Jump to content

Μονομαχος Vs Daphnia

myrsine

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από συμβουλές μελών εμπλούτισα το διατροφολόγο του μονομάχου μου κ με daphnia (JBL NOVODAPH αποξηραμένη ). Το ψάρι μου την έβαζε στο στόμα κ μετά την έφτυνε. Την ξανάβαζε και πάλι την εφτυνε. Τι μπορεί να φταίει; Πήρα μια μουλιασμένη από το νερό στο δάχτυλο μου κ την έβαλα στο στόμα του. Θαύμα! Την έφαγε χωρίς να την φτύσει! Ηταν τυχαίο ή δεν μπορούν να καταπιούν τις αποξηραμένες τροφές επειδή είναι σκληρές;

αλλα ψαρια δεν μπορουν τις σκληρες δηλαδη θελουν μουλιασμα και μετα ταισμα κ αλλα σιχαινονται τις μουλιασμενες!παντως σου εδειξε κατευθειαν τι προτιμαει!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αρα απ' ότι καταλαβα εχει να κάνει με την προσωπικότητα του κάθε ψαριού κ όχι με το είδος τους

Θα φάει μην ανησυχείς, είναι μέχρι να την μάθει! Σε λίγο καιρό θα την τρώει και έτσι!

Θα φάει μην ανησυχείς, είναι μέχρι να την μάθει! Σε λίγο καιρό θα την τρώει και έτσι!

Eυχαριστώ για την απάντηση!! :-) Μακάρι!

Αν τον αφησεις 2-3 μερες νυστικο και μπριζολα να του ριξεις θα την φαει..

Eυχαριστώ για την απάντηση! Και σήμερα πάλι τα ίδια! Θα κάνω αυτό που είπες. Για να δούμε τι θα κάνει οταν αρχίσει να "γουργουρίζει" το στομάχι του.. :-Ρ

προσεχε μονο μηπως ειναι πολυ μικρος και δεν χωραει να την "κατεβαση"...αστον να την φτυνη και να "παιζει" στο τελος δεν θα μεινει τπτ....;-)

Μπα! Το χω πάρει απόφαση ότι δύσκολα θα συνηθίσει την νέα του τροφή. Είναι πολύ περίεργος.. Του δωσα χθες πάριζα :bigemo_harabe_net-111: (όσο το κεφάλι της καρφίτσας) , την καταβρόχθησε και ζητούσε κ άλλο..

Μπα! Το χω πάρει απόφαση ότι δύσκολα θα συνηθίσει την νέα του τροφή. Είναι πολύ περίεργος.. Του δωσα χθες πάριζα :bigemo_harabe_net-111: (όσο το κεφάλι της καρφίτσας) , την καταβρόχθησε και ζητούσε κ άλλο..

Ποτε μα ποτε δεν ταιζουμε τα ψαρια μας με κρεας,ποιος σου το ειπε αυτο να το κανεις?

Τι τροφες τον ταιζεις?

Το κομμάτι κρέας του το ριξα επειδή δεν έτρωγε την δαφνια κ είχα αγανακτησει. Η αλήθεια είναι πως δν περιμενα να φάει την παριζα.

Τον ταιζω κατεψηγμενα bloodworms, αποξηραμενη daphnia και κόκκους actigran κ το χω στο προγραμμα να του βρω κ αρτεμια

Εμενα η γνωμη μου ειναι να μην του ξαναδωσεις τροφες που ειναι για ανθρωπους γτ δεν ξερεις τι μπορει να γινει και να ψαχνεις μετα για κατι αλλο και να ειναι κατι αλλο...επισης ειναι απ την φυση τους δυσκοιλιοι μπορει επιρεαζοι...και στην τελικη θα δοκιμαζες την τροφη του να δεις αν ειναι ωραια....... :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...