lefterisR21 4 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια καλημερα.. ειμαι αρχαριος... εχω στρςσει ηδη το ενυδρειο μ την βοη8εια ενος φιλου μ π δουλευει σε πετ σοπ... εχω μεσα εναν γλυφτη 5 θυληκα και 2 αρσενικα γκαπυ.. 4 σαλιγκαρια. κ 2 μικρα ψαρακια σαν γατοπσαρα ειναι.. το ενυδρειο μου ειναι 120λτ.. εχω παρατηρησει οτι η θερμοκρασια ειναι στουσ 30 βαθμους.. ειναι καλα??? θα η8ελα ακομη ν ρωτησω τ αλλα ψαρια μπορω ν βαλλω μαζι μ τ γκαπυ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχην καλη αρχη .Η θερμοκρασια θα πρεπει να ειναι 25 -26 βαθμους.Τα γκαπυ πανε μαζι με αλλα ζωοτοκα .Φυτα υπαρχουν στο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterisR21 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστηχωσ δεν ηξερα πολλα για ανυδρειο και αρχισα τ ενυδρειο βαζωντασ μεσα χαλικακι και πετρες.. ο φιλοσ μ ειπε οτι δεν εκανα καλα γιατι επρεπε ν βαλω αμμο και μετα τ υπολοιπα ολα για ν βαλλω κ φυτα .. αυτην την στιγμη εχω βαλλει πλαστικα αλλα οχι πολλα σαν δεντρακι ειναι πρασινο αλλα κ ενα ακομη προσ το καφε και ενα ακομη σαν γκαζον μικρο.. τωρα βεβαια αυτην την στιγμη οι 4 8υληκεσ μου γκαπυ ειναι ατοιμογεννεσ τ ν κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterisR21 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστηχωσ δεν ηξερα πολλα για ανυδρειο και αρχισα τ ενυδρειο βαζωντασ μεσα χαλικακι και πετρες.. ο φιλοσ μ ειπε οτι δεν εκανα καλα γιατι επρεπε ν βαλω αμμο και μετα τ υπολοιπα ολα για ν βαλλω κ φυτα .. αυτην την στιγμη εχω βαλλει πλαστικα αλλα οχι πολλα σαν δεντρακι ειναι πρασινο αλλα κ ενα ακομη προσ το καφε και ενα ακομη σαν γκαζον μικρο.. τωρα βεβαια αυτην την στιγμη οι 4 8υληκεσ μου γκαπυ ειναι ατοιμογεννεσ τ ν κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 4 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω φηλε μου ειχα βαλει πλαστικα φιτα σε γκαμπι και εχασα μια θιλικια που σκιστικε καθος κολιμπουσε.σου προτινω καμια ανουμπια να βαλεις και κερατοφιλο για να κριφτουν τα μικρα.εκτος αν θες να τα κανεις ολα απο την αρχη.χωρης φητα θα χασεις ολα τα πσαρακια εκτος αν βαλης γενιστρα!οσο για αλλα πσαρια εγω ειχα ενα ανκιστρους και δεν ειχα κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 4 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ειναι ετοιμογεννα τα γκαπυ σου θες οπωσδηποτε κερατοφυλλο για να κρυφτουν τα μικρα.Επισης σου προτεινω να παρεις απο τωρα τροφη ειδικη για τα νεογεννητα. Πως ξερεις οτι ειναι στρωμενο το ενυδρειο?Εχεις κανει καποια τεστ?Αν και τα γκαπυ δεν εχουν φοβερες απαιτησεις εν τουτις καλο ειναι να ξερουμε τι γινεται στο νερο μας. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterisR21 5 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι ακομη παιδια ... εχω παρατηρησει οτι ενα αρσενικο ακολοθ8αει ολη την ωρα την 8ηλικια .. φαινεται σαν ν κολυμπανε μαζι αλλα καποιεσ φορεσ εχω την εντυπωση πωσ την κυνηγαει και την τσιμπαει... ειναι ετοιμογεννη ... γιατι ομωσ συμβαινει αυτο??? επισησ θελω ν ρψτησω .. αν βαλλω σ γεννηστρα 2 με τρεις θυληκεσ για ν γεννησουν θα υπαρχει προβλημα??? θα πρεπει ν βαλλω κ αλλεσ γεννηστρεσ??? εχω σθνολο 4 ετοιμογεννεσ.....πειτε μ τ ν κανω....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 5 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 H μαμα φυση θα φροντισει για όλα. Αν ψαξεις λίγο θα δεις πώς οι περισσότεροι ειναι κατά της γεννήστρας για πολλούς και διάφορους λόγους. Βάλε οπωσδήποτε κερατόφυλλο αρκετο ώστε να κρυφτουν τα μικρά αμέσως μόλις γεννηθουν και δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα. Θα δεις οτι θα βγαινουν μόλις τα ταιζεις ίσα ισα για να φάνε και θα ξανακρυβονται πάλι για να μην τα πειράξουν τα υπόλοιπα. Αυτο θα γινεται για αρκετες ημέρες μέχρι να μεγαλώσουν λίγο. όπου μετά από αρκετες μερες θα δεις πώς θα βγαινουν και αυτα κανονικά βόλτα στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 5 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης σου προτεινω να παρεις απο τωρα τροφη ειδικη για τα νεογεννητα. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 δεν είναι απαραίτητο μπορείς να τρίβεις την τροφή που ταίζεις και τα μεγάλα. οι baby food νομίζω ότι είναι πολύ ρυπογόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 6 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τροφη για τα μωρα δεν χρειαζετε τριψε λιγο απο τον μεγαλων .Τα πλαστικα φυτα βγαλτα αν θες βαλε καμια αγγελια για κλαδεματα απο κερατοφυλλο.Εγω περταδακι εχω στο ενυδρειο αν δεν θες συσκολα φυτα δεν θα εχεις καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 24 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είναι απαραίτητο μπορείς να τρίβεις την τροφή που ταίζεις και τα μεγάλα. οι baby food νομίζω ότι είναι πολύ ρυπογόνες.Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι αυτες οι τροφες εχουν καποια συστατικα που διευκολυνουν την αναπτυξη των νεογνων.Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος