και μία καινούρια, είναι λίγο δάσος τώρα, πρέπει να κάτσω να κλαδέψω αυτές τις μέρες (και να κόψω και κανένα ριζίδιο από την ledwigia ) έχω προσθέσει μπουκάλα co2 καθώς και ένα εξωτερικό φίλτρο eheim 2211 το οποίο θα αντικατασταθεί σύντομα με μεγαλύτερο. η ποιότητα της φώτο είναι χάλια γιατί έχω ένα θέμα με την φωτογραφική μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Που να μην ήταν χάλια δηλαδή ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 16 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 16 Ιανουαρίου 2013 (edited) ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ανεβάζω και μία καινούρια, είναι λίγο δάσος τώρα, πρέπει να κάτσω να κλαδέψω αυτές τις μέρες (και να κόψω και κανένα ριζίδιο από την ledwigia ) έχω προσθέσει μπουκάλα co2 καθώς και ένα εξωτερικό φίλτρο eheim 2211 το οποίο θα αντικατασταθεί σύντομα με μεγαλύτερο. η ποιότητα της φώτο είναι χάλια γιατί έχω ένα θέμα με την φωτογραφική μου.. πολύ ωραίο φιλαράκι πανέμορφο!! Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 16 Ιανουαρίου 2013 άνθισε η bacopa... 2013-01-08 15.41.02.jpg 2013-01-09 14.28.04 (1).jpg μου έκανε εντύπωση το ότι άνθισε μέσα στο νερό. Έχω κάνει κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο, θα βγάλω καμία φωτογραφία αύριο που θα ανοίξουν τα φώτα. Μπραβο φιλε μου! Ανθος σε bacopa ειδα μονο εκτος νερου σε emersed! Πολυ ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Αυτές είναι οι όμορφες στιγμές του φυτεμένου… Μπράβο φίλε μου να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 16 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Ομορφιές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 4 Μαρτίου 2013 Author #35 Share 4 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια άλλαξα το φίλτρο με ένα eheim 2222 αλλά με βλέπω για άλλο σε λίγο καιρό με μεγαλύτερη ροή. Είχα 4 απλές λάμπες και άλλαξα τις 2 με grolux χτες, μου αρέσει αρκετά το αποτέλεσμα και περιμένω να δω αν θα επηρεαστεί η ανάπτυξη των φυτών. προστέθηκαν Nesaea Sp. Red, Hygrophila difformis, Ceratopteris Thalictroides, Heteranthera Zosterifolia(StarGrass), rotala rotundifolia και το αγαπημένο μου φυτό Lobelia Cardinalis 'Mini' από τη μέρα που έβαλα το Stargrass δεν έχω ξανακαθαρίσει το τζάμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 4 Μαρτίου 2013 #36 Share 4 Μαρτίου 2013 Πολύ όμορφο το δάσος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 4 Μαρτίου 2013 Author #37 Share 4 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrs 4 Μαρτίου 2013 #38 Share 4 Μαρτίου 2013 απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! το ερωτευτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Μαρτίου 2013 #39 Share 4 Μαρτίου 2013 Όντως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο φίλε μου! Μπράβο για την προσπάθεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 5 Μαρτίου 2013 #40 Share 5 Μαρτίου 2013 πολύ όμορφο ενυδρείο .καλή συνέχεια και μπράβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Μαρτίου 2013 #41 Share 5 Μαρτίου 2013 ΑΝΙΘΑΝΟ μπραβο σου φιλε πολυ ωραια η εξελιξη του ενυδρειου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Μαρτίου 2013 #42 Share 5 Μαρτίου 2013 Πολυ ομορφο. Μπορει να ειναι ζουγκλα οπως λες αλλα ειναι σαν ζωγραφια! Βρε μηπως μας κοροιδευεις με photoshop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 5 Μαρτίου 2013 Author #43 Share 5 Μαρτίου 2013 σας ευχαριστώ!! θέλω να κάνω μερικές διορθώσεις αλλά σιγά σιγά.. Πολυ ομορφο. Μπορει να ειναι ζουγκλα οπως λες αλλα ειναι σαν ζωγραφια! Βρε μηπως μας κοροιδευεις με photoshop; ευχαριστώ!! χαχα, όχι, εντάξει, δεν το κατέχω τόσο καλά το photoshop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 6 Μαρτίου 2013 #44 Share 6 Μαρτίου 2013 Ζωγραφια!!! Τωρα θα σε μπερδεψω λιγο. Εχεις βαλει φυτα οπως η ντοματια difformis, ceratopteris, stargrass. Αυτα να ξερεις ρουφανε πολυ! Οποτε αυτο που ειπες οτι δεν εχεις καθαρισει το τζαμι ακομη δεν το εχει κανει μονο το stargrass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 6 Μαρτίου 2013 #45 Share 6 Μαρτίου 2013 Εξαιρετικής ομορφιάς πολλά μπράβο φίλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 6 Μαρτίου 2013 Author #46 Share 6 Μαρτίου 2013 Ζωγραφια!!! Τωρα θα σε μπερδεψω λιγο. Εχεις βαλει φυτα οπως η ντοματια difformis, ceratopteris, stargrass. Αυτα να ξερεις ρουφανε πολυ! Οποτε αυτο που ειπες οτι δεν εχεις καθαρισει το τζαμι ακομη δεν το εχει κανει μονο το stargrass. ευχαριστώ Φώτη!! ναι, έχεις δίκιο απλά το stargrass κάθε εβδομάδα μου φτάνει στην επιφάνεια (έχω βαρεθεί να κλαδεύω όπως πολύ σωστά μου έλεγες ) και υπέθεσα ότι κάνει την περισσότερη δουλειά. Την ντοματιά έχω σκοπό να την βγάλω αργότερα και να γεμίσω την δεξιά πλευρά με το Lobelia Cardinalis 'Mini' Εξαιρετικής ομορφιάς πολλά μπράβο φίλε μου!! ευχαριστώ Πάνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2013 #47 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεεεε θελουμε και εδω νεες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #48 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 χεχε, σκεφτόμουν να βγάλω μετά καμία καλή να ανεβάσω κι εδώ, έχω μία πρόσφατη πρόχειρη. Το έχω αλλάξει πολλές φορές από την τελευταία φωτογραφία, τώρα είναι κάπως έτσι: Έχει ένα θέμα η ψαροσύνθεση, έχω πλέον μόνο 4 ροδόστομους και 4 αρλεκίνους, είχα προσπαθήσει να τα βγάλω το καλοκαίρι με σκοπό να βάλω ένα ζευγάρι kribensis αλλά αυτά δεν πιανόντουσαν με τίποτα και λόγω δουλειάς δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ. Έκανα και το λάθος σε μία στιγμή "αδυναμίας" και έβαλα 4 sae που μάλλον θέλουν περισσότερα λίτρα, αν και μόνο το ένα είναι σε τελικό μέγεθος. Τώρα σκέφτομαι να κρατήσω μόνο ροδόστομους, θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολου ωραιο Μπραβο θα μπορουσες να εβαζες και λιγη moss πανω στην ριζα αλλα με τα sae δεν μπορεις ΥΓ οταν βγαλεις κλαδεματα και θες να πουλησεις στειλε ενα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #50 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστώ!! είχα δοκιμάσει μία περίοδο να βάλω στη ρίζα κοντά στην επιφάνεια αλλά μου είχε πιάσει άλγη και τη ξήλωσα. Για την ώρα τα sae ταράζουν το micranthemum micranthemoides, παίζει να λείπουν φύλλα από όλα τα κλαδάκια... ευτυχώς που αναπτύσσεται γρήγορα.. στείλε μου αν είναι τι φυτό θέλεις να το έχω στα υπόψιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος