Jump to content

Λαμπιντοχρομις

panagiotis1

Recommended Posts

Στο chat :P

Το πιθανοτερο Στρατο...η σε πμ..

Έγινε επεξεργασία - rastafarian

Ενταξει Κωστα,τι να κανεις ομως;Δεν μπορεις να κατακρινεις το αν εστειλε ο φιλος πμ.:)

Κι εδω που τα λεμε,η προταση του Βαγγελη,οντως ταιριαζει στην περιπτωση :D

Ενταξει Κωστα,τι να κανεις ομως;Δεν μπορεις να κατακρινεις το αν εστειλε ο φιλος πμ. :)

Κι εδω που τα λεμε,η προταση του Βαγγελη,οντως ταιριαζει στην περιπτωση :D

Στρατο δεν κατακρινω κανεναν αν εστειλε πμ η οχι η τι του προτεινε,αλλα αυτο θα μπορουσε να το κανει και εδω ανοιχτα,στο ποστ του φιλου,γιατι να χανονται πληροφοριες μεσω του τσατ η των πμ απο το φορουμ που μπορει να ειναι χρησιμες και για καποιον αλλον?

Στρατο δεν κατακρινω κανεναν αν εστειλε πμ η οχι η τι του προτεινε,αλλα αυτο θα μπορουσε να το κανει και εδω ανοιχτα,στο ποστ του φιλου,γιατι να χανονται πληροφοριες μεσω του τσατ η των πμ απο το φορουμ που μπορει να ειναι χρησιμες και για καποιον αλλον?

Δε μιλω ρε για σενα,γεκικα αναφερομαι :)

Kαι με αυτα που λες συμφωνω.Οι πληροφοριες εδω πρεπει να δινονται.

Φίλοι μου επειδή εγώ έθεσα στο ζήτημα πιο πάνω με αυτό το ποστ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78055&view=findpost&p=693836 αλλά και με αναφορά να πω απλά οτι η απάντηση στου ΚΩΣΤΗ ποστ 22 προσωπικά με καλύπτει ,απο κει και πέρα αν κριθεί από τους συντονιστες αν θέλουν ας σβήσουν τα ασχετα ΜΟΥ ποστ εδώ μέσα.

Δεν ασχολούμαι άλλο με το συγκεκριμένο θέμα :)

καλα κανεις φιλε μου η αληθεια ειναι διεκρινα κατι που με ψιλοπειραξε αλλα δεν παρεξηγουμε...τελικα θα βαλω λιφαλιλι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...