lefterisR21 8 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 κοντευω ενα μηνα απο τοτε π εβαλα μεσα τ γκαπυ και νομζω πωσ εφτασε η μερα ν αλλαω τ νερο... πρεπει ν βγαλω τ γκαπυ απο μεσα κ ν αλλαξω το νερο??? πρπεει μετα τν αλλαγη ν βαλλω κ βελτιωτικο νερου και βακτηρια??? βοη8ηστε μ παρακαλω... πειτε μ τ ακριβωσ πρεπει ν κανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 τα ψαρια ποτε δεν τα βγαζουμε για να αλλαξουμε νερο!!!! νομιζω πως βαδιζεις στην τυχη. το ενυδρειο εχει στρωσει?μετρησεις νερου εχεις κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 το νερο το ετοιμαζεις με αντιχλωριο πριν το βαλεις στο ενυδρειο.βγαζεις περιπου το 30% νερου καθε εβδομαδα και το αντικαθιστας με νεο αφου το εχεις ετοιμασει σε δοχειο.Φυσικα θα επρεπε να εχεις διαβασει ολα οσα χρειαζονται σε εναν αρχαριο για το στρωσιμο του ενυδρειου,τις αλλαγες νερου κτλ.Βακτηρια βαζε οσο σου λενε οι οδηγιες του σκευασματος μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 8 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 και το αλλαζεις μια με 2 φορες την εβδομαδα αναλογα τα ψαρακια που εχεισ,το φιλτρο το καθαριζεις με απαλες κινησεις και με νερο του ενυδρειου παντα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 8 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) και το αλλαζεις μια με 2 φορες την εβδομαδα αναλογα τα ψαρακια που εχεισ,το φιλτρο το καθαριζεις με απαλες κινησεις και με νερο του ενυδρειου παντα, Δυο φορες την εβδομαδα? Πολύ δεν ειναι? Εγω εκανα αλλαγη καθε βδομαδα και τωρα μου ειπαν ότι και αυτο πολύ ειναι.Κάθε 15 μερες νομιζω πώς ειναι καλά. Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2012 - malamadre Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2012 40% 1 φορα την βδομαδα αρκει.υπερβολες δεν χρειαζονται.οτι μας λενε οι μετρησεις κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowVValker 9 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δυο φορες την εβδομαδα? Πολύ δεν ειναι? Εγω εκανα αλλαγη καθε βδομαδα και τωρα μου ειπαν ότι και αυτο πολύ ειναι.Κάθε 15 μερες νομιζω πώς ειναι καλά. To αν είναι αρκετό ή πολύ εξαρτάται απ'τις μετρήσεις σου. Τι μετρήσεις έχεις και με τι μετράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος