manos23 29 Αυγούστου 2012 #1 Share 29 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά είμαι προβληματισμένος με την συμπεριφορά της άνεμονης που έχω! Έχω μία bauble anemone άλλα με έχει προβληματίσει ότι δεν κάθεται σε ένα μέρος συνέχεια μετακίνητε και ότι τα κλοουν δεν την πλησιάζουν σε τι οφείλεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #2 Share 29 Αυγούστου 2012 Ποσο καιρο την εχεις Μανο;Πρασινη ειναι;(ασχετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2012 #3 Share 29 Αυγούστου 2012 φωτισμος ? κυκλοφορια ? ταισμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 29 Αυγούστου 2012 Δεν την έχω πολύ καιρό 1 με 2 εβδομάδες την έχω. Περισσότερο ροζ μου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 29 Αυγούστου 2012 Από φωτισμό είμαι φουλ 3 μετάλα 150βατ το καθένα 2 τ5 54 βατ η κάθε μία. Και από κυκλοφορία καλά είμαι 4 κυκλοφορίτές 30000 λίτρα την ώρα σύνολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #6 Share 29 Αυγούστου 2012 Πολλα μπορει να την ενοχλουν Μανο.Ακομα και ο πολυ δυνατος φωτισμος.Ψαχνει να βρει τη μερια της να βολευτει.Απο τιμες πως εισαι; Βαλε μια φωτο να τη δουμε ρε.Δε ματιαζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 29 Αυγούστου 2012 Από τιμές είμαι καλά kh8,9, ca440, mg1330, no3 5, temp 26, φωσφορικα δεν μέτραω, ούτε ph δεν μέτραω. Αύριο θα την βγάλω φώτο και θα την ανεβάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 29 Αυγούστου 2012 #8 Share 29 Αυγούστου 2012 (edited) Εχω και εγω μια ιδια (ροζ) πανω απο πεντε μηνες. Την πηρα διχως στομα και τωρα ειναι γυρω στους 15 ποντους.Ουτε και σε εμενα δεν μπενει κλοουνακι μεσα και εχω και τεσσερα ( 2ροζ και 2περκουλα).Το οτι μετακινείται συνεχως μαλλον ειναι λογο φωτισμου(δυνατου) η κυκλοφοριας(δυνατης) Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 29 Αυγούστου 2012 Εγώ την πήρα κανονική με στόμα με τα πάντα είναι γύρος στους 18 με 20 πόντους. Άλλα με ξενέρωνει που τα ocellaris δεν μπενουν μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 29 Αυγούστου 2012 #10 Share 29 Αυγούστου 2012 Εγώ την πήρα κανονική με στόμα με τα πάντα είναι γύρος στους 18 με 20 πόντους. Άλλα με ξενέρωνει που τα ocellaris δεν μπενουν μέσα! Κανε υπομονή. Μόλις βρει θέση και εγκλιματιστεί, θα κάνουν host και τα κλοουνάκια. Η δικιά μου ήρθε με το βραχάκι της κομπλέ, αφού έκανε κατι βόλτες καμια δεκαριά μέρες, άραξε σε ενα σημείο. Μετα από 2 μήνες πήγαν 2 κλόουν μέσα της και 3-4 ακομα την περιτριγυρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2012 #11 Share 29 Αυγούστου 2012 μανο τα κλοουνακια μπορει να αργησουν αλλα θα πανε! αρκει μια φορα να περασουν απο εκει να ακουμπησουν κ δεν θα ξαναφυγουν! χοσταρουν κατι αλλο?καμια ευφυλια,ηλιοφουνγκια η κατι τετοιο? ειναι λιγος ο καιρος που την εχεις. αν εξαιρεσεις τις καρπετ που θα ειναι στην αμμο κ δυσκολα θα μετακινηθουν απο εκει που θα τις βαλεις ολες οι αλλες εχουν αυτο το κακο! θα πανε παντου μεχρι να βρουν το σημειο που θα γουσταρουν να αραξουν! αυτο δψεν σημαινει κ τοτι θα μεινουν για παντα εκει! αν αλλαξει παλι κατι απο αυτα που της αρεσουν θα ξαναφυγει! τους κυκλοφορητες τους εχεις καλυμενους ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2012 #12 Share 29 Αυγούστου 2012 πιστευω οτι μπορει να ειναι θεμα κυκλοφοριας , ταισε την και λιγο ( ετσι για το γαμωτο ) αμα δεις και δεν μπαινουν μεσα τα κλοουνακια , δωσε σε μενα την ανεμωνη και παρε αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #13 Share 29 Αυγούστου 2012 Ναι τους έχω καλύψει τους κυκλοφορίτές. Όχι δεν πάνε πουθενά Μιχάλη ούτε σε εφήλια ούτε σε τίποτα. Θα δοκιμάσω να την δώσω να φάει μήπως πιάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Αυγούστου 2012 #14 Share 29 Αυγούστου 2012 ποσες εχεις ?μια ?εγω εχω 4 και σε μενα δεν μπαινανε σε 1 ασπρη με μωβ τιπς μεγαλη και τους εβαλα μια buble και σε 10 15 μερες αποφασισαν και πηγαν στην πρωτη .μαλλον ειναι το πολυ φως που την ενοχλει αυτο θα το καταλαβεις μολις σταματησει δεν θα ειναι καλα σωστα ανοιχτη .δεν νωμιζω οτι θα φαει εκτος εαν παει σε σκοτεινο μισο μερος τοτε θα κατσει και σιγα σιγα θα στρωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #15 Share 29 Αυγούστου 2012 Μόνο μία άνεμονη έχω αυτή την buble. Απλά φοβάμαι μην ανέβει στις ακροπόρες και της καψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2012 #16 Share 29 Αυγούστου 2012 Μόνο μία άνεμονη έχω αυτή την buble. Απλά φοβάμαι μην ανέβει στις ακροπόρες και της καψει. εκτος απο τις ακροπορες να φοβασαι μην παει και σε κανεναν κυκλοφοριτη και γινει του κουτρουλη ο γαμος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Αυγούστου 2012 #17 Share 29 Αυγούστου 2012 δες που θα κατσει και δως της λιγο χωρο γυρω γυρω και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 Author #18 Share 29 Αυγούστου 2012 Ναι αυτό θα κάνω θα δω που θα καθίσει και μετά θα της κάνω λίγο χώρο αν γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #19 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μερικες φωτογραφίες απο την ανεμονη την ωρα τις μετακινησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2012 #20 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μανο αν καποιος βραχος σου εχει καποια τρυπα στενοτερη απο το ποδι της,κλεισε κυκλοφορια,πιαστη και βαλε τη στην τρυπα.Κρατησε τη κανα 5λεπτο να δεις τι παιζει. Συνηθως οι bubble χωνουν βαθια σε τρυπα το ποδι τους για να αισθανονται ασφαλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #21 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 βκηκε το καινουργιο σπιτι τις, εχθες εφυγε και απο εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #22 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα είναι εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Σεπτεμβρίου 2012 #23 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα είναι εδώ! Χρωματικα παντως φαινεται να εχει προβλημα.Εκτως και αν δεν ειναι η ροζ.Και κατι ακομα, τα κλοουνακια οταν εχουν καιρο να μπουν σε ανεμονη χανουν τη βλενα που τα προστατευει απο την τοξικοτητα της ανεμονης.Οταν λοιπον την αποκτησουν ξανα... θα μπουν( σε'μενα πεντε μηνες και και δεν...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2012 #24 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πρασινη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Σεπτεμβρίου 2012 Author #25 Share 2 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι έχω είχα την εντύπωση ότι ήταν ροζ. Αυτό το χρώμα είχε και όταν την πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος