Jump to content

Μη Αναρτημενα Ποστ Στην Αγγελια Μου

STAMEIZ

Recommended Posts

Αγαπητοι moderetors κτλ..μου κλειδωσατε μια εγγελια και πολυ καλα το κανατε εφ οσον ειχα ελλιπεις γνωσεων των κανονισμων!αλλα εχετε σβησει ποστ μου στην εν λογο αγγελια με το που τις αναρτουσα το οποιο νομιζω οτι ειναι ανεντιμο.αληθεια ειναι κοινη αποφαση ολων των admin τετοιες αποφασεις η μπορει αυτονομα ενας admin να ενεργησει?ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια.(παρεπιπτοντως θα σας ζητουσα σημερα να κλειδωθει.)

φιλε staimez,η λεξη ''ανεντιμο'' εκτος απο ατυχης,ειναι αρκετα βαρια,και δεν μας αρμοζει.

ολοι οι συντονιστες εδω μεσα εκτελουν απλως τον κανονισμο.

οτι εχει σβηστει στις αγγελιες σου ειναι βεβαιο πως δεν τηρουσε τον κανονισμο.εαν διαβασεις προσεκτικα τους ορους στις αγγελιες θα καταλαβαινες ολα οσα σου γραφω αυτη τη στιγμη.

οι κανονισμοι εχουν βγει για να αποφυγουμε αυτο ακριβως που συμβαινει τωρα.

παρακαλουμε.

φιλικα κωστας.

Αγαπητέ φίλε STAMEIZ, τυχόν διαγραφές σε ποστ εντός αγγελιών έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να κινήσουν την περιέργεια του συγγραφέα και να τον οδηγήσουν στην ανάγνωση του κανονισμού. Δε θεωρούμε επιθυμητή την επίπληξη για τέτοιου είδους "παραβάσεις" , όμως πρέπει να σεβόμαστε τις επισημάνσεις των συντονιστών, καθώς έχουν σκοπό να διατηρούν τη σωστή λειτουργία του forum.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Και οπως πολυ σωστα ειπαν τα παιδια παραπανω,τα διεγραμενα ποστ ειναι λογο νωριτερης απο τις 5 επιτρεπτες μερες ανανεωση

Μαλλον υπαρχει συνχηση..ο συντονιστης klaz μου λεει οτι σβηστηκαν τα ποστ γιατι ηταν εκτος κανονισμων,ο γενικος συντονιστης μου λεει οτι τα ποστ σβηνονται για να κινησουν την περιεργεια του συγγραφεα να διαβασει τους κανονισμους,ενας τριτος συντονιστης αναφερει οτι σβηστηκαν γιατι εγιναν νωριτερα απο τo deadline των 5 ημερων.αληθεια mr zoo αναφερατε οτι σβησατε δημοσιευση η οποια εγινε εκ μερους μου για να διορθωσει την λαθος συννενωση των αγγελιων εφοσον η δευτερη ειχε ειδη κλεισει??δημοσιευσα ποστ μονο και μονο για να μην γινει λαθος κατανοηση και με περνουν οι αγοραστες τζαμπα τηλεφωνο...πραγμα που εγινε!!ετσι λοιπον εχουν τα πραγματα παιδια.και οι επιπληξεις πρεπει να ειναι παντα δεκτες και απο μερους μας αλλα και απο το δικο σας μερος.ευχαριστω.

Μαλλον υπαρχει συνχηση..ο συντονιστης klaz μου λεει οτι σβηστηκαν τα ποστ γιατι ηταν εκτος κανονισμων, Ισχύει

ο γενικος συντονιστης μου λεει οτι τα ποστ σβηνονται για να κινησουν την περιεργεια του συγγραφεα να διαβασει τους κανονισμους, Κι αυτό ισχύει, θα ήταν προτιμότερη η επίπληξη από την πρώτη παράβαση;Μας συγχωρείς που δίνουμε περιθώριο

ενας τριτος συντονιστης αναφερει οτι σβηστηκαν γιατι εγιναν νωριτερα απο τo deadline των 5 ημερων. Αυτό ακριβώς σου έγραψε κι ο Klaz. Είναι εκτός κανονισμού.

αληθεια mr zoo αναφερατε οτι σβησατε δημοσιευση η οποια εγινε εκ μερους μου για να διορθωσει την λαθος συννενωση των αγγελιων εφοσον η δευτερη ειχε ειδη κλεισει??δημοσιευσα ποστ μονο και μονο για να μην γινει λαθος κατανοηση και με περνουν οι αγοραστες τζαμπα τηλεφωνο...πραγμα που εγινε!! Εφόσον είναι εκτός κανονισμού,όφειλε να το κάνει.

ετσι λοιπον εχουν τα πραγματα παιδια.και οι επιπληξεις πρεπει να ειναι παντα δεκτες και απο μερους μας αλλα και απο το δικο σας μερος.ευχαριστω. Συμφωνώ, αλλά δεν καταλαβαίνω που βλέπεις τη σύγχηση από πλευράς μας.

Την συνχηση αυτος που ειναι να την αντιληφθει θα την αντιληθφει.Το "μας συνχωρεις που δινουμε περιθωριο" ειναι σαφεστατα ειρωνικο και δεν σου αρμοζει πιστευω.Τελος καντε και μια αναθεωρηση και διαβαστε το εξης: οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο!!Δεν εχω να πω κατι αλλο, αν νομιζατε οτι πραξατε καλα καλως και το κανατε.Δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου που μου κλεισατε την αγγελια...δεν μου καιγεται καρφακι που λεμε.Το ηθικο κοματι ομως το πατησατε.Μπορουσατε να πειτε οκ καναμε λαθος συννενωση εμεις,φταιμε εμεις και δεν θα σβησουμε το ποστ ...Εξαλου σας ειπα οτι το ποστ μου αναφεροταν στην λαθος συννενωση σας.Εσενα τωρα σε ενδιαφερει αν υπαρχει συνχηση η οχι απο μερους σας?ειναι δυνατον ρε παιδια??

Οι κανονες ειναι κανονες φιλε μου,σου εκαναν την τιμη 3 συντονηστες ,σπαταλοντας τον χρονο τους να σου απαντησουν,και εσυ δεν θελεις να καταλαβεις.Αν εχεις κατι για τα ψαρακια σου να μας πεις ,πολυ ευχαριστως,να διαβαζω τις απαντησεις σου,αλλα να διαβαζω ,ανουσια πραγματα με-μας κουραζουν.

Μας ρωτησες και γιαυτο απαντησα.

Ρε παιδιά... οι συντονιστές είναι και αυτοί μέλη που απλά λόγω των καθηκόντων που έχουν πρέπει να εφαρμόζουν τους κανόνες του φόρουμ... γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό απ όλα τα "απλά" μέλη ώστε να τηρούν και αυτά τον κανονισμό?... απλά πράγματα !!!

Ούτε αντιπαραθέσεις, ούτε καβγάδες, ούτε διαγραφές και προειδοποιήσεις θα έχουμε!!

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Αγαπητέ φίλε STAMEIZ

Η μεγαλύτερη χαρά και ανταμειβη αυτού του φόρουμ είναι να βλέπει τα μέλη του να συνυπάρχουν ενεργά, δυναμικά και πάνω απ’ολλα να μένουν ευχαριστημένα από την παραμονή τους!

Σίγουρα τα ωφέλει που μας προσφέρει το AZ είναι πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρει ο καθένας μας ατομικά όπως επίσης και το δωρεάν βήμα των αγγελιών που βοηθαει πολλούς από εμάς! Πλέων όμως οι αγγελίες έχουν φτάσει σε ένα σημείο ώστε να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό δημοσιεύσεων καθημερινά πράγμα καταστροφικό για το χόμπι και να υπάρχουν μέλη που μόνο εκεί συμμετέχουν!

Αυτός ο μικρός κανονισμός που υπάρχει θεωρώ ότι είναι τόσο απλός και κατανοητός που δεν θα έπρεπε να απαιτεί έναν συντονιστή που να ασχολείται όλη την ημέρα με διορθώσεις!

Ας είμαστε λοιπόν όλοι μας λίγο πιο προσεκτικοί και ας μην επιβαρύνουμε περισσότερο το έργο της συντονιστικής ομάδας που ξαναλέω ότι πρωταρχικός της σκοπός είναι να μένουν ευχαριστημένα όλα τα μέλη του φόρουμ!

Σταματη συμφωνω και εγω με τους υπολειπους.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι πρεπει να ενωνονται οι αγγελιες,ποιο ειναι το προβλημα στην ουσια?

Την συνχηση αυτος που ειναι να την αντιληφθει θα την αντιληθφει.Το "μας συνχωρεις που δινουμε περιθωριο" ειναι σαφεστατα ειρωνικο και δεν σου αρμοζει πιστευω.Τελος καντε και μια αναθεωρηση και διαβαστε το εξης: οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο!!Δεν εχω να πω κατι αλλο, αν νομιζατε οτι πραξατε καλα καλως και το κανατε.Δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου που μου κλεισατε την αγγελια...δεν μου καιγεται καρφακι που λεμε.Το ηθικο κοματι ομως το πατησατε.Μπορουσατε να πειτε οκ καναμε λαθος συννενωση εμεις,φταιμε εμεις και δεν θα σβησουμε το ποστ ...Εξαλου σας ειπα οτι το ποστ μου αναφεροταν στην λαθος συννενωση σας.Εσενα τωρα σε ενδιαφερει αν υπαρχει συνχηση η οχι απο μερους σας?ειναι δυνατον ρε παιδια??

Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω. Που διακρίνεις την ειρωνεία; Δε νομίζω οτι έχουμε δείξει τέτοιο χαρακτήρα.

Εξακολουθώ επίσης να μην αναγνωρίζω το λάθος μας.Είμαστε αρκετά έμπειροι στο να αναγνωρίζουμε, να δεχόμαστε και να ζητάμε συγχώρεση όταν πρέπει.Στο παρών forum λειτουργούμε βάση κανονισμού.Όταν οι κανονισμοί δεν τηρούνται, η ηθική μένει λίγα μέτρα πίσω.

Σταματη συμφωνω και εγω με τους υπολειπους.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι πρεπει να ενωνονται οι αγγελιες,ποιο ειναι το προβλημα στην ουσια?

Σκέψου λίγο βαθύτερα...

Το προβλημα ειναι οτι μου ενωσατε 2 αγγελιες οπου η δευτερη ειχε ειδη κλεισει.Εκανα ενα ποστ για να το διευκρυνησω και πριν καν δημοσιευτει σβηνοτανε και μου κλεισατε την αγγελια.απορω γιατι με ρωτατε?τα εχω πει και πιο πανω..πραγματικα δεν θελωνα γραψω ποστ στο συγκεκριμενο θεμα ξανα.Ο καθενας ας κρινει τι ειναι σωτο..τι ειναι νομιμο...και τι ηθικο..Ζητω συγνωμη αν εγινα κουραστικος απο σας και τα αλλα παιδια του φορουμ.Ας τελειωσει εδω το θεμα παιδια.Καλη συνεχεια σε ολους.

Με εκτιμηση

Διονυσιου Σταματης.

Φίλε Stameiz επαναφέρω όοολα τα ποστ σου στην κλειδωμένη αγγελία για να σε βοηθήσω να θυμηθείς της παραβάσεις του κανονισμού που έκανες

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78143&view=findpost&p=694640

καθώς και επαναφέρω την αγγελία που συγχωνεύτηκε για να δεις ότι ουδέποτε ζήτησες να κλειδωθεί και ορθός ενώθηκε

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76663&view=findpost&p=676594

Ελπίζω να είδες ότι η ομάδα έπραξε σωστά...

Φίλε STAMEIZ, προσπαθούμε τόσοι άνθρωποι να σου εξηγήσουμε απλά πράγματα.Απορώ γιατί το συνεχίζεις και θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο.

Μιας και επιμένεις για το τι είναι νόμιμο και ηθικό, κάνε έναν κόπο και μελέτησε το ανωτέρω ποστ με τα λινκ του.Η ομάδα δυστυχώς ή ευτυχώς είναι καλά οργανωμένη και σε περιπτώσεις που είναι σωστή, δε μπορεί να δεχθεί κανενός είδους επιθέσεις.Στης αντίθετες αναγνωρίζει τα λάθη της.

Ο κανονισμός τηρείται και όποιος διαφωνεί μπορεί απλά να μην κάνει χρήση της κατηγορίας των αγγελιών.Υπάρχουν κι άλλα site πιο οργανωμένα σε αυτόν τον τομέα, όπως το http://www.xe.gr/.

Καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...