Jump to content

Flame Moss

leosamaras

Recommended Posts

Ψάχνοντας εχθές στο ebay βρήκα αυτό σαν γκαζονάκι που είναι εύκολο http://www.ebay.com/itm/Flame-Moss-pad-Live-aquarium-plants-water-low-light-kh-/250814257627?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a65b1d9db

βέβαι εχω και 2 απορίες θα προλάβει να ερθει στην Ελλάδα η δεν θα το βγάλει το ταξίδι, και η δεύτερη υπαρχή στα ελληνικά ενυδρειακά μαγαζιά?

Κοιτα ειναι ρισκο να παρεις φυτα απο ασια διοτι κανουν περισσοτερες μερες να ερθουν ελλαδα...μιας και ειναι ειδος μος που δεν θελει πολυ φωτισμο μπορεις να δοκιμασεις αλλα μπορεις να βρεις και στην ευρωπη που στελνει φυτα στην ελλαδα...

Εχω παρει παρα πολλες φορες μοςς απο ebay η οποια ερχετε απο Μαλαισια,παντα ερχονται μια χαρα,μη το φοβασαι και ειδικα τωρα που εφυγαν οι πολλες ζεστες!

Δεν εχω συγκεκριμενο μαγαζι,οποιο μου αρεσει περνω,εχω παρει αρκετες φορες απο ebay μοςς και ποτε δεν ειχα θεμα.

Ενα καλο μαγαζι που εχω ψωνισει πολλες φορες και εμεινα ευχαριστημενος ειναι αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Flame-Moss-Live-Aquarium-Plant-Aquatic-Decoration-INV-/250415634411?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a4def57eb#ht_2580wt_952

Γρηγορη αναπτυξη δεν θα ελεγα οτι εχει αλλα παιζουν ρολο και οι συνθηκες που εχεις στο ενυδρειο σου,φως,λιπασματα,co2

Δεν ειναι και καμια τρελη ποσοτητα αλλα για τα λεφτα που κανει ειναι μια χαρα.

Ομορφη φαινεται παντως και η flame...

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

που να δεις την star moss και την pearl moss :P

Αν ειναι να εχουν την ιδια τυχη με την jqva που ειχα βαλει ...

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...