Jump to content

Γεια Σας Κ Παλι...

Recommended Posts

Καλως σας ξαναβρισκω παιδια ελειψα αρκετο καιρο απο το φορουμ...ημουν ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΑΜΑ στην πλατη εβρου κ επανηλθα στο χομπι!

Οσο καιρο ελειπα κατσαμε με τον μαστροπατερα μου κ σχεδιαζαμε το τελειο fishroom που θα μπορουσε να παρει παραπανω ενυδρεια απο το προηγουμενο fishroom.

Το νεο μου fishroom πλεον εχει 3 200λιτρα ενυδρεια με δισκους,ενα 250 με δισκους,ενα 500 με φροντοζες(που μου γέννησαν :D )Ενα 300 με κιχλιδες,διαφορα 100-150λιτρα...............κ τωρα σε αυτα που με καινε!!!!!!!Εκανα ενα 120λιτρο reef,ενα 60 λιτρο με τις ανεμωνες μου κ με σαμπ ενα 80 λιτρο παλι με ανεμωνες.....

κ τελος εφτιαξα ενα 300 FOWLER ροφο ενυδρειο :bigemo_harabe_net-193: κοινο ονειρο του πατερα μου κ δικο μου....το ΠΡΩΤΟ σπιτι του ροφου μου ειναι ετοιμο κ περιμενω να στρωσει....

Φωτο συντομα....

Έγινε επεξεργασία - Andreas kika

...καλώς τον και πάλι στις επάλξεις του χόμπι !!!

Δεν θέλουμε να δούμε μόνο φώτο, αλλά και σένα.... με νέες ιδέες και ξεκινήματα !!!

Το καλό που σου θέλω χα χα χα

Που να δειτε κ τον ροφο που βρηκα!!!!!!! :bigemo_harabe_net-138:

Φορτώσου με καμιά καλή ιδέα και έλα να την υλοποιήσουμε κάποιο πρωινό με καφεδάκι... πάνε δυο χρόνια από τότε!!!

Καλός πολίτης Ανδρέα!Περιμένουμε φωτό!!!

Καλως πολιτης,και καλη επανωδο στο φορουμ και στο χομπι.Θα περιμενω να παρω ματι με τα φροντοζομωρακια :)

Kαλως ηρθες και απο μενα! :welcome:

Καλος πολιτης Αντρεα,και καλως ορισες παλι πισω στο χομπυ.

Περιμενουμε φωτο απο τον μαυρο,αλλα και ολο το προτζεκτ,και θα τα λεμε :)

Καλός πολίτης ... έχω ακούσει τα καλύτερα.Περιμένω να τα πούμε και απο κοντά...

Ψαρας πηγες ψαρας γυρισες.τουλαχιστον χωρις ουρα.καλος πολιτης αντρικο.με το καλο ρε φιλε να δουμε τις ομορφιες σου.

Καλως ήρθες πίσω στην παρεα Αντρεα.

"παντες αυτοπροαιρετως αποθανωμεν - Πλατη Εβρου 2000Β"

Sent from my Galaxy Ace using Tapatalk

Καλος πολιτης Αντρεα,και καλως ορισες παλι πισω στο χομπυ.

Περιμενουμε φωτο απο τον μαυρο,αλλα και ολο το προτζεκτ,και θα τα λεμε :)

Αχχχχχχχ δεν ειναι μαυρος ;) .......φωτο πολυ συντομα παιδια!Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα!

Καλως σας ξαναβρισκω παιδια ελειψα αρκετο καιρο απο το φορουμ...ημουν ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΑΜΑ στην πλατη εβρου κ επανηλθα στο χομπι!

Οσο καιρο ελειπα κατσαμε με τον μαστροπατερα μου κ σχεδιαζαμε το τελειο fishroom που θα μπορουσε να παρει παραπανω ενυδρεια απο το προηγουμενο fishroom.

Το νεο μου fishroom πλεον εχει 3 200λιτρα ενυδρεια με δισκους,ενα 250 με δισκους,ενα 500 με φροντοζες(που μου γέννησαν :D )Ενα 300 με κιχλιδες,διαφορα 100-150λιτρα...............κ τωρα σε αυτα που με καινε!!!!!!!Εκανα ενα 120λιτρο reef,ενα 60 λιτρο με τις ανεμωνες μου κ με σαμπ ενα 80 λιτρο παλι με ανεμωνες.....

κ τελος εφτιαξα ενα 300 FOWLER ροφο ενυδρειο :bigemo_harabe_net-193: κοινο ονειρο του πατερα μου κ δικο μου....το ΠΡΩΤΟ σπιτι του ροφου μου ειναι ετοιμο κ περιμενω να στρωσει....

Φωτο συντομα....

Καλως ηρθες και παλι στην αλατιασμενη παρεα μας....

Στρ (ΤΘ) ΟΔΜΑ στο Λαγο Εβρου Μ60Α3

Δυνατή επιστροφή :)

Επιτέλους ήρθε η ώρα, πόσο καιρό το λέγαμε αυτό το Project ?

Μερικες φωτο απο το νεο μου fish room το οποιο εχει δικο του A/C,δικο του πινακα με πολλες μπριζες σε ολο το μηκος του δωματιου,δικια του αποχετευση,Οσμωση της Kent,καταψυκτη κ ψυγειο κ το σημαντικοτερο....''ταπα'' στον τοιχο απο οπου φευγουν τα νερα σε περιπτωση πλημμυρας.Το πατωμα του δωματιου ειναι στεγανο με σιλικονη κ η κλιση ειναι τετοια που ολα τα νερα καταληγουν στην ταπα!Φωτο απο τα ενυδρεια θα βγαλω σε λιγες μερες....

post-10364-0-59599500-1347665523_thumb.jpg

post-10364-0-52853000-1347665527_thumb.jpg

post-10364-0-80481800-1347665529_thumb.jpg

post-10364-0-66668700-1347665532_thumb.jpg

post-10364-0-58877300-1347665535_thumb.jpg

post-10364-0-32255200-1347665540_thumb.jpg

post-10364-0-45365500-1347665542_thumb.jpg

post-10364-0-22405100-1347665545_thumb.jpg

Καλώς ήρθες πίσω Ανδρέα, καλός πολίτης!!!

καλημερα και απο μενα φιλος!!καλος πολιτης και καλως ηρθες.............!!!!αν και νεος στο forum δεν σε γνωριζω............................αλλα βλεπω πρεπει να εχεις ΠΟΛΛΗ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!ακου εκει fishRoom.........................ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!

Ο ροφος ειναι σε ενα 80αρι μονος του εδω κ 4 ημερες τρωει κανονικα(κ πολυ εντυπωσιακα)αλλα δεν ειναι προθυμη να βγει φωτο ακομα οποτε θα σας δειξω το ειδος που αγορασα...προς το παρων ειναι μολις 10 ποντους κ την λενε ZELDA!!!To 300αρι της στρωνει κ σε μερικες μερες θα μετακομησει εκει οπου θα ζησει μερικα χρονια μεχρι να της φτιαξω κατι πολυ μεγαλυτερο...

post-10364-0-47994300-1347827219_thumb.jpg

ΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Κόβουμε τον ροφό κόντρα σε φέτες και ψήνουμε στα κάρβουνα.

Τόσο απλά !

Για να πετύχει όμως πρέπει:

1. Να αλλατίσουμε την ώρα που ψήνεται (στην αρχή, πριν ψηθεί)

2. Οι φέτες να μην είναι λεπτές

3. Η φωτιά να είναι δυνατή

Αν δεν τα προσέξουμε αυτά το ψάρι θα στεγνώσει και το χάσαμε.

Εάν επιθυμούμε λεμονάκι, στίβουμε λίγο (το πολύ αλλοιώνει τη γεύση του ψαριού) την στιγμή που το τρώμε

Υ.Γ. Με ο κεφάλι όμως, θα κάνεις υποχρεωτικά μια σουπίτσα!!!

:band:

Πέραν της πλάκας είναι κούκλα.Να σου ζήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...