manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #26 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Xαxaxαxa και δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι έβαλα κάτι πράσινο στο ενυδρείο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #27 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι η γαρίδα cleaner ανεβαίνει απάνω στην άνεμονη και κάτι κάνει. Δεν έπρεπε η άνεμονη να είχε φάει την γαρίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερεις τι ρουφιανες ειναι οι γαριδες;Να δεις πως θα τρεχει να της αρπαξει το φαγητο οταν θα ταιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Xαxaxαxa και δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι έβαλα κάτι πράσινο στο ενυδρείο μου! Το έβαλες όμως και τώρα έχεις πράσινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι η γαρίδα cleaner ανεβαίνει απάνω στην άνεμονη και κάτι κάνει. Δεν έπρεπε η άνεμονη να είχε φάει την γαρίδα? Mπα... μην το φοβασε αυτο.Γενικως τρωει τιποτα?Αν ηταν ροζ θα ειχαι εντονα ροζ πλοκαμια και πρασινο κεντρο.Η δικια σου ασπρη μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #31 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Στράτο καθόταν επάνω στα πλοκάμια της άνεμονης για αρκετή ώρα κάτι έκανε και η άνεμονη δεν έδειχνε να ενοχληται, μετά έφευγε και ξανά πήγενε πάλι επάνω της και είναι δίπλα της δεν φεύγει από εκεί η γαρίδα. Όντος φίλε Μακη ευτυχώς που δεν είναι έντονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #32 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Της δίνω krill, μησιδα και τα τρώει. Τώρα που την παρατηρώ πράσινα ανοιχτά μου φαίνονται τα πλοκάμια και μπεζ το σώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι μπεζ γιατι ακομα θελει δουλεια για να δειξει χρωμα.Παρε μικρο ψαρακι,αθερινα η γαβρακι,και δοκιμασε να την ταισεις.Σ'αυτο το μεγεθος,με μισιδα και κριλ δεν της κανεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Και κάτι άλλο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι η γαρίδα cleaner ανεβαίνει απάνω στην άνεμονη και κάτι κάνει. Δεν έπρεπε η άνεμονη να είχε φάει την γαρίδα? στη δικια μου την ανεμωνη εχει μπει μεσα ενας καβουρας χωρις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #35 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το δοκιμάσω Στράτο σε ευχαριστώ! Μήπως είναι ο κάβουρας πορσελανη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2012 #36 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το δοκιμάσω Στράτο σε ευχαριστώ! Μήπως είναι ο κάβουρας πορσελανη? αυτος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #37 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα λες να είναι η γαρίδα πορσελανη? Xαxaxαxa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα λες να είναι η γαρίδα πορσελανη? Xαxaxαxa! Καινούργιο είδος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Σεπτεμβρίου 2012 Author #39 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα τι είδα? Την άνεμονη να έχει σβερκώσει το ένα γκομπι και να γίνεται μεζές! Πως έγινε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Σεπτεμβρίου 2012 #40 Share 3 Σεπτεμβρίου 2012 Η ψοφησε και το παρεσυρε πανω της η κυκλοφορια,ή την εκοψε λορδα,κι οταν πλησιασε πολυ το σβερκωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος