Jump to content

Φιλτρο Επειγον..

panagiotis1

Recommended Posts

νερο ενυδρειου ;)

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξ. φίλτρο, οπότε ας περιμένμουμε κάποιον που να ξέρει!

Ακου εδω, το φιλτρο πρεπει να ειναι στο ιδιο επειπεδο με το ενυδρειο,βαζεις τον σολινα που ρουφαει το νερο μεσα στο ενυδρειο

ενω αυτο που βγαζει νερο το εχεις κατω απο το επειπεδο του ενυδρειου,το φιλτρο πρεπει να ειναι γεματο με νερο,μην ξεχασεις

να βαλεις μια λεκανει για να μην πλυμμηρισεις και μετα το βαζεις σε λειτουργια,ελπιζω να βοηθησα.

Ακου εδω, το φιλτρο πρεπει να ειναι στο ιδιο επειπεδο με το ενυδρειο,βαζεις τον σολινα που ρουφαει το νερο μεσα στο ενυδρειο

ενω αυτο που βγαζει νερο το εχεις κατω απο το επειπεδο του ενυδρειου,το φιλτρο πρεπει να ειναι γεματο με νερο,μην ξεχασεις

να βαλεις μια λεκανει για να μην πλυμμηρισεις και μετα το βαζεις σε λειτουργια,ελπιζω να βοηθησα.

κανενα φιλτρο δεν ειναι στο ιδιο υψος με το ενυδρειο...

επιγον για να μπει σε λειτουργια το εξωτερικο φιλτρο τρεπει εκτος απο τα υλικα να το γεμισω κ νερο?

ρε συ παναγο, γιατι δε μου στελνεις εμενα που το ξερω το φιλτρο?

θα πρεπει να ειναι γεματο με νερο. αυτο το κανεις πολυ απλα βαζοντας την εισαγωγη στο νερο και ρουφωντας απο την εξαγωγη μεχρι να δεις να ερχεται το νερακι σιγα σιγα. Αλλος τροπος ειναι να φερνεις τουμπα το φιλτρο μεχρι να γεμισει.

Μολις γεμισει νερο, βαλε την εξαγωγη στο ενυδρειο και θα δουλεψει. στην μπριζα το βαζεις στο ΤΕΛΟΣ μονο. Μην το αφηνεις να δουλευει ενω δεν ειναι γεματο νερο

Φιλε μου καλησπερα.

Προτων να σε ρωτησω τη φιλτρο εχεις?

Δευτερων τα περισωτερα φιλτα εχουν ενα βραχειωνα η ενα σαν μπουτον που λειτουργει σαν τρομπα.

Γεμιζεις το φιλτρο οσο περισωτερο μπορεις με νερο του ενυδρειου ( ανοιχτο το φιλτρο ) μετα το κλεινης.

Μετα πιεζεις η ανεβοκατεβαζεις αναλογα μεχρει να φυγει ο περισωτερος αερας ( ενοειται οτι οι σωληνες ειναι μεσα στο νερο )

μετα το βαζεις στην μπριζα.

Το αφηνεις να δουλεψει λιγο γυρο στο λεπτο,μετα το γερνεις λιγο προς τα δεξεια το κρατας λιγο μεχρει να ακουσεις οτι εφυγε ο αερας.

Ακολουθεις την ιδια διαδικασεια αρειστερα, μπρος, πισω, οσπου να καταλαβεις οτι εφυγε ολος ο αερας

Αυτη τη διαδικασεια ακολουθεις και οταν θα βγαζεις να καθαρισεις το φιλτρο σου.

Δεν γερνεις το φιλτρο. αν χρειζεται να γυρεις το φιλτρο η κατι κανεις λαθος η ειναι χαλασμενος. με το να γυρεις το φιλτρο βγαζεις μεσα στο νερο ολη τη βρωμα του φιλτρου

Πως θα βγει η βρωμια? Θα ζαλιστούν τα σφουγγάρια?

Φίλε panaqiotis1, δώσε σημασία στη σωστή τοποθέτηση.Μην έχεις μεγάλες σε μήκος σωλήνες και κάνουν καμπύλες.

6432e85a.jpg

Καλημερα πιστευω οτι το φιλτρο εχει αερα μεσα !!

Πως θα βγει η βρωμια? Θα ζαλιστούν τα σφουγγάρια?

ναι! οτ βρωμια εχει παρακρατησει το βιολογικο υλικο και τα σφουγγαρια θα το ξερασουν μεσα στο ενυδρειο. Μου εχει συμβει πολλες φορες στην αρχη που δεν ηξερα να τα βαλω μπρος.

Φίλε panaqiotis1, δώσε σημασία στη σωστή τοποθέτηση.Μην έχεις μεγάλες σε μήκος σωλήνες και κάνουν καμπύλες.

6432e85a.jpg

πολυ σωστη φωτογραφια αν και στο ενα μου ενυδρειο εχω οπως στην δευτερη (το λαθος δηλαδη) και μαλιστα με πολυ μακρυτερους σωληνες και δουλευει μια χαρα

Σωστος :thumbup:

• 2 weeks later...

ευχαριστω ολα οκ παρακαλω να κλεισει...

Μόνο οι αγγελίες φιλε μου κλείνουν/κλειδώνουν, τα θέματα μένουν ανοιχτα για να τα διαβάζει ο κόσμος!

πολυ σωστη φωτογραφια αν και στο ενα μου ενυδρειο εχω οπως στην δευτερη (το λαθος δηλαδη) και μαλιστα με πολυ μακρυτερους σωληνες και δουλευει μια χαρα

Βαγγέλη το ότι εσύ το έχεις με τον λάθος τρόπο για τους ΧΧ λόγους και δουλεύει μια χαρά όπως λες, δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα ακολουθήσει τον τρόπο σου θα του δουλεύει και αυτουνού μια χαρά.

Οι εταιρίες που προτείνουν σωστούς τρόπους σύνδεσης σωληνώσεων κάποιο λόγο θα έχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...