kostas_schumi 2 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα στην παρεα... πριν τρεις μερες απεκτησα ενα rio vision 450 και σκεφτομαι να το στησω σαν φυτεμενο... εχω στην κατοχω μου ενα 120 λιτρο φυτεμενο το οποιο σκεφτομαι να το τουμπαρο και αυτο μεσα στο Rio ακουω γνωμες για το τι να παρω απο υποστρωμα, χαλικια, ξυλα, ψαρια και λοιπα ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 2 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα εγω θα σου πρότεινα να το στησεις απο την αρχη το μεγαλο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_schumi 4 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα θα στηθει απο την αρχη μιας και το μικρο το δωσα στον κουμπαρο μου!!! αρα μπηκε το υποστρωμα για να φυτευτει... μπηκαν τα χαλικια καποια διακοσμητικα πετρες, ξυλα, και προχωραμε δυναμικα... μολις στρωσουν νερα και ph klp σκεφτομαι για ροδοστομους, σκαλαρια, μελανοτανιες, πλεκο, και 2 κλοουνακια που εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 16 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα φιλε μου. Θα σου προτινα αντι πλεκο να βαλεις αντιστρους, γιατι οταν μεγαλωσει θα στα κανει ανω κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Φιλε μου εχεις σκευτει οτι τα watt που εχει απο μαμα το ενυδρειο κανουν παραμονο για anubias, Vallisneria,Cryptocorine? Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2012 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ο φίλος έχει προχωρήσει ήδη στην αναβάθμιση του φωτιστικού του Γιάννη! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78314&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ο φίλος έχει προχωρήσει ήδη στην αναβάθμιση του φωτιστικού του Γιάννη! http://www.aquazone....l=&fromsearch=1 Sorry!! Δεν ειχα δει το θεμα του φιλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Sorry!! Δεν ειχα δει το θεμα του φιλου! Οκ! Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος