Jump to content

Επιθεση

Greg_Reef

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Εχω παρατηρησει τις τελευταιες δυο εβδομαδες οτι οποτε βαζω χερι μεσα στο ενυδρειο για καθαρισμο ή για τις απταισιες το ζευγαρι απο τα clown μου κανουν επιθεση και δε φοβουνται με τιποτα ακομα και τη συρριγγα απο το aiptaisia exit δαγκωνουν και μερικες φορες και ο γιατρος (cleaner wrasse). Με αποτελεσμα να μη μπορω ουτε να καθαρισω αλλα ουτε να στοχευσω τις απταισιες!!! :D

Εχει κανεις αλλος τετοια συμπεριφορα απο τα συγκεκριμενα ψαρια ??? :D

Γιατι λετε να συμβαινει αυτο και τι κανω σ αυτη τη περιπτωση???? :D

Που να ειχα και κανενα καρχαρια μεσα!!! :D :D :D

Έγινε επεξεργασία - Greg_Reef

Το πιθανότερο είναι ότι έχουν αυγά...

Αν και δεν ειδηκευομαι στα reef θα σου πω το τι εχω ακουσει και το τι εχω δει.

Σε φιλο τα κλοουν ερχοντουσαν στο χερι και τα ταιζε. Σε εναν αλλον ακουσα οτι ειναι τσαμπουκαδες σαν τα δικα σου. Πιστευω οτι σε καθε περιπτωση για να τα βαζει ενα ψαρακι μαζι σου θα πρεπει να αισθανεται τοσο ασφαλεια για το περιβαλλον στο οποιο ζει το οποιο του δινει την αυτοπεπιθηση να επιτεθει σε κατι μεγαλυτερο απο τον εαυτο του. Επισης Συνηθως πολλα ψαρια οταν θελουν να αναπαραχθουν γινονται αγρια. Παντος αισθανονται τοσο δικο τους τον χωρο και πιθανον να τους αρεσει τοσο πολυ που τον αμυνονται σε οποιονδηποτε εισβολεα.

Εκτος και αν εχουν προηγουμενα μαζι σου και προκειτε για ξεκαθαρισμα λογαριασμων :P

Βαγγελη και εγω αυτο σκεφτηκα σαν πρωτη φαση...

submarine1981 εμενα δεν ηταν ποτε ετσι και τα εχω 1.5 χρονο τωρα τα ψαρακια.. Παντα οταν εβαζα χερι ηταν τα μοναδικα που δε τρομαζαν αλλα ουτε με πειραζαν. Μου κανει εντυπωσει οτι απο τα clown επιτιθονται μονο τα 2 μεγαλα (ζευγαρι) τα 2 μικρα απεχουν!

Λες να τους εχω κανει κατι και θελουν να με ξεκανουν? :D

Στη περιπτωση που εχουν αυγα πως μπορω να το καταλαβω? και τι κανω σ αυτη τη περιπτωση?

Και ο δικός μου το έκανε μετά τον 2ο χρόνο πιο πρίν ήταν παναγίτσα...τώρα όποτε βάζω χέρι ειδικά στην μεριά του παίζει δάγκωμα και που να ήταν πιο μεγάλος...μάλλον φέρνει προς βαλιστή...

το ειχα κ εγω οπως ολοι καποια στιγμη το προβλημα με τα κλοουνακια που ειναι ζευγαρακια,αλλα αυτο το χερι σας ταιζει

αχαριστα πλασματακια! :bigemo_harabe_net-55:

πλακα κανω...και αυτα το χωρο τους κ τα παιδακια τους προστατευουν...

εγω παντως σε αυτο το θεμα βρηκα λυση βαζωντας γαντια.

το δαγκωσε μια φορα δυο κ μετα δεν ξαναηρθε!

μαλλον δεν του αρεσε η γευση :bigemo_harabe_net-75:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...