pan_Oz 28 Απριλίου 2013 Author #226 Share 28 Απριλίου 2013 ο magnifica κανει λίγες εμφανίσεις γενικά..κυκλοφορεί ο τσαμπουκάς ο dottyback. μεγάλο κ%$%^ρο.. φίλε gregog7 απο κοραλίνη έχω τρελή ανάπτυξη, η πλάτη έχει γίνει κατακόκκινη στο 4μηνο. Τα τζάμια τα καθαρίζω και σε 3-4 μερες εχουν αρχίσει οι πιτσιλιες απο σκληρά μόνο 1 Stylophora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Απριλίου 2013 #227 Share 29 Απριλίου 2013 Mπράβο και απο μένα! Πολύ ωραία περιποιημένα! Λαμπρή συνέχεια σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Μαίου 2013 Author #228 Share 20 Μαίου 2013 λοιπόν.. ανεβάζω videaκι- παρουσίαση το κάθε παρατήρηση, ευπρόσδεκτη!! σήμερα μόλις έπεσε η τρίτη δόση algae fix, το κυάνιο έκανε την εμφάνιση του μόλις ξεκίνησε η θεραπεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 20 Μαίου 2013 #229 Share 20 Μαίου 2013 Ωραίο το ενυδρείο! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Μαίου 2013 #230 Share 20 Μαίου 2013 Πάνο τον νου σου με το κυανό δεν παίζεις φιλαράκι.....σιφωνάρισμα κάθε εβδομάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Μαίου 2013 Author #231 Share 21 Μαίου 2013 Πάνο τον νου σου με το κυανό δεν παίζεις φιλαράκι.....σιφωνάρισμα κάθε εβδομάδα! Κωστή, ελπίζω οτι είναι η "παρενέργεια" του algae fix και θα φυγει πρίν το τέλος της θεραπείας.. τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει.. λόγω του φαρμακου, δεν έχω κάνει αλλαγή νερού τις τελευταίες 9 μέρες και λέω να κάνω μια μικρή για να σιφωνάρω μετά την 5η δόση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Ιουλίου 2013 Author #232 Share 12 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! Καιρός λοιπόν να κάνω και γω μια ενημέρωση Πέρασα μια ταλαιπωρια με αλγες και κυανιο, αλλαξα aquascape και ψαροσυνθεση.. Τα προβλήματα τα ξεκίνησε ένα dottyback και η κατάληξη ήταν να τα δώσω όλα και να πάρω πίσω το dwarf zebra που το φιλοξενούσε μήνες ένα φιλαρακι. Το ξέρω ότι το Ενυδρειο είναι μικρό αλλά λέω μήπως και από Σεπτέμβρη πάω σε κάτι λίγο πιο μεγάλο...ειδομεν Πάντως το ψαρακι είναι κανονικό pet και δε με χαλάει που δεν παίζει να μπει άλλο. Θερμοκρασία μέχρι τώρα κρατάω εύκολα στους 25 με ένα ανεμιστηρακι της tropic marine που δεν γεμίζει το μάτι. Επισησ, η αναπλήρωση μου έχει λύσει τα χέρια Βάζω μερικές photo για να ακούσω γνώμες για το aquascape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουλίου 2013 #233 Share 12 Ιουλίου 2013 Το στησιμο μου αρεσει Το λιονταρακι τρωει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Ιουλίου 2013 #234 Share 12 Ιουλίου 2013 Μια χαρά είναι το στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Ιουλίου 2013 Author #235 Share 12 Ιουλίου 2013 Το λιονταρακι τρώει φιλεταρισμενη σαρδελιτσα μετά από σχετική εκπαίδευση χωρίς κανένα πρόβλημα Είναι η καλύτερη ώρα το ταισμα του Σκέφτομαι να βγάλω τα sps από τα βραχακια του γιατί φαντάζομαι θα δείχνουν καλύτερα κολλημενα απευθείας στο βραχο.. Δεν το χω τολμήσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Ιουλίου 2013 #236 Share 13 Ιουλίου 2013 Πολυ ωραιο πανο!Να το χαιρεσαι φιλε!Πολυ ομορφο το στησιμο Για τα βραχακια μην ανησυχεις σε λιγο καιρο δεν θα σου φαινεται ασχημο,ασε που εχουν αρκετα κλαδια και μεγαλη βαση οποτε θα ειναι δυσκολο να τα βγαλεις απο το βραχο και να μεινουν οπως ειναι τωρα. Ειναι πολυ ομορφα κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Ιουλίου 2013 #237 Share 13 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! Καιρός λοιπόν να κάνω και γω μια ενημέρωση Πέρασα μια ταλαιπωρια με αλγες και κυανιο, αλλαξα aquascape και ψαροσυνθεση.. Τα προβλήματα τα ξεκίνησε ένα dottyback και η κατάληξη ήταν να τα δώσω όλα και να πάρω πίσω το dwarf zebra που το φιλοξενούσε μήνες ένα φιλαρακι. Το ξέρω ότι το Ενυδρειο είναι μικρό αλλά λέω μήπως και από Σεπτέμβρη πάω σε κάτι λίγο πιο μεγάλο...ειδομεν Πάντως το ψαρακι είναι κανονικό pet και δε με χαλάει που δεν παίζει να μπει άλλο. Θερμοκρασία μέχρι τώρα κρατάω εύκολα στους 25 με ένα ανεμιστηρακι της tropic marine που δεν γεμίζει το μάτι. Επισησ, η αναπλήρωση μου έχει λύσει τα χέρια Βάζω μερικές photo για να ακούσω γνώμες για το aquascape Πανο αρχίζει και γινετε όμορφο το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Ιουλίου 2013 Author #238 Share 15 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παίδες! Βάζω και μερικές ακόμα από το ζωακι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουλίου 2013 #239 Share 16 Ιουλίου 2013 Βλεμα που σκοτωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 25 Ιουλίου 2013 #240 Share 25 Ιουλίου 2013 πωωωρε ψαρουκλα να τον χαιρεσαι φιλε μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #241 Share 16 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα σε όλους! νομίζω οτι μετά απο πολυυυυύ καιρό ήρθε η ώρα για μια ενημέρωση αυτό το διάστημα έχω πειραματιστεί αρκετά με το aquascape μιας και τα βραχάκια χρειάστηκε να βγουν κανα 2-3 φορές απο το ενυδρείο με αφορμή καποιες άλγες και τελευταία με aiptasias.. για τις τελευταίες χρειάστηκε να επιστρατεύσω το 30αρι μου που εκτέλεσε χρεή καραντίνας. Ο βράχος σταδιακά μεταφερόταν στο μικρό για παρατήρηση και όπου υπήρχε το θέμα έπεφτε joes juice. παρέμενε 1 βδομάδα μετά μέσα για να δώ μην επισττρέψει καμία απο δαύτες και μετά για άλλη 1 βδομάδα ο βράχος έμενε σκεπασμένος σε ένα 10αρι κουβά με κυκλοφορία 3000lt. χρονοβόρα διαδικασία αλλα πλέον δείχνει να είναι καθαρός. Η άλλη μεγάλη αλλαγή είναι οτι έδιωξα το λιονταράκι μου μεγάλωσε για το ενυδρείο μου και έπρεπε να πάει σε μεγαλύτερο σπίτι. βέβαια σαν καλός πατέρας έκανα ότι καλύτερο για το μέλλον του και πλέον θα κολυμπάει σε 3,5τόνους! έχουμε και λέμε λοιπόν, το 60αρι μου φιλοξενεί: LPS Catalaphyllia Elegance Coral, Euphyllia ancora, Acanthastrea, trachyphyllia. SPS Acropora valida, Pavona decussatus, Montipora digitata, Stylophora επισης φιλοξενεί 2 ricordea florida και 1 hairy mushroom διάφορα zoanthids (emeralds on fire, pink, Joeys zoas, sunny D's, sunrise supernova, radioactive dragon eye, Watermelons) INVERTS 1 Tridacna crocea clam, 1 cleaner shrimp, 1 electric blue hermit crab (ο οποίο είναι ζημιάρης και κάνει τώρα τις βόλτες του στο sump), 3-4 nassarius, 2-3 trochus, 1 turban και 1 turbo snail. ψαράκια αφου έφυγε ο lion εχουμε και λέμε: 1 Bluehead Fairy Wrasse, 1 Yellow Clown Goby, 1 Rainford's Goby και μερικες φώτο και τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 16 Νοεμβρίου 2013 #242 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Ομορφο, οι φωτοφραφίες το αδικούν..είμαι σίγουρος οτι από κοντά είναι καλύτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 16 Νοεμβρίου 2013 #243 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο και πολύ όμορφα ζωντανά. ΥΓ: Το lion Πήγε κρήτη μεριά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Νοεμβρίου 2013 #244 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Μπραβο φιλε πανο! Πανεμορφο το ενυδρειο! Πολυ πολυ ομορφα κοραλια!!Ολα ειναι ενα και ενα! Επισης ενα μεγαλο μπραβο που πηρες τη δυσκολη αποφαση να αποχωριστεις το λιονταρακι σου! Σκεφτεσαι να βαλεις καποιο αλλο στη θεση του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #245 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Ομορφο, οι φωτοφραφίες το αδικούν..είμαι σίγουρος οτι από κοντά είναι καλύτερο.. thank u! η αλήθεια είναι οτι η γενική εικόνα το αδικεί. είναι και απο κινητο οι photos.. το aquascape με τα 2 νησάκια το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο και έχει άπειρες θέσεις για fragακια Ο πολύς ο βράχος είναι στο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #246 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο και πολύ όμορφα ζωντανά. ΥΓ: Το lion Πήγε κρήτη μεριά? ευχαριστώ! ναι κρήτη πήγε το λιονταράκι μου.. είναι σε καλά χέρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #247 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Μπραβο φιλε πανο! Πανεμορφο το ενυδρειο! Πολυ πολυ ομορφα κοραλια!!Ολα ειναι ενα και ενα! Επισης ενα μεγαλο μπραβο που πηρες τη δυσκολη αποφαση να αποχωριστεις το λιονταρακι σου! Σκεφτεσαι να βαλεις καποιο αλλο στη θεση του? thank u!!!!!!! όντως δύσκοή απίφαση με το lion.. είναι pet ρε γαμώτο.. θα θελα κάποια στιγμή να είχα τη δυνατότητα να έχω 2ο ενυδρείο, ένα 220αρι ας πούμε κύβο με διαμορφομένο aquascape με σπηλιες και να ναι μονο για τη πάρτη του.. αλλα να ναι δευτερο ενυδρείο.. να χω αλλο ενα 200αρι reef!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Νοεμβρίου 2013 #248 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Ευχομαι να τα αποκτησεις καποια στιγμη πανο μου,γιατι πραγματικα φαινεται να το αγαπας πολυ αυτο που κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #249 Share 16 Νοεμβρίου 2013 Ευχομαι να τα αποκτησεις καποια στιγμη πανο μου,γιατι πραγματικα φαινεται να το αγαπας πολυ αυτο που κανεις! να σαι καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 16 Νοεμβρίου 2013 Author #250 Share 16 Νοεμβρίου 2013 και μια γνωμη.. μετα τον πόλεμο διαρκείας με τις άλγες, αν παρατηρήσετε έχει μείνει λίγη bryopsis (πολύ λίγη) πάνω σε ένα βραχάκι με zoanthids και λίγο πάνω στο βράχο με τις acanthastreas. σκεφτόμουνα μήπως να ξαναέκανα το 30αρι καραντίνα και να βάλω μέσα τα 2 κομμάτια ανεβάζοντας μαγνήσιο στα 1600-1700.. θα δουλέψει ή θα πεθάνω απλά τα κοραλάκια μου? για μαγνήσιο έχω σκόνη της tropic marine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος