Jump to content

Ήθελα Δεν Ήθελα...

DeLk

Recommended Posts

..βρέθηκα με ένα χρυσόψαρο!!!! Το κέρδισε ο αδερφός μου στο παζάρι, όπου σε 40 λίτρα είχαν γύρω στα 40 χρυσόψαρα, και ονόμαζαν ενυδρείο το πλαστικό κουτάκι.... Τι να πει κανείς...Ευτυχώς είχα ένα δανεικό ενυδρείο 45λίτρων όπου φιλοξενώ κάτι σκαλάρια λόγω αλλαγής σεταπ, και ο αδερφός έβαλε εκεί το χρυσόψαρο... Τα υπόλοιπα ψάρια θα δωθουν και θα μείνει μόνο το χρυσόψαρο εκεί μάλλον... Το πρόβλημα είναι όμως ότι έχει ελάχιστη ως μηδενική θα έλεγα φίλτρανση, επειδή δεν είχα φίλτρο και έβαλα ένα πολύ μικρό! Τι φίλτρο θα χρειαστώ/??

Tnx εκ των προτέρων.!!!!!!!! :)

Καλά έκανες και βρέθηκες με χρυσόψαρο, είναι αξιολάτρευτα πλάσματα!

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάποιο φθηνό ενυδρείο 60 λίτρων με εσωτερικό φιλτρακι που να έχει χώρο για βιολογικό υλικό να του πάρεις ακόμα ένα να κάνει παρέα και να το βάλεις και τα δυο μαζί κάπου να το χαίρεσαι!

Καλά έκανες και βρέθηκες με χρυσόψαρο, είναι αξιολάτρευτα πλάσματα!

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάποιο φθηνό ενυδρείο 60 λίτρων με εσωτερικό φιλτρακι που να έχει χώρο για βιολογικό υλικό να του πάρεις ακόμα ένα να κάνει παρέα και να το βάλεις και τα δυο μαζί κάπου να το χαίρεσαι!

Ενυδρείο 60 λίτρων υπάρχει, το προόριζα για reef όμως... ΛΕΣ????? :D

Θα κάνω την πρόταση στον αδερφό μου μπας και γλιτώσω τα έξοδα του φίλτρου.. :P

Αν το αφήνα στα 45 λίτρα θα έχει πρόβλημα? :)

Έγινε επεξεργασία - nick_d

καλα τα αγγελοψαρα τα εχεις ακομα?

edit:εγω λεω να κανεις μια μικρη λιμνη στην αυλη σου με δυο χρυσοψαρα...

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

καλα τα αγγελοψαρα τα εχεις ακομα?

edit:εγω λεω να κανεις μια μικρη λιμνη στην αυλη σου με δυο χρυσοψαρα...

Τι να κάνω δεν βρήκα κάποιον να τα θέλει, μαλλον θα τα χαρίσω....

Ας μείνουμε στα ενυδρεία, δεν θέλω να κοιμάμαι στην αυλή :P

Λέω!!!

Εκτος το ότι στάθηκε τυχερό και βρήκε κάποιον με θέληση να το φροντίσει θα γίνετε και φιλαράκια! Τα 45 λίτρα καλά είναι αν είναι μόνο του. Τι χρυσόψαρο είναι κοινό?

Κοινό ναι και έχει σχετικά μεγάλη ουρά... :)

ΘΑ ενημερώσω για το τι θα γίνει... :D

Βγαλτο και καμιά φωτογραφία να το δούμε όταν έχεις χρόνο!

Φωτογραφία δεν κατάφερα να βγάλω, κάθεται συνέχεια στον πάτο του ενυδρείου, και μου φαίνεται υπερφοβισμένο... Έβαλα αγγελία μπας και δώσω τα άλλα ψαράκια... Άντε να δούμε... :)

Το 45αρι θα γίνει λογικά χρυσοψαροενυδρείο, 13:00 το χρυσοψαρο θα κολυμπάει μόνο του!!!!!!!

Το 45αρι θα γίνει λογικά χρυσοψαροενυδρείο, 13:00 το χρυσοψαρο θα κολυμπάει μόνο του!!!!!!!

:bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146:

Aντε μπραβο!

Βαλε καμια φωτο να το χαρουμε και εμεις :)

Τι να χαρειτε μωρε! bare bottom ειναι και λογικα θα προσθεσω μαυρο χαλικι, και δεν θα σας ειπα τα νεα!!!!!!!!!! Ηρθε και δευτερο χρυσοψαρο σπιτι.... Η αδερφη μου κερδισε αλλο! Και τι μου ειπε! ΤΟΣΑ ενυδρεια εχεις καπου θα το βαλεις... -_- Κάθονται στον πατο συνεχως ομως... :(

Τυχερή οικογένεια, δεν στέλνεις τα αδελφάκια να παίξουν κανα τζοκερ που οι εποχές είναι δύσκολες?

Φυσικο να κάθονται κάτω μιας και μπορει να ειναι αρκετά στρεσαρισμένα. Σβήσε τα φώτα και άφησε τα να χαλαρώσουν και να προσαρμοστούν!

Είναι λοιπόν ειναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα ωραίο στησιμο στο 60αρι και με ένα καλό φίλτρο να φτιάξεις ένα σπιτι για τους καινούργιους σου κατοίκους και κάνεις το 45αρι reef!

Άντε να σε δω!

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Το 45 αρι δεν είναι δικό μου, και επίσης είναι από πλέξιγκλαςς με αλουμινογωνιές... Οπότε δεν γίνεται να γίνει reef... Όπως καταλαβαίνεις ή τα χρυσόψαρα ή το reef! Και το θέμα είναι ότι έχω όλο τον εξοπλισμό για το reef, όμως φίλτρο καλό δεν έχω...!

Εσύ θα κρίνεις το καλύτερο για εσένα!

Βασικά, όποιο και να κρίνω για εμένα καλύτερο, δεν έχω χώρο για να μπει! ( τωρα το 45αρι ειναι στο γραφειο και ξεκιναν τα σχολεια οποτε....)

Οπότε θα ξεκινήσεις και εσύ να διαβάζεις στο κρεβάτι μιας και αν βάλεις εκεί το ενυδρείο θα σε εμποδίζει στον ύπνο! :bigemo_harabe_net-134:

Χαχαχαχαχαχαχα Θα δούμε θα δούμε! :)

Νικόλα…που είναι τα χρυσόψαρα οεο???

Έγιναν 3 την επομένη, και την μεθεπόμενη μέρα ψόφησαν το ένα μετά το άλλο................. :(

Γιατί ρε Νικόλα? Τι έγινε?

Τι να γίνει, φίλτρο δεν υπήρχε, ούτε τροφή για χρυσόψαρα είχα και τους έριχνα μια άλλη, όμως δεν την έτρωγαν..... Ε δεν ήθελε πολύ τόσο ταλαιπωρημένα που ήταν.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...