bababrilios 31 Μαρτίου 2013 #76 Share 31 Μαρτίου 2013 από μια φώτο στα περισσότερα γιατί αλλιώς θα ήθελα 3 σελαυτά τα ολίγα [ ]Εύγε φίλε μου για την προσπάθεια σου για τον καταπληκτικό μπαμπά σου που είναι πάντα δίπλα σου και για το ατελείωτο μεράκι σου, που έχεις για όλα τα ζωντανά σουΤην άλλη φορά θα πάμε και από τις κότες μεριά να δούμε παγόνια κοκοράκια φασιανούς πέρδικες γουρουνάκια κατσικάκιακαι δεν κάνω πλάκα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 31 Μαρτίου 2013 #77 Share 31 Μαρτίου 2013 Πω πω.Φοβερα!!!Αυτο το εξωγηινο μουδιαζει κουτελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 31 Μαρτίου 2013 #78 Share 31 Μαρτίου 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω να τα δω απο κοντα Αντρικοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 1 Απριλίου 2013 Author #79 Share 1 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ ρε φιλαράκι μου πολυ το χαρηκα το χθεσινό το καφεδάκι!Giovanni δεν το σήκωσες εχθές το κιν σου ομως ...Οσο για το εξωγήινο έχω να πώ πως είναι δώρο του salamander κ το φυλάω σαν τα ματια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #80 Share 1 Απριλίου 2013 Αφου εγω σε πηρα κ δε το σηκωσες!!! Anyway την επόμενη φορά Ο κυβος φιλοξενει μονο την zelda ? Τπτ αλλο δεν εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 1 Απριλίου 2013 Author #81 Share 1 Απριλίου 2013 (edited) Σε πηρα κ εγω μετα τηλ...κ δεν το σηκωσες!!!!!!Ο κυβος εχει μονο την zelda προσπαθησα να κρατησω μαζι κ τα δυο αλλα η μικρη ηθελε τον χωρο για τον εαυτο της. Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2013 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #82 Share 1 Απριλίου 2013 Φτουυυυυυ τωρα ειδα την αναπάντητη στο ιστορικό!!! Είχαν τα μωρα το κινητό στα χερια εκεινη την ωρα κ γιαυτο μαλλον δε το ειδα!! Εεε καλα την επομενη φορα!! Και αν θες οτιδηποτε σε βοηθεια το λες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Απριλίου 2013 #83 Share 1 Απριλίου 2013 Πως το λενε το εξωγηινο σου Αντρεα κικ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 1 Απριλίου 2013 Author #84 Share 1 Απριλίου 2013 Βrain ειναι το κοραλι..τωρα λεπτομέρειες δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Απριλίου 2013 #85 Share 1 Απριλίου 2013 Γεία σου ρε Αντρέα τα ροφοιδές με τρελαίνουν το κοραλάκι μεγάλωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Απριλίου 2013 #86 Share 1 Απριλίου 2013 Αντρέα δεν έχω λόγια ρε φίλε! Αρρώστια είσαι! Συνέχισε να μας τρελένεις, καλά το πας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 1 Απριλίου 2013 #87 Share 1 Απριλίου 2013 Αντρέα,είσαι αρρώστια ρε φίλος.Συνέχισε να μας τρελένεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 2 Απριλίου 2013 Author #88 Share 2 Απριλίου 2013 Ναι είμαι λίγο :bigemo_harabe_net-111: ........Τώρα μαζεύω λίγα λεφτά στην άκρη για το επόμενο fowlr που θα ειναι κ αυτο γύρω στα 400 λίτρα θα κάνω κ κανα δυο αναβαθμίσεις που θέλω στα ήδη υπάρχοντα κ μετά θα γίνει πολύ ωραίο το στάντ με τα ενυδρεία!Ορέστη αν έρθεις κ δείς την μικρή απο κοντά θα εκπλαγείς!Ο barbabrilios δεν ξεκολούσε απο το ενυδρείο της ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #89 Share 17 Μαίου 2013 Μεγαλη Παρασκευη και ενω ημουν στο δρομο για το χωριο με την οικογενεια χτυπαει το τηλ... -Γεια σου Αντρεα! -Τι κανεις φιλε μου? -Ολα καλα στο δρομο για χωριο να περασουμε τις μερες του Πασχα.. -Φιλε ειμαι στο μαγαζι (το οποιο ειναι διπλα στο χωριο μου) αν θες περνα καμια βολτα να πιουμε καφε... -Εγινε φιλος θα σε τηλ σε λιγο να σου πω για σιγουρα... Κρυος ιδρωτας λουζει το προσωπο μου... Ευτυχως αντιλαμβανομαι οτι ΝΑΙ εχω μαζι μου την μηχανη!!!!!!!!!!!!! Ντριιιιινννννν..... -Ελα Γιαννη! -Αντρεα κανε καφε και ερχομαι μολις εφτασα στο χωριο!!! -Οκ σε περιμενω! Εγω ομως δεν ηξερα τι με περιμενει... Μια αχανης εκταση γεματη πρασινο και ζωντανα!!! Καθε ειδους!!!! Απο κοτες μεχρι και παγωνια!!!! Σε εγκαταστασεις πληρως αυτοματοποιημενες!!!!!!! Το κορυφαιο δε,που θα μου μεινει για παντα με τεραστια εντυπωση χαραγμενο στη μνημη ειναι οτι στο high tech kotetsi επαιζε μονιμα κλασσικη μουσικη για να ειναι ηρεμα τα ζωντανα!!!! Υδραυλικο ανοιγμα και κλεισιμο της πορτας! Αφου παθαινω ενα πρωτο σοκ βλεποντας τα ζωντανα να απολαμβανουν Vilaldi και Mozart προχωραμε για μεσα οπου ειναι το ενυδρεια... Ενταξει... εγκαταστασεις πετ σοπ... -Περνα Γιαννη στο φτωχικο μου.... Ειλικρινα...πελαγωσα.. δεν ηξερα τι να πρωτοβγαλω φωτογραφια!!! Ο Αντρεας μονιμα μιλουσε αλλα εγω ειχα χασει την λαλια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Μαίου 2013 #90 Share 17 Μαίου 2013 Αν το κοτέτσι δεν είχε Ίντερνετ, ερασιτεχνισμοί είναι όλα τα άλλα !!!! Μπράβο βρε Ανδρέα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #91 Share 17 Μαίου 2013 Παμε κ λιγο πιο κοντα... Η zelda δεν μας εκανε το χατιρι να μας ποζαρει δυστηχως... Μεγαλο αλανι ο Bob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #92 Share 17 Μαίου 2013 Εχω χασει την μπαλααααα!!!!! Ουφ.. νομιζω το καλυψα το θεμα!!!!!!! Αντρεα τι να πωωωω τι να πωωωωωω τετοια πραγματα συναντας μια φορα στη ζωη σου... ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 17 Μαίου 2013 #93 Share 17 Μαίου 2013 :bigemo_harabe_net-59: ent :bigemo_harabe_net-83: ent :bigemo_harabe_net-136: Μπραβο Αντρεα.Εσυ παιζεις αλλη μπαλα φιλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 17 Μαίου 2013 #94 Share 17 Μαίου 2013 Μπράβο ρε φίλε, εκπληκτικό!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #95 Share 17 Μαίου 2013 (edited) Παιδια συγνωμη αν εχουν μπει καποιες φωτο 2 φορες αλλα ειναι αδυντον να ξεχωριστουν τοσες που ειναι!! Συνολο 144 κλικ εκ των οποιων διαλεχτηκαν τα 98 και απο αυτα μπηκαν τα καλυτερα! Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Μαίου 2013 #96 Share 17 Μαίου 2013 :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92: Απλά τέλειο, μπράβο Ανδρέα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2013 #97 Share 17 Μαίου 2013 Αυτα ειναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Μαίου 2013 #98 Share 17 Μαίου 2013 (edited) εγω σε συγχωρω γιανναρε! μπραβο ρε γιαννη για τις φωτο και αντρεα τι να πω για σενα περα απο .... edit. ο bob ειναι φοοοβερος! Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 17 Μαίου 2013 #99 Share 17 Μαίου 2013 :bigemo_harabe_net-166: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 17 Μαίου 2013 #100 Share 17 Μαίου 2013 Στην επομενη επισκεψη που θα βγαλουμε καλυτερες φωτο γιατι και ο Αντρεας δεν ειχε ετοιμα για φωτο τα ενυδρεια, μα και εγω απο την πρεμουρα μου να παω γρηγορα στον Αντρεα ξεχασα να ανοιξω την κεντρικη παροχη νερου του σπιτου στο χωριο και τους αφησα να πουν το νερο νερακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος