Jump to content

Αρρώστιες Ψαριών

Recommended Posts

Και υπογραφή - ο δικηγόρος του διαβολου.... ο κ. Μαρινος :devil:....:D

πριν 23 ώρες, το μέλος marinos έγραψε:

Καλημέρα φίλε @Alekos Megas απο την μαγευτική πόλη της Νάουσας .

Στο forum του Aquazone έχουμε την ευλογία να έχουμε μαζί μας μια καταπληκτική γνώστρια του χόμπι την Ναταλία @natateo που όμως δυστυχώς της λείπει όπως διαπίστωσες το τακτ στο να διατυπώσει με ομαλό λόγο την σκέψη της . 

Γνωρίζοντας την λοιπόν λίγο καλύτερα με το παραπάνω απόσπασμα θέλει να σου πει ότι για να δώσουμε μια συμβουλή δεν αρκεί μόνο μια δικιά μας εμπειρία - πείραμα άλλα θα πρέπει να το μελετήσουμε και με την επιστημονική άποψη για να δούμε αν το πείραμα μας συγκλίνει με την θεωρία. 

Στην περίπτωση σου δεν το έχουμε αυτό και για αυτό θα ήταν καλύτερα μια ποιο προσεκτική μελέτη στον αν το αποτέλεσμα του πειράματος ήτο τυχαίο ή πράγματι αποδεδειγμένη τακτική . 

Και εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι (άλλωστε είναι μια απο τις χαρές του χόμπι) άλλα ταυτόχρονα πρώτα ψάχνω αυτό που με ενδιαφέρει σε αρκετές πηγές (ίντερνετ βιβλιογραφία) ώστε να μην βασανίσω από κάποιο χοντρό μου λάθος τα ψαράκια μου.

Την συμμετοχή σου και την γνώμη-άποψη σου και βέβαια την θέλουμε στο forum και επειδή ανάμεσα μας βρίσκονται και μεγάλοι γνώστες του αντικειμένου στο τέλος μόνο κερδισμένος θα βγεις .

ΥΓ @natateo τα άπαντα είναι αρκετά κοντά και θα πέσει πολύ γέλιο ......😀

Καλημέρα σε όλους, καταλαβαίνω τον λόγο φίλε Μαρίνο που με κατσιαδιαζει η Ναταλία...μιλάει και τεκμηριώνει πάντα επιστημονικά και καλά κάνει όπως θα οφείλαμε όλοι μας!! Χαίρομαι που γνωρίζεις και σου αρέσει η Νάουσα

• Like 2

On 10/5/2022 at 11:05 ΠΜ, το μέλος Alekos Megas έγραψε:

Καλημέρα σε όλους, καταλαβαίνω τον λόγο φίλε Μαρίνο που με κατσιαδιαζει η Ναταλία...μιλάει και τεκμηριώνει πάντα επιστημονικά και καλά κάνει όπως θα οφείλαμε όλοι μας!! Χαίρομαι που γνωρίζεις και σου αρέσει η Νάουσα

Σωστός, πρεπει οι απαντήσεις να ειναι οχι μόνο βάση της εμπειρίας μας , αλλά να εχουν και επιστημονική βάση. Εγω πχ δεν μπαίνω στα χωράφια του Μαρινου (Αφρικη), γιατι αποκλείεται να ξερω παραπάνω απ αυτον   για κιχλιδες .

Να ξερεις, δεν ειμαι και πολυ κακιά :D λεξη-κλειδι - πολυ :hehe:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...