Andreas kika 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #26 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 thank u!!!Μεγιστο μεγεθος 1 μετρο κ 10 εκατοστα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 17 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δε με λες ? Όταν ψήνεσαια για ουζομεζέ βουτάς στα ενυδρεία σου για γυαλιστερές και για κυδώνια ? Πόσο θες να μας τρελάνεις άνθρωπα ? Να σου ζήσει και ο ροφός κι εμείς για να μας τρελαίνεις ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #28 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Μετα απο μια μικρο ατυχια συνεχιζω ακαθεκτος!Δυστηχως η Zelda μας αφησε χρονους διοτι πηδηξε απο το ενυδρειο της....Την αντικατεστησαν ομως δυο νεοι ροφοι!!!Ο ενας εχει ηδη μπει στο 300αρι ενυδρειο του(μονος του)κ ο αλλος ροφος θα μπει στον κυβο του(μονη του).Τα ροφακια που πηρα ειναι το sixline soapfish κ το lyretail cherry grouper(το οποιο ειναι βραχομενο κ δεν καθησε για φοτο )!Επισης εκανα ενα ζευγαρι bangai cardinal στο 120 reef μου,ενα ζευγαρι saddleback clownfish στο 80αρι μου κ τα occelaris μου στο 60αρι μου.Τελος αρχισε να στρωνει κ η 400λιτρη γεννηστρα μου που θα περιεχει τις γεννες απο ολα μου τα κλοουν,τις γεννες απο τους καρδιναλιοιυς κ τις ανεμωνες μου.Εχουν ολα αρχισει να δειχνουν σιγα σιγα κ ειπα να τραβηξω μερικες φοτο να σας δειξω πως παν τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #29 Share 25 Νοεμβρίου 2012 μερικες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο Ανδρέα, αρχίζεις και οργανώνεσαι, είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #31 Share 25 Νοεμβρίου 2012 (edited) Μερικες ακομα φοτο Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2012 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Νοεμβρίου 2012 #32 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Σαν να πήραν μπρος οι μηχανές Αντρέα... Φτιάξε κοπάδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 25 Νοεμβρίου 2012 α πα πα... σαν PetShop είναι όλα εκεί μέσα !!! Πέρα από την πλάκα, είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #34 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Eλπιζω την δευτερα να μου ερθουν κ οι τροφες που εχω παραγγειλει απο αγγλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Kαλα μιλαμε για αλλο επιπεδο.Λες και διαβαζα θεμα σε αμερικανικο σαιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Νοεμβρίου 2012 #36 Share 25 Νοεμβρίου 2012 γεια σου αντρικο με τα ωραια σου.... ποσοι αραγε στη χωρα μας εχουν φτασει το επιπεδο ενος fish room....ελαχιστοι δυστυχως. αντρεα συνεχισε ετσι ρε φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #37 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Μολις μεγαλωσει λιγο κ το αλλο ροφακι μου θα τα ανεβασω κ στους θηρευτες του γλυκου χεχε....Ξεχασα να σας πω πως το μαυρο ροφακι το ονομασα BOB κ ειναι πανεξυπνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο Αντρεα.Ιδανικος χωρος για χαλαρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 25 Νοεμβρίου 2012 γεια σου ρε Αντρεα με τα ωραια σου!!!!! εχεις κανει κατι που πολλοι απο εμας θα ηθελαν.. να πανε ολα καλα φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 25 Νοεμβρίου 2012 γεια σου ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οντως καθε ονειρο ενως χομπιστα .......................πολλα ενυδρεια με διαφορα ψαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Xίλια Μπράβο! Τέλειο!!! Δεν έχω λόγια! Πάντα τέτοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #42 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Παντως για αυτα που ειμαι πραγματικα περηφανος ειναι οι ανεμωνες μου κ το σφουγκαρι που βλεπεται στην φωτο.Το ειχα παρει σε ενα βραχο κ ηταν στο μεγεθος μικροτερο απο ενα μονολεπτο.Ελπιζω να ερθουν τα rotifers γιατι χθες ειχα μια γεννα απο το ενα ζευγαρι κλοουν.Παιδια ενα θα σας πω!!!!Αν κ λεω ΑΝ καταφερω να βγαλω κλοουν κ κανω προγραμμα κ σειρα παραγωγης τοτε ετοιμαστε τα ενυδρεια σας......το 400λιτρο που εφτιαξα θα ειναι ΜΕΓΑΛΩΣΤΡΑ ......οποτε φανταζεστε ποσα κλοουν θελω να εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Νοεμβρίου 2012 #43 Share 25 Νοεμβρίου 2012 καλά αυτά το ονόματα που δίνεις στα ενυδρεία σου είναι άλλο πράγμα !!!.. μια η Ανεμωνιέρα... τώρα η Μεγαλώστρα, να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #44 Share 25 Νοεμβρίου 2012 E αφου αυτο θα ειναι...εκει θα μπαινουν οι ανεμωνες που θα σπλιταρουν,τα κλοουν που θα ειναι αρκετα μεγαλα πλεον για την γεννηστρα τους κ οι καρδιναλιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Νοεμβρίου 2012 #45 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Με την ΔΕΗ εχεις καλες σχεσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 25 Νοεμβρίου 2012 Author #46 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Η σχεση μου με την δεη ειναι μυστικο .....ας πουμε οτι το fish room ειναι σε μερος που το ρευμα ειναι αρκετα φτηνο.Να σκεφτεις οτι το μαγαζι που ειναι μεσα το fish room καιει καθημερινα ρευμα για 100 τετοια fish room. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Νοεμβρίου 2012 #47 Share 26 Νοεμβρίου 2012 Είχα την τύχη να δω το παλιό!!! Αλλα αυτός ο κύβος θα με κανει να έρθω μέχρι την Σαντα για καφέ. Μου έπεσε το σαγονι ρε σύ. Και επι τις ευκαιρίας να σου φέρω καμία 10μετρα βινιλιο μαύρο και μπλε να βάλουμε background σε όσα δεν έχουν. Μπορείς ακομα να έχεις αφίσες με χορταρακια;;; Οπως και να έχει είναι απόλαυση να χαλαρωνεις σε ένα τέτοιο χώρο. Τα παίζεις και αυτά 3 προγραμμα όπως τις κοτουλες; Η αυτά δεν ακούνε μουσική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 26 Νοεμβρίου 2012 Author #48 Share 26 Νοεμβρίου 2012 αυτα δεν ακουνε το τριτο προγραμμα της ερτ εκει δεν μπαινουν αλεπουδες κ γατες.Οσο για το backround δε βαριεσαι...καποια στιγμη θα γινει κοραλινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 16 Φεβρουαρίου 2013 Author #49 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Ο Bob κ η Zelda μεγάλωσαν κ σήμερα μου πόζαραν για πολύ ώρα πρίν τα ταϊσω,βρήκα λοιπόν την ευκαιρία κ τους τράβηξα μερικές φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Φεβρουαρίου 2013 #50 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 Ψαρουκλες!!!!!!!!!!!!! Υπεροχα ζωντανα Αντρεα.Να τα χαιρεσαι φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος