Vangelis21 4 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον, εβαλα στοχο να πουλησω το 200αρι μου ενυδρειο (και αν μπορεσω και το 125αρι) και να αγορασω ενα 350+ λιτρα και να το κανω μαλαουι. Οποτε για να το κανω ΣΩΣΤΑ απο την αρχη ως το τελος, θελω να δουμε τα κολπα! - Ποσα και τι ψαρια μπορω να βαλω και τι πρεπει να προσεξω, αρχιζοντας με το οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχω 7 λαμπιντο μεσα (αυτες που εχω και τωρα) - Τι φιλτρο πρεπει να του φορεσω? Αν απολυμανω και του βαλω αυτο που ειχα στα χρυσοψαρα ρισκαρω καθολου? - θελει κυκλοφορητη η κατι αλλο? Απο φωτισμο τι χρειαζονται? - Με το θεμα με το φελιζολ κατω απο τις πετρες, τι λετε τελικα? το θεωρειτε απαραιτητο? - Ξερει κανεις που μπορω να βρω καλες (τουλαχιστον οχι της εβδομαδας) λεντοταινιες γιατι εδω γυρω σε οποιο μαγαζι ρωταω το μετρο (μαζι με τροφοδοσια) παει κανα 20αρι. - Γενικες αλλες συμβουλες Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλη αρχη φιλε γνωμη μου ειναι απο φιλτρο ενα eheim classic 1500xl το φιλτρο εχει κανει 300-1500λιτρα νερο,αποδοση αντλιας 2400λιτρ ανα ωρα,μεγεθος μμ 355 επι 570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 4 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 το φενιζολ εγω το θεωρω απαραιτητο,στα ψαρια εγω ειμαι παντα μπερδεμενοσ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος