Jump to content

Χαλαζιακη Μπεζ Αμμος

Recommended Posts

καλημερα παιδια λοιπον χθες αλαξα αμμο στο ενυδρειο,εβαλα χαλαζιακη αμμο,την επληνα 3 φορες πριν την βαλω,οταν την εβαλα εβελα πιατακι για να ριξω το νερο,και γεμισα το ενυδρειο κ ηταν πεντακαθαρο απο της 10 κ μιση μεχρι της 1,σημερα π ξυπνησα το ενυδρειο ειχε θολουρα μεγαλη και αργει να φυγει...τι παιζει λετε?θα καθαρισει τελικα,εχω βαλει γενικα πολλα υποστροματα και χαλικι αλλες φορες αλλα αυτο πρωτη φορα το βλεπω..........

βαλε μεσα στο φιλτρο σου βαμβακι ενυδρειακης χρησης και θα καθαρισει ... αλλαζε το καθε συχνα μεχρι να καθαρισει το νερο σου

εγώ δεν την ξέπλυνα καθόλου την άμμο και πήρε για να καθαρίσει από την θολούρα τελείως 2 μέρες και με υαλοβαμβακα

Έγινε επεξεργασία - chris99

εγώ δεν την ξέπλυνα καθόλου την άμμο και πήρε για να καθαρίσει από την θολούρα τελείως 2 μέρες και με υαλοβαμβακα

παιζει ρολο και τι ποιοτητα ειναι η αμμο που πηρες ....

υπαρχει αμμο οπου ουτε πλυσιμο χρειαζεται , ουτε θολουρα σηκωνει ....

να περιμενεις το αυριο :P

παιδια δεν εχω βαμβακι ουται υαλοβαμβακα και επεσα σε σαββατοκυριακο τι να κανω?

βαμβακι δε βαζουμε ετσι κι αλλιως. Μην κανεις το λαθος και βαλεις απλο βαμβακι

καταρχην ναι θα φυγει ετσι κι αλλιως καποια στιγμη. κατα δευτερον, ΑΠΛΟ βαμβακι ΔΕΝ βαζουμε γιατι ΔΕΝ ειναι για ενυδρειακη χρηση ΚΑΙ θα διαλυθει σε ολο το ενυδρειο. Βαζουμε ΜΟΝΟ filter wool το οποιο ονομαζουμε υαλοβαμβακα ΑΝ ΚΑΙ ο συνηθης υαλοβαμβακας ειναι αλλο πραγμα. ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ παμε ουτε σε φαρμακειο ΟΥΤΕ σε μαντρα με οικοδομικα υλικα για βαμβακι για το ενυδρειο μας!

Εκτος ολων των αλλων , θα επρεπε να την πλυνεις την αμμο μεχρι να δεις με τα ματια σου μεσα στον κουβα οτι δε βγαζει πολυ. Εμενα μου παιρνει καμια ωρα πλυσιμο

για τωρα αστο, λογικα σε μια μερα θα ειναι οκ. Απο δευτερα ομως να παρεις υαλοβαμβακα απο πετ σοπ οπωσδηποτε (ειναι φθηνο) γιατι και το νερο κραταει καθαρο και το φιλτρο σου. τελικα τι υλικα εβαλες στο φιλτρο και με τι σειρα?

το εβαλα χθες μου εσταζε απο μια γωνια δακριζε λιγο,το σκουπισα κανα δυο φορες καλα και μεχρι τωρα δεν ξαναεβγαλε,μου βγαζει και κατι σταγονες στο οπεν στοπ που εχει στο κεντο ενα καπακι απο πανω,να ειναι σοβαρο λες????τα υλικα τα εβαλα οπως μου ειπες σφουγγαρι,βιολογικο,μπαλες.και αυριο θα παρω και υαλοβαμβακα

κανονικα δεν πρεπει να δακρυζει. σιγουρεψουν για τα παρακατω

1) αν εχεις βαλει με τη σωστη σειρα τα καλαθακια μεσα (δεν ειμαι σιγουρος αν οι αριθμοι που λεει πανω ισχυουν), εγω εκανα πειραματα μεχρι να βρω τη σωστη σειρα. Αυτο που θες ειναι να εφαρμοζει το ενα στο αλλο τελεια.

2) οτι δεν εχεις βαλει παρα πολυ υλικο με αποτελεσμα να σου ξεχειλιζει

3) οτι κλεινεις σωστα και καλα τα πλαστικα του οταν το κλεινεις.

Για το στρογγυλο οπεν στοπ που λες Απλα σιγουρεψουν οτι το λαστιχακι που εχει εκει ειναι σωστα στη θεση του και μην το ανοιξεις ξανα αφου το βαλεις και δουλεψει σωστα

Καταρχην κανε edit τα ποστ σου, δεν ειναι δυνατον να κανεις triple post ολη την ωρα. Κατα δευτερον μπαινει για να κλεισει το καπακι. το παιρνας απο το ματσουκι αυτο και τελος

Αν έχεις χώρο στο φίλτρο σου βαλε για μια εβδομάδα να δουλεύει και λίγος ενεργός άνθρακας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...