Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2012 #76 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) θα σε δωσω ρεμαλι Τι να δωσεις;Δεν ξερω νομιζεις; Εχω αποδειξει εξ'αλλου πολλες φορες οτι μαθαινω τα παντα!!!!! Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 9 Σεπτεμβρίου 2012 #77 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 ρε στρατο ξερω οτι εχεις ρανταρ παντου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Σεπτεμβρίου 2012 #78 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 ρε στρατο ξερω οτι εχεις ρανταρ παντου ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ !!!!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Σεπτεμβρίου 2012 #79 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια περασαμε , ειδαμε νεους και ''παλιους'' ( συνταξιουχους ) του χομπυ οπου συνεχιζουν ( και αυτο ειναι καλο ) και μας βοηθανε με την εμπειρια τους και τα σχολια τους !!! Για αλλη μια φορα ''χασαμε'' την ευκαιρια να κανουμε το ''γερικο'' σκαρί θαλασσινο .... που θα παει ομως θα ξανα ερθει στη παρεα μας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Σεπτεμβρίου 2012 #80 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια περασαμε , ειδαμε νεους και ''παλιους'' ( συνταξιουχους ) του χομπυ οπου συνεχιζουν ( και αυτο ειναι καλο ) και μας βοηθανε με την εμπειρια τους και τα σχολια τους !!! Για αλλη μια φορα ''χασαμε'' την ευκαιρια να κανουμε το ''γερικο'' σκαρί θαλασσινο .... που θα παει ομως θα ξανα ερθει στη παρεα μας !!!!! Ο γέρος κι αν εγέρασε , κι άσπρισε το μαλλί του ποτέ να μη τον αγνοείς , κι άκου την συμβουλή του !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Σεπτεμβρίου 2012 #81 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο γέρος κι αν εγέρασε , κι άσπρισε το μαλλί του ποτέ να μη τον αγνοείς , κι άκου την συμβουλή του !!!!!! και ας ειχε νιτρικα 100 :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2012 #82 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τσε βαλεεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Σεπτεμβρίου 2012 #83 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Χρονια πολλα και παλι Aquazone και μια μεγαλη αγκαλια σε ολη την παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Σεπτεμβρίου 2012 #84 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν ξέρω τι λέτε και κατηγορείτε τον φίλου μου αλλά μια μέρα έλειψε ο mr_zoo και φωτογραφίες ακόμα δεν βλέπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2012 #85 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Mπα......παραπανω απο μια μερα λειπει................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Σεπτεμβρίου 2012 #86 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μακαρι να μπορουσα να ειμαι και εγω εκει αλλα προεκψαν εκτακτα θεματακια......... Αντε και του χρονου να ειμαστε καλα................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Σεπτεμβρίου 2012 #87 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ειναι το πιο σημαντικο nidal,πρωτα απο ολα η υγεια κ τ'αλλα ερχονται! κυριε αποστολε φοβερη μαντιναδα! οντως ηταν πολυ ωραια κ κριμα που το εχασαν καποια παιδια! εγω ειχα δουλεια κ επρεπε να εχω φυγει απο τις 7 κ εφυγα με το ζορι στις 8.30! ωραιοι ανθρωποι κ ενδιαφερουσες συζητησεις! εμενα μου αρεσε κ πολυ η τουρτα! geo,μην ανησυχεις για τον καπετανιο...θα εχω σε λιγο καιρο ρακη που θα τον κανουμε να μας ξαναερθει στο αλατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 10 Σεπτεμβρίου 2012 #88 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 ιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 10 Σεπτεμβρίου 2012 #89 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Φωτη επεξεργασια με το μολυβι κανεις στις φωτογραφιες ? που εισουνα ρε Γιωργο να βαλεις μια ταξη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Σεπτεμβρίου 2012 #90 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τσε βαλεεεε... χαχαχαχαχααχαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 10 Σεπτεμβρίου 2012 #91 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ελα ντε που ειναι οι φωτο να γελασουμε λιγο????? (πλακιτσα)Φωτακο δεν εισαι προ ρε παιδι μου ο MR Zoo αμεσως τις ποσταρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 10 Σεπτεμβρίου 2012 #92 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 To animal station δεν ειχε καποιο εκπροσωπο να στειλη??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2012 #93 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 To animal station δεν ειχε καποιο εκπροσωπο να στειλη??????? Αυτον που κουβαλησε το ενυδρειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Σεπτεμβρίου 2012 #94 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχε ενα τυπακι εκτος του Νινταλ αλλα βαρεθηκε να παει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Σεπτεμβρίου 2012 #95 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Με φάγατε! Είπαμε,θα ανεβάσω... Ανέβασα πρώτα της Θεσσαλονίκης για να μάθετε να γκρινιάζετε άλλη φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Σεπτεμβρίου 2012 #96 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ειχε ενα τυπακι εκτος του Νινταλ αλλα βαρεθηκε να παει......... Θα έπρεπε να ντρέπεται, αλλά δεν είναι ο τύπος του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2012 #97 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι ρε Φωτη ντροπαλος ειναι,αλλα δεν ειχε να βαλει τετοιο.... :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Σεπτεμβρίου 2012 #98 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Σεπτεμβρίου 2012 #99 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μιά χαρά περάσαμε! Και του χρόνου να είμαστε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 10 Σεπτεμβρίου 2012 #100 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλεια ήταν!! Τον άλλο μήνα πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος