GOERGEFURY 11 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2007 γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Αν κατάλαβα καλά το έχεις ήδη πάρει, έτσι? Αααα, και καλορίζικη η ψηφιακή. Ή με το κινητό βγάζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 11 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2007 ψηφιακη ειναι αλλα μολις ανακαληψα οτι συνδεεται με τον υπολογιστη. το παπαγαλοψαρο το εχω παρει αλλα ρωταω, δεν ειναι παραξενο αυτο που διχνει η εικονα.βεβαια ειναι μωρο παπαγαλοψαρο και το πηρα σε καλη τιμη 3 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 11 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2007 γινεται; Ego den katalaba!Rotas an mporoun na sumbiosoun auta ta dio eidi http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 12 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2007 Δεν υπαρχει περιπτωση να επιζηση το γκαπι με το παπαγαλοψαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 12 Ιανουαρίου 2007 Author #6 Share 12 Ιανουαρίου 2007 εγω ομως το εχω πανω απο 5 μηνες και δεν πειραζει ουτε σαλιγκαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 12 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 12 Ιανουαρίου 2007 Οποτε και εχεις βγαλει το πορισμα σου ... Παντως η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι και φυσικα τα γκαπι δε μπορουν να συμβιωσουν με το παπαγαλοψαρο ... αργα ή γρηγορα θα εξαφανισθουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 12 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2007 Zootoka me Ydribia Kixlida...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-man 12 Ιανουαρίου 2007 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2007 Εγώ είχα μεγάλο παπαγαλόψαρο βέβαια, γύρω στους 17 πόντους και είχε κάνει το ενυδρείο οικοδομή. Πέτρες άνω κάτω, φυτά ξεριζωμένα, επιθετικό με όλα τα ψάρια.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 16 Ιανουαρίου 2007 Author #10 Share 16 Ιανουαρίου 2007 το δικο μου ειναι παρα πολυ ησιχο δεν πειραζει κανενα ψαρι εγω θελω να μαθω αν ειμαι ο πρωτος που εβαλε παπαγαλοψαρο σε κοινωνικο ενυδρειο και ηταν ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 18 Ιανουαρίου 2007 #11 Share 18 Ιανουαρίου 2007 giorgo,ine mikro akomi, gia auto mallon den ine epithetiko,prosopika den sou to sinisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 19 Ιανουαρίου 2007 Author #12 Share 19 Ιανουαρίου 2007 καλα μολις δω οτι γινεται επιθετικο θα το βαλω μαζι με αλλες κιχλιδες σε αλλο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 19 Ιανουαρίου 2007 #13 Share 19 Ιανουαρίου 2007 καλα μολις δω οτι γινεται επιθετικο θα το βαλω μαζι με αλλες κιχλιδες σε αλλο ενυδρειο. An exete ena lepto Stin Dia8esi, sas Parakalo diabaste tin Ypografi mou.....Sas euxaristo ek ton protairon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 19 Ιανουαρίου 2007 #14 Share 19 Ιανουαρίου 2007 καλα μολις δω οτι γινεται επιθετικο θα το βαλω μαζι με αλλες κιχλιδες σε αλλο ενυδρειο. opos thes, alla ospou na katalabis pos ine epithetiko den tha ine poli arga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMARAS 24 Ιανουαρίου 2007 #15 Share 24 Ιανουαρίου 2007 (edited) ...εγω θελω να μαθω αν ειμαι ο πρωτος που εβαλε παπαγαλοψαρο σε κοινωνικο ενυδρειο και ηταν ησυχο ο πρώτος και ο καλύτερος Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2007 - JIMARAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 24 Ιανουαρίου 2007 #16 Share 24 Ιανουαρίου 2007 ο πρώτος και ο καλύτερος ki malista se 60 litra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 1 Φεβρουαρίου 2007 Author #17 Share 1 Φεβρουαρίου 2007 An exete ena lepto Stin Dia8esi, sas Parakalo diabaste tin Ypografi mou.....Sas euxaristo ek ton protairon. πολυ σωστο αυτο που λες φιλε στατο αλλα απο αυτον που το πειρα δεν ξερει για τα παπαγαλοψαρα. μην στεναχωριεσε σταματησε να φερνει παπαγαλοψαρα μονο μια φορα εφερε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος