Αλέξανδρος 1992 4 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Πηγα σημερα το απογευμμα και πηρα απο το καταστημα υδατεινος κοσμος τρια θυληκα guppy αλλα μου εκανε εντυπωση το χρωμα τους....ηταν πιο ανοιχτοχρωμα και προς το γκρι,αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και ειδα οτι υπαρχει ενας ξαδερφος των guppy που ειναι ολοιδια....δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες που εχουν... Ας βοηθησει οποιος γνωριζει... Προσπαθησα να βγαλω μερικες φωτογραφιες αλλα δεν φαινονται καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 τα θηλυκα ειναι γκριζα και σχεδον χωρις καθολου χρωμα. τα κουνουποψαρα που λες ειναι οντως ξαδελφια τους αλλα δεν ειναι τροπικα ψαρια.δεν νομιζω πως υπαρχει καταστημα που πουλαει κουνουποψαρα.τα θυλυκα γκαπι εχουν λιγο χρωμα στην ουριτσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος 1992 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλα που μου απαντησες τοσο γρηγορα..... Να σου πω την αληθεια ανησυχησα γιατι διαβασα οτι ειναι επιθετικα... Και αυτα ειναι χωρις χρωμα και εχουν μαυρο στην ουρα τους Ειναι λιγο διαφανες μωρε...!!! Ενω τα αλλα δυο θυληκα ειναι πιο κοντα και με πιο εντονα χρωματα... Αν και αυτα που πηρα ειναι φουσκωμενη η κοιλια τους και στο τελος εχει αυτο το μαυρο στιγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος 1992 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://s1075.photobucket.com/albums/w438/magiafis1992/ Για δειτε αν βγαλετε ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 τι ακρη να βγαλουμε?ολα γκαπι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος 1992 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αληθεια;;; Ηρεμισα τωρα γιατι εψαχνα στο google φωτογραφιες και μου φανηκαν ακριβως ιδια και τα δυο ειδη ψαριων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 ολα καλα ειναι φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος 1992 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 σε ευχαριστω για την βοηθεια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος