Jump to content

Ξεκίνημα Μικρής Λίμνης 170 Ltr

Recommended Posts

σημερα τελειωσα την λιμνουλα την εντησα με το ξυλο γυρω γυρω εβαλα το χαρμπιλακι κατω και στο πανο μερος λευκο βοτσαλο αυριο θα ενεργοποιησω και το φιλτρακι αλλα με βλεπω μαλλον να κανω την πατεντα με το eheim supstrat pro θα δουμε απο αντλια πηρα μια ιταλικη την sicce syncra 1.5ltr καθαρα 1350 πως το βλεπετε?αυριο θα ανεβασω και φοτο

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

post-8971-0-63363000-1347902406_thumb.jpgpost-8971-0-63363000-1347902406_thumb.jpgηρθε η ωρα να ανεβασω και εγω καποιες φοτο δεν εχει τελειωσει ακομα η λιμνουλα αλλα παμε σιγα σιγα τωρα μας μενει μονο να δουμε πως θα κανουμε την φιλτρανση απο βαρελη η απο την πανω εσοχη της λιμνης να μην πολυλογο παμε στις φοτο

post-8971-0-89177300-1347902944_thumb.jpgτα φυτα ειναι του φιλο πανουλι και θελω να τον ευχαριστω παρα πολυ οπως θα δειτε ειχα χαρμπιλι στην αρχη αλλα μετα εβαλα βοτσαλακι περιμενω τις αποψει σας και τα σχολια σας και αν εχω κανει κατι λαθος περιμενω να το ακουσω για να το διορθοσω

Φανταστικο αποτελεσμα 1000000000 ΜΠΡΑΒΟ

Mια χαρά σε βλέπω! Την άνοιξη θα γίνει ζούγκλα θα με θυμηθείς!!

Οσο για τα φυτακια δεν κανει τπτ! Αν σου παθουν κατι τον χειμωνα, απο ανοιξη να ερθεις να ξαναπαρεις

:)

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Ωραίος …… :D

Πολύ πάπυρο βλέπω :) Μήπως ξέρεις το ονόματα από τα φυτά που έχεις βάλει ? Αυτό το ψηλό στην γωνία πώς λέγετε? Μήπως να το δέσεις από τα κάγκελα (αριστερα + πίσω) μην στο ρίξει κανένας αέρας? Επίφοβο το κόβω.

Φαντάζομαι ότι θα βάλεις και κάποιο φίλτρο / καταρράκτη ε? Θα δείξει και άλλο.

Μην βάλεις από τώρα ψαράκια. Δώσ΄του λίγο χρόνο.

πανο το φυτο πισω αριστερα το μεγαλο μαλλον δεν θα το σωσω γιατι αργησα να του βαλω χωαματακι οποτε βλεπουμε παλι απο ανοιξη και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω στο πανο ναι φιλε μου θα μπει φιλτρακι και μαλλον θα φτιαξω εγω καταραχτη απο οποτε θα περναει το νερο μεσα απο το φιλτρο και θα βγαινει απο τον καταραχτη για να καλυψω και το βαρελακι πως με βρισκετε?

Μην φοβασαι θα ξαναπεταξει, οτι παθουν θα ειναι απο κανενα κρυο αν δεν εχουν προλαβει να κανουν ριζες,

Πολυ ωραιο εγινε....Ιδιως οι κατασπρες πετρες και το χαλικι σου τραβουν την προσοχη...Κανουν αυτες για ενυδρειο?

ολα ειναι βοτσαλα και δεν ειναι πετρες δεν ξερω αν κανουν για τροπικα ψαρακια τωρα για χρυσοψαρα κανουν αλλα για τροπικα δεν ξερω ας απαντηση καποιος με ποιο πολυ εμπειρια απο μενα

καμια προταση για κατασκευη καταραχτη η απο που μπορω να παρω κανενα φτηνο οσο για την κατασκευη του fotis μου φαινετε λιγο περιπλοκη περιμενω προτασεις

καμια προταση για κατασκευη καταραχτη η απο που μπορω να παρω κανενα φτηνο οσο για την κατασκευη του fotis μου φαινετε λιγο περιπλοκη περιμενω προτασεις

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς εύκολα να κατασκευάσεις έναν στις διαστάσεις και με το σχήμα που επιθυμείς χρησιμοποιώντας αφρό πολυουρεθανης!

Στην συνέχεια με ένα μικρό κυκλοφορητή μπορείς να ανεβάσεις το νερό στον καταρράκτη!

Μπορείς ευκολα να το βάψεις με μη τοξικό τσιμέντο κατάλληλο για δεξαμενές durostik D1 η με τον τρόπο που χρησιμοποίησε και o FotisGT στην λίμνη του!

προστεθηκε το φιλτρο που ειναι με σφουγγαρια και ελαφροπετρες και καποια αλλα φυτακια.τωρα περιμενουμε να κανει τον κυκλο του και μετα σιγα σιγα θα μπει κ κανα ψαρακιpost-8971-0-68732500-1348292589_thumb.jpg

και μιατελευταια με τον γιο μου που δειχνει οτι του αρεσει το μονο που με ανχωνει ειναι μην πεταξει κανα κουλουρι μεσα στην λιμνη χαχα.post-8971-0-34319400-1348293489_thumb.jpg

Xαχαχα φοβερος ο μικρος!

Πολυ ωραια εγινε και πολυ ωραια τα καινούργια φυτα!

Ξεχασα να σου πω, αν εχεις πολυ σκια μπορεις να βαλεις και φτερη, αλλα ετσι οπως το πας θα χρειαζεσαι μασετα να το κουρεψεις την ανοιξη!! Σαν την ζουγκλα του Jurrasic Park θα γινει :P

παιδια καλησπερα επανερχομαι με μια ακομη ερωτηση και περιμενω την βοηθεια σας θελω μια λυση για καμια πατεντα για φωτιστικο η moonlight για την λιμνη για το βραδακι βασικα να δειχνει πιο ωραια περιμενω τις αποψεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...