venom 1 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) 48μ x 47π x 40υ cm Δεν ειναι ακομη 'green' αλλα πως σας φαινεται το hardscape μεχρις στιγμης? coming more soon.... Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2012 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Σεπτεμβρίου 2012 Author #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 1 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πωωω...πολύ ωραίο ρε Φωτάρα!!!Μπράβο!!Και ακόμα ούτε νερό δεν έχει μπει... Θα παρακολουθώ την συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 1 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ομορφο στησιμο!Για πες μας καποιες πληροφοριες(ψαρια,φυτα κτλ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 1 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο το στήσιμο!!! Πολυ ομορφο στησιμο!Για πες μας καποιες πληροφοριες(ψαρια,φυτα κτλ)... Ρε john άδειο είναι το ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 1 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 μα μες στο μυαλο μου εισαι! (θα καταλαβεις σε λιγο που θα κανω παρουσιαση!) Πολυ ομορφο το hardscape! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 1 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2012 εννοουσα τι σκεφτεται να βαλει....θα κανω κι εγω αν εχω χρονο μετα την εξεταστικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ ομορφο φιλε μου!!!φυσικο και "αγριο" στησιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλο μεχρι στιγμης!Γεμισε το με γρασιδακι και θα γινει σουπερ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω στο ειπα απο πριν! Ειναι φοβερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 18 Ιανουαρίου 2013 μερικες νεες φωτο μετα απο κλαδεμα μερικες απο εξοπλισμο. Η φωτογραφιες ειναι αθλιες πως φαινεται μεσα στο σαλονι μεσα στο ντουλαπι,μπουκαλα Co2 2κιλη με ηλεκτροβανα,φιλτρανση fluval 206,aquael συστημα ανατολης-δυσης,eliwell controller θερμοκρασιας,δοχειο αναπληρωσης 20 λιτρων. συστημα αναπληρωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Υπέροχο φίλε μου, υπέροχο! Να το χαίρεσαι! Δυο ερωτήσεις… το φωτιστικό σου τι είναι και όταν λες σύστημα ανατολής δύσης της aquael πιο εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Ιανουαρίου 2013 Author #13 Share 18 Ιανουαρίου 2013 To φωτιστικο δεν ειναι τιποτα παρα ενα απλο κινεζικο με ομορφο design oπου εχει μι PL λαμπα των 36w. Eγω εχω προσθεσει μπαρες led της aqualum aquastrip και εχει γινει ενα καταπληκτικο αποτελεσμα με ομορφο φωτισμο με τα φυτα να πηγαινουν σφαιρα!!! Το συστημα ειναι το aqualum aquastrip controller,ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Ιανουαρίου 2013 #14 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Πανέμορφο ενυδρείο , κόσμημα ! Μπράβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 18 Ιανουαρίου 2013 #15 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο είναι μια ζωγραφιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Ιανουαρίου 2013 #16 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αλλά και ο εξοπλισμός σου super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 18 Ιανουαρίου 2013 To φωτιστικο δεν ειναι τιποτα παρα ενα απλο κινεζικο με ομορφο design oπου εχει μι PL λαμπα των 36w. Eγω εχω προσθεσει μπαρες led της aqualum aquastrip και εχει γινει ενα καταπληκτικο αποτελεσμα με ομορφο φωτισμο με τα φυτα να πηγαινουν σφαιρα!!! Το συστημα ειναι το aqualum aquastrip controller,ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Απλά είχες γράψει aquael και με μπέρδεψες! Και πάλι να το χαίρεσαι…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Ιανουαρίου 2013 Author #18 Share 18 Ιανουαρίου 2013 Απλά είχες γράψει aquael και με μπέρδεψες! Και πάλι να το χαίρεσαι…. Ωχ! ναι,εμ με τοσες μαρκες τι να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 18 Ιανουαρίου 2013 πολυ ομορφο φιλε μου! το καπακι του σχεδον δεν φαινεται!!! λες και ειναι rimless!! μπραβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 18 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 18 Ιανουαρίου 2013 (edited) Πανέμορφο και εξαιρετικό σύνολο φίλε μου μπράβο σου για την πολύ καλή δουλειά! Έγινε επεξεργασία 18 Ιανουαρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε Φώτη, εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Να το χαίρεσαι φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 19 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Πολυ ομορφο και προσεγμενο ενυδρειο φιλε Φωτη,να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Ιανουαρίου 2013 Author #23 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ ολους,Κωστη,Δημητριε τιμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 19 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 19 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου απλως ποιημα μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Ιανουαρίου 2013 Author #25 Share 19 Ιανουαρίου 2013 πολυ ομορφο φιλε μου! το καπακι του σχεδον δεν φαινεται!!! λες και ειναι rimless!! μπραβο σου! Ειναι ριμλες,απλα του εχω βαλει 2 πλαστικες γωνιες και κραταει πολυκαρβονικο καπακι,τωρα για το χειμωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος