Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ακούγεται και στα άλλα mode εκτός απο τα κύματα τότε υπάρχει πρόβλημα.Προσωπικά την δουλεύω Reef crest/lagoonal mode στο 50% και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Ε ναι, στο 50% λογικό είναι να έχεις και μειωμένο θόρυβο. Το θέμα με τις Vortech εκτός από το τεχνικό κομμάτι.....σωστό κεντράρισμα, σωστή απόσταση στο πάχος του τζαμιού (για τις πάνω από 40) και επιλογή mode, σημαντικό παράγοντα παίζει και το ..."ψυχολογικό" !!!! (ω ναι), κατά πόσο δηλαδή εφιστούμε την προσοχή μας ή έχουμε "κολλήσει" ότι είναι βαβουριάρες !!! Δεν εννοώ φυσικά να είναι προβληματική η αντλία, αλλά γενικά δεν θεωρούνται από τις ήσυχες. Ο Θωμάς αναγκάστηκε να τις αποχωριστεί γιατί δεν άντεχε τον (όποιο) θόρυβο η γυναίκα του. Πάντως έχω διαπιστώσει ειδικά στις 10ρες ότι πάσχουν από τα ρουλεμάν, οπότε και καινούργια να αγοραστεί μετά από κάποιο διάστημα θα αρχίσει να κάνει θόρυβο και μάλλον είναι πρόβλημα για αυτές της ευρωπαϊκής εισαγωγής. Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 παντως τοσες πολλες υποχωρησεις και ανοχη για τοσα λεφτα δεν μου κανει και best value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 best value for money δεν την λες με τίποτα....αλλά είναι best στην κυκλοφορία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 best value for money δεν την λες με τίποτα....αλλά είναι best στην κυκλοφορία !!! μαζι σου.αν ειχα δυνατοτητα θα εβαζα και εγω(για να τα λεμε ολα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος