Andreas kika 11 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Καλως σας ξαναβρισκω παιδια ελειψα αρκετο καιρο απο το φορουμ...ημουν ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΑΜΑ στην πλατη εβρου κ επανηλθα στο χομπι! Οσο καιρο ελειπα κατσαμε με τον μαστροπατερα μου κ σχεδιαζαμε το τελειο fishroom που θα μπορουσε να παρει παραπανω ενυδρεια απο το προηγουμενο fishroom. Το νεο μου fishroom πλεον εχει 3 200λιτρα ενυδρεια με δισκους,ενα 250 με δισκους,ενα 500 με φροντοζες(που μου γέννησαν )Ενα 300 με κιχλιδες,διαφορα 100-150λιτρα...............κ τωρα σε αυτα που με καινε!!!!!!!Εκανα ενα 120λιτρο reef,ενα 60 λιτρο με τις ανεμωνες μου κ με σαμπ ενα 80 λιτρο παλι με ανεμωνες..... κ τελος εφτιαξα ενα 300 FOWLER ροφο ενυδρειο κοινο ονειρο του πατερα μου κ δικο μου....το ΠΡΩΤΟ σπιτι του ροφου μου ειναι ετοιμο κ περιμενω να στρωσει.... Φωτο συντομα.... Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2012 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 ...καλώς τον και πάλι στις επάλξεις του χόμπι !!! Δεν θέλουμε να δούμε μόνο φώτο, αλλά και σένα.... με νέες ιδέες και ξεκινήματα !!! Το καλό που σου θέλω χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς όρισες Ανδρέα και πάλι,καλός πολίτης!Αναμένουμε με ανυπομονησία τις φωτογραφίες απο το fish room σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 11 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Που να δειτε κ τον ροφο που βρηκα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ξανακαλως ήρθες! Περιμένουμε φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Φορτώσου με καμιά καλή ιδέα και έλα να την υλοποιήσουμε κάποιο πρωινό με καφεδάκι... πάνε δυο χρόνια από τότε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλός πολίτης Ανδρέα!Περιμένουμε φωτό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 12 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες πισω στην παρεα σου Ανδρεα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως πολιτης,και καλη επανωδο στο φορουμ και στο χομπι.Θα περιμενω να παρω ματι με τα φροντοζομωρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 12 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλως ηρθες και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλος πολιτης Αντρεα,και καλως ορισες παλι πισω στο χομπυ. Περιμενουμε φωτο απο τον μαυρο,αλλα και ολο το προτζεκτ,και θα τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 12 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλός πολίτης ... έχω ακούσει τα καλύτερα.Περιμένω να τα πούμε και απο κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ψαρας πηγες ψαρας γυρισες.τουλαχιστον χωρις ουρα.καλος πολιτης αντρικο.με το καλο ρε φιλε να δουμε τις ομορφιες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 12 Σεπτεμβρίου 2012 #14 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ήρθες πίσω στην παρεα Αντρεα. "παντες αυτοπροαιρετως αποθανωμεν - Πλατη Εβρου 2000Β" Sent from my Galaxy Ace using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 12 Σεπτεμβρίου 2012 Author #15 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλος πολιτης Αντρεα,και καλως ορισες παλι πισω στο χομπυ. Περιμενουμε φωτο απο τον μαυρο,αλλα και ολο το προτζεκτ,και θα τα λεμε Αχχχχχχχ δεν ειναι μαυρος .......φωτο πολυ συντομα παιδια!Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 12 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως σας ξαναβρισκω παιδια ελειψα αρκετο καιρο απο το φορουμ...ημουν ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΑΜΑ στην πλατη εβρου κ επανηλθα στο χομπι! Οσο καιρο ελειπα κατσαμε με τον μαστροπατερα μου κ σχεδιαζαμε το τελειο fishroom που θα μπορουσε να παρει παραπανω ενυδρεια απο το προηγουμενο fishroom. Το νεο μου fishroom πλεον εχει 3 200λιτρα ενυδρεια με δισκους,ενα 250 με δισκους,ενα 500 με φροντοζες(που μου γέννησαν )Ενα 300 με κιχλιδες,διαφορα 100-150λιτρα...............κ τωρα σε αυτα που με καινε!!!!!!!Εκανα ενα 120λιτρο reef,ενα 60 λιτρο με τις ανεμωνες μου κ με σαμπ ενα 80 λιτρο παλι με ανεμωνες..... κ τελος εφτιαξα ενα 300 FOWLER ροφο ενυδρειο κοινο ονειρο του πατερα μου κ δικο μου....το ΠΡΩΤΟ σπιτι του ροφου μου ειναι ετοιμο κ περιμενω να στρωσει.... Φωτο συντομα.... Καλως ηρθες και παλι στην αλατιασμενη παρεα μας.... Στρ (ΤΘ) ΟΔΜΑ στο Λαγο Εβρου Μ60Α3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Σεπτεμβρίου 2012 #17 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δυνατή επιστροφή Επιτέλους ήρθε η ώρα, πόσο καιρό το λέγαμε αυτό το Project ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Σεπτεμβρίου 2012 #18 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλως επεστρεψες Αντρεα και καλος πολιτης! Περιμενουμε πολλες φωτο απο το νεο fish room. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 13 Σεπτεμβρίου 2012 #19 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες κ καλος πολιτης φιλε μου φωτοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 14 Σεπτεμβρίου 2012 Author #20 Share 14 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Μερικες φωτο απο το νεο μου fish room το οποιο εχει δικο του A/C,δικο του πινακα με πολλες μπριζες σε ολο το μηκος του δωματιου,δικια του αποχετευση,Οσμωση της Kent,καταψυκτη κ ψυγειο κ το σημαντικοτερο....''ταπα'' στον τοιχο απο οπου φευγουν τα νερα σε περιπτωση πλημμυρας.Το πατωμα του δωματιου ειναι στεγανο με σιλικονη κ η κλιση ειναι τετοια που ολα τα νερα καταληγουν στην ταπα!Φωτο απο τα ενυδρεια θα βγαλω σε λιγες μερες.... Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2012 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Σεπτεμβρίου 2012 #21 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες πίσω Ανδρέα, καλός πολίτης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 15 Σεπτεμβρίου 2012 #22 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλως ηρθες ξανα στην παρεα μας φιλε Αντρεα και καλος πολιτης.Φωτο οπωσδηποτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 15 Σεπτεμβρίου 2012 #23 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 καλημερα και απο μενα φιλος!!καλος πολιτης και καλως ηρθες.............!!!!αν και νεος στο forum δεν σε γνωριζω............................αλλα βλεπω πρεπει να εχεις ΠΟΛΛΗ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!ακου εκει fishRoom.........................ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 16 Σεπτεμβρίου 2012 Author #24 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Ο ροφος ειναι σε ενα 80αρι μονος του εδω κ 4 ημερες τρωει κανονικα(κ πολυ εντυπωσιακα)αλλα δεν ειναι προθυμη να βγει φωτο ακομα οποτε θα σας δειξω το ειδος που αγορασα...προς το παρων ειναι μολις 10 ποντους κ την λενε ZELDA!!!To 300αρι της στρωνει κ σε μερικες μερες θα μετακομησει εκει οπου θα ζησει μερικα χρονια μεχρι να της φτιαξω κατι πολυ μεγαλυτερο... Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2012 - Andreas kika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Σεπτεμβρίου 2012 #25 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 ΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Κόβουμε τον ροφό κόντρα σε φέτες και ψήνουμε στα κάρβουνα. Τόσο απλά ! Για να πετύχει όμως πρέπει: 1. Να αλλατίσουμε την ώρα που ψήνεται (στην αρχή, πριν ψηθεί) 2. Οι φέτες να μην είναι λεπτές 3. Η φωτιά να είναι δυνατή Αν δεν τα προσέξουμε αυτά το ψάρι θα στεγνώσει και το χάσαμε. Εάν επιθυμούμε λεμονάκι, στίβουμε λίγο (το πολύ αλλοιώνει τη γεύση του ψαριού) την στιγμή που το τρώμε Υ.Γ. Με ο κεφάλι όμως, θα κάνεις υποχρεωτικά μια σουπίτσα!!! Πέραν της πλάκας είναι κούκλα.Να σου ζήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος