Alexpsycho 13 Φεβρουαρίου 2013 #151 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Χεχε ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε τρόμαξα...καλύτερα είναι να ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει παρά να είσαι στο περίπου... Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #152 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Χεχε ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε τρόμαξα...καλύτερα είναι να ξέρεις πάνω κάτω τι παίζει παρά να είσαι στο περίπου... Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε. Έτσι είναι! Σ'ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #153 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 το clamακι βρήκε νέα θέση μακριά απο την ανεμώνη μόλις όμως διάβασα οτι ο φυσικός τους θυρευτής είναι οι αστερίες..και γω έχω 2!!! θα πάρουν πόδι σήμερα κιόλας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Φεβρουαρίου 2013 Author #154 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα!γρήγορη ερώτηση ..zoanthus πως κολάω πάνω σε βραχάκι??? με εποξική κόλλα όπως τους βράχους μεταξύ τους???τα zoanthus δεν είναι ούτε σε βραχάκι, ούτε πάνω σε βάση... :sarcasm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Φεβρουαρίου 2013 #155 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Κυανοακριλική κόλλα σε μορφή gel...απλά πρόσεχε με τα χέρια σου γιατί είναι αρκετά τοξικά και να μην σου πώ καλύτερα βάλε και γυαλιά και λάτεξ γάντια μιας χρήσης γιατί πετάνε διάφορα. Και μια λαβίδα την χρειάζεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Φεβρουαρίου 2013 #156 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ τα κολλάω με κόλλα στιγμής, τύπου Bison gel. Το βραχάκι που θες να τα βάλεις θα είναι εκτός νερού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #157 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Μαρτίου 2013 Author #158 Share 10 Μαρτίου 2013 μετρήσεις χθεσινές: temp. 26 Sal. 1026 No3 0 Phosphates 0 PH 8,3 Ca 420 Mg 1320 KH 9,3 αυτά έχουν μηδενίσει εδώ και ενα μηνα αλλα οι άλγες δεν λένε να φύγουν... εχω λίγο απο όλα χωρίς ευτυχώς να εξαπλώνονται.. Byropsis, Red bubble algae, Dictyota, Lobophora, Gelidium....!!!! μονμο η hair και η red bubble υποχωρούν.. μεσα στη βδομάδα κρέμασα στη πλάτη-sump ενα καταράκτη και έβαλα μεσα τα δυχτάκια ανθρακα και αντιφος. για καλύτερη κυκλοφορία.. μπορώ να κάνω κατι άλλο εκτός απο υπομονή???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Μαρτίου 2013 Author #159 Share 10 Μαρτίου 2013 και μερικές πρωινές φωτό με την ακτινική..απο κινητό μεν αλλα δεν υπάρχει κατι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Μαρτίου 2013 Author #160 Share 10 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 10 Μαρτίου 2013 #161 Share 10 Μαρτίου 2013 Οντως οπως και στον τιτλο οι φωτογραφιες ειναι S.o.s Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Μαρτίου 2013 Author #162 Share 10 Μαρτίου 2013 Οντως οπως και στον τιτλο οι φωτογραφιες ειναι S.o.s δε σε έπιασα, αλλα για καλό μου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 10 Μαρτίου 2013 #163 Share 10 Μαρτίου 2013 Όμαρφα ζωντανά και καλες φωτο αν και από κινητό Να τα χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 10 Μαρτίου 2013 #164 Share 10 Μαρτίου 2013 Ομορφα ζωντανα εχεις φιλε!! Να τα χαίρεσαι.. τι clown ειναι αυτό που έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Μαρτίου 2013 #165 Share 10 Μαρτίου 2013 Όλα όμορφα! Μπράβο φίλε μου να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 11 Μαρτίου 2013 #166 Share 11 Μαρτίου 2013 Μπραβο φιλος.........τελειο το ενυδρειο σου.......οπως και ολα τα ζωντανα!!!!Να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Μαρτίου 2013 Author #167 Share 11 Μαρτίου 2013 Ομορφα ζωντανα εχεις φιλε!! Να τα χαίρεσαι.. τι clown ειναι αυτό που έχεις? ευχαριστώ φίλε μου τα clownάκια είναι ασπρομαυρα και λέγονται darwin black ocellaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 11 Μαρτίου 2013 Author #168 Share 11 Μαρτίου 2013 thanx για τα σχόλια, χαίρομαι που σας αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαρτίου 2013 Author #169 Share 13 Μαρτίου 2013 Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α ! παίδες γύρισα σπίτι και δεν έβλεπα πουθενά τον 1 clownακο.. δεν ξερω πως αλλα βρέθηκε στη πλατη -sump του ενυδρείου!!! το θέμα είναι οτι η πλάτη είναι αρκετά στενή για να μπει απόχη... ξερει κάποιος κάποιο "κόλπο"..παγίδα.. ή κατι για να τον βγάλω????? ειναι στο μεσαιο διαμέρισμα του sump που έχω βράχο, εναι μικρο κομμάτι μακροάλγη και ένα κυκλοφοριτλακι..... please! ! ! καμια ιδέα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαρτίου 2013 #170 Share 13 Μαρτίου 2013 Φτιάξε μια αυτοσχέδια απόχη με κάποιο τούλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαρτίου 2013 Author #171 Share 13 Μαρτίου 2013 Φτιάξε μια αυτοσχέδια απόχη με κάποιο τούλι! δηλαδή??? είναι πολύ δύσκολο να παίξω με δύχτι εκει πίσω....άσε που δεν βλέπω κιολας μέσα.. κατι με παγίδα θα ήταν καλύτερο αλλα τι???? ελπίζω ο ψάρις να μη στρεσάρεται εκει πίσω... ήθελα να ξερα πως πήγε εκει πίσω. ο μόνος τρόπος είναι με άλμα!!! υπάρχει τίποτα σε παγίδα DIY ??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαρτίου 2013 #172 Share 13 Μαρτίου 2013 Μια κατασκευη με συρμα και τουλι! Μια μικροτερη αποχη δηλαδη η αν χωραει μπουκαλακι νερου κανε αυτο! http://www.cichlid-forum.com/articles/fish_trap.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 13 Μαρτίου 2013 Author #173 Share 13 Μαρτίου 2013 Μια κατασκευη με συρμα και τουλι! Μια μικροτερη αποχη δηλαδη η αν χωραει μπουκαλακι νερου κανε αυτο! http://www.cichlid-forum.com/articles/fish_trap.php ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! θα προσπαθήσω αυτό με το μπουκάλι.. οποια ακόμη ιδέα και εμπειρία καλοδχούμενη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαρτίου 2013 #174 Share 13 Μαρτίου 2013 Ελπίζω να τα καταφέρεις! Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 13 Μαρτίου 2013 #175 Share 13 Μαρτίου 2013 Χέρι δεν μπαίνει;;;;;;αν μπαίνει πιάστον με λίγο τροφή...!εμένα οι δικοί μου κλόουν τρίβονται στο χέρι μου κάθε φορά που το βάζω μέσα για κάποια εργασία...μόνο το ντάμσελ μου κάνει πεσίματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος