Jump to content

Αλλαγη Απο Εσωτερικο Σε Εξωτερικο Φιλτρο

water fun

Recommended Posts

σκεφτομαι να παρω εξωτερικο φιλτρο οταν κανω την αλλαγη θα μεταφερω τα υλικα απο το εσωτερικο στο εξωτερικο η θα τα αφησω να λειτουργουν παραλληλα μεχρι να αποκτηση και το εξωτερικο βιολογια?

το εξωτερικο αν δεν κανω λαθος εχει καδο για περισσοτερα υλικα προσθεσες και αλλα υλικα η οχι ευχαριστω

Μιας και το εξωτερικό φίλτρο χωραει πολύ περισσότερα υλικά και αυτά από το εσωτερικό θα σου πέσουν λίγα καλό θα ήταν να τα βάλεις να δουλεύουν ταυτόχρονα και όταν πλέων ανατηχθεί και στο καινούργιο φίλτρο η βιολογία και βάση της ιχθυοφωρτησης σου (αν την αυξήσεις) τότε θα μπορείς να αφαιρέσεις το εσωτερικό!

Υ.Γ. δεν ξέρω για ποιον λόγο θέλεις να αφαιρέσεις το εσωτερικό αλλά πάντα το να έχεις δυο φίλτρα είναι πολύ καλύτερο απότι ένα για πολλούς και διαφόρους λόγους!

Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά αυτής της κίνησης (ιδιαιτέρως από την άποψη του ενός μόνο φίλτρο) και πράξε αναλόγως!

Αν τελικά επιλέξεις να αφαιρέσεις το εσωτερικό σου είπα την γνώμη μου για το πώς θα πρέπει να γίνει!

το σκεφτικο μου πηγαινε καπου αλλου το οποιο το ανοιξα σε αλλη ενοτητα σκεφτομουν να βαλω και τυρφη στο φιλτρο μεσα σκεφτομενος να μην χανω τις τιμες ειδικα τωρα το καλοκαιρι και ισως να μην χρειαζομουνα τοσο πολυ διοξειδιο και συχνη αλλαγη τυρφηςαλλα τελικα παω προς το να μην το επιχειρησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...