Mr_Zoo 2 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Το καλοκαίρι πέρασε και σιγά σιγά όλοι γυρνάμε στην πόλη και στις καθημερινές μας συνήθειες. Μην ξεχνάμε λοιπόν την μηνιαία μας συνάντηση το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο cafe Olympico για να χαλαρώσουμε και να συζητήσουμε για τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Ταυτόχρονα θα γίνει και ο εορτασμός τον γενεθλίων του αγαπημένου μας AquaZone το οποίο κλείνει 7 χρόνια που μας προσφέρει έναν τόπο χαλάρωσης και κουβέντας για το αγαπημένο μας χόμπι Θα γίνει κλήρωση ενός ενυδρείου Aquael Econoline 80 Set rect. Προσφορά του καταστήματος AnimalStation Το οποίο και ευχαριστούμε!!! Σας περιμένουμε όλους από τις 6 και μετά. Μην λείψει κανείς !!!!! Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 2 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θα είμαι παρών !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έστω και δύσκολα θα είμαι εκεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά να περάσετε, θα σας δω τον οκτωμβρη στον διαγωνισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν προλαβαινεις ομως να μας ερθεις και τωρα,η καρεκλα θα σε περιμενει να το ξερεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξέρω ρε φιλαράκι… θα κάνω ότι μπορώ, να είσαι σίγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 παρών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παρων και εγω,αλλος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 2 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παρων, λιγο αργα ομως λογο δουλειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν βρεθει κανεις που ειναι απο εδω γυρω (Μενιδι) και κατεβουμε μαζι θα ερθω, γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 2 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παρούσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 2 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ !!! Πές το ρε Στράτο ............................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 2 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μεσα σε ολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2012 #14 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παρούσα!! Κι εγώ !!! Πές το ρε Στράτο ............................................... Κι εσυ παρουσα;;; :hysterical: Συγνωμη αλλα τα'θελε ο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2012 #15 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 κατα πασα πιθανοτητα μεσα και εγω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εσυ παρουσα;;; :hysterical: Συγνωμη αλλα τα'θελε ο σου Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P :P :P Παιδιά καλά να περάσετε, μου πέφτετε μακριά δυστηχώς... Περιμένω φωτογραφίες!!! :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Σεπτεμβρίου 2012 #17 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δουλειάς επιτρέποντος θα είμαι παρών κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 3 Σεπτεμβρίου 2012 #18 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ θα είμαι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 3 Σεπτεμβρίου 2012 #19 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν τα χάνουμε κάτι τέτοια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 3 Σεπτεμβρίου 2012 #20 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Α! όποιος έχει περισσευμα φυτών ασ φέρει λίγο και σε μας που από τη ζεστη μας μαράθηκαν όλα... και έχουμε και μωρα να φροντίσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Σεπτεμβρίου 2012 #21 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Δουλειάς επιτρέποντος θα είμαι παρών κι εγώ Δε θέλω τετοια!!! Θα έρθω θα σε πιασω απο το μαλλι και θα πάμε μαζι!!! Δεν παω πουθενα ασυνόδευτος!!! Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2012 #22 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείται μέσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #23 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 έλα να βλέπω τις συμμετοχές να ανεβαίνουν...προς το παρών είμαστε 16 εκ τον οποίον μόνο μία γυναίκα και ένας που παίζει...όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 5 Σεπτεμβρίου 2012 #24 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μην ξεχνιομαστε,το Σαββατο πλησιαζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2012 #25 Share 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εσυ παρουσα;;; :hysterical: Συγνωμη αλλα τα'θελε ο σου Θα σου ξηγήσω τ όνειρο απο κοντά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος