nikos193 11 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2007 (edited) Guys... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αποκοδικοποιήσω το δοσολόγιο της Deachem??? Δηλαδή τι? Βάζουμε λίπασμα σχεδόν κάθε μέρα? Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2007 - nikos193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Αυτό είναι το ιδανικό. Μικρότερες αλλά καθημερινές δόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 11 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν είναι λίγο έως πολύ υπερβολικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippergr 11 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2007 Βασική προϋπόθεση co2 (ph 6.8 kh 6= 29ppm/l)+ φως ( 0.75watt/l) από κει και πέρα ημερήσιο πρόγραμμα μειωμένο στο ½ χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες με εξαιρετική αύξηση χωρίς παρουσία άλγης Εξαρτάται βέβαια και από το πόσο πυκνοφυτεμένο είναι το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 12 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2007 Βάζε το 1/3 της προτεινόμενης δόσης της Seachem για αρχή 3 φορές / εβδομάδα και ανάλογα βλέπεις τι ελλείψεις έχεις και το ανεβάζεις Εγώ στην αρχή έβαζα ότι έλεγε και γέμισα άλγη... Είναι πολύ ισχυρά τα ζουμιά της Seachem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 12 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2007 (edited) Φίλε μου νομίζω ότι η δοσολογία είναι σωστή. Μια βδομάδα μείωσα την δοσολογία στο μισό και είδα προβλήματα στα Hygrophila, άρχισαν να κιτρινίζουν. Θα αρχίσεις με την μισή και σταδιακά θα βλέπεις αν χρειάζεσαι παραπάνω.. Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2007 - Guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος