iliasandro 11 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Το ενυδρείο μου είναι αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78320&pid=697054&st=0entry697054 Αυτό που παρατηρώ και με προβληματίζει είναι ότι η άμμος παρασύρεται και συγκεντρώνεται στην δεξιά πλευρά του. Φοβάμαι δυο πράγματα: μήπως βγει το υπόστρωμα της αριστερής πλευράς στην επιφάνεια και μήπως δημιουργηθούν αναερόβιες περιοχές δεξιά. Τι μπορώ να κάνω; Τις προτάσεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείς ότι η άμμος μαζεύεται στην πλευρά που είναι το φίλτρο λόγω ισχυρής ροής; Η έξοδος του φίλτρου είναι στραμένη προς την επιφάνεια του νερού; Έχεις αλλάξει την αντλία του εσωτερικού φίλτρου ή έχει την "μανίσια" του; Δοκίμασες να στρέψεις κάπου αλλού την ροή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 13 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι μαζευεται η άμμος δεξιά. Δεν έχω αλλάξει κάτι στο φίλτρο και έχω δοκιμάσει διάφορες ροές. Αυτή τη στιγμή η έξοδος είναι κάθετη στην επιφάνεια και πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το στήσιμο κατεβάζοντας το δεξί ξύλο χαμηλά (ούτως ή άλλως έχω θέμα με τις ανούμπιες και το φωτισμό τους) και θα δω τη ροή που θα έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος