thanashs 29 Αυγούστου 2012 #1 Share 29 Αυγούστου 2012 παιδια καλησπερα σε ολους.....γυρισα μετα απο 7 μερες σπιτι οπου ειχα αφησει ενυδρεια και ψαρια στην επιμελεια του αδερφου μου.....γυριζοντας σημερα βρηκα τα βενουστους ψοφια και πλεον εχω ενα ενυδρειο αδειο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2012 Author #2 Share 29 Αυγούστου 2012 ειναι το ριο 180 τι μπορω να βαλλω μεσα????παντα σε κιχλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #3 Share 29 Αυγούστου 2012 να ζησουμε να τα θυμομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Αυγούστου 2012 #4 Share 29 Αυγούστου 2012 Σε 7 ημέρες;Τι πήγε λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #5 Share 29 Αυγούστου 2012 Σε 7 ημέρες;Τι πήγε λάθος; Ζητημα χρονου......Τα ειχαμε ξαναπει.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 29 Αυγούστου 2012 #6 Share 29 Αυγούστου 2012 Εννοώ αν έφταιξε η απουσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 29 Αυγούστου 2012 Όχι όχι το θέμα είναι πως ξεχασε ότι έπρεπε να τα φροντιζει και άφησε τα φώτα αναμενα και δεν τα ταησε καθόλου....αυτό έφταιξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #8 Share 29 Αυγούστου 2012 Τα ψαρια μπορουν να μεινουν αταιστα πολυ περισσοτερο απο μια εβδομαδα.Αρα δεν εφταιξε αυτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Αυγούστου 2012 #9 Share 29 Αυγούστου 2012 Χωρίς παρεξήγηση θα συμφωνήσω με τον Στράτο δεν υπάρχει περίπτωση να πέθαναν γιατί δεν τρώγανε για 7 ημέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Αυγούστου 2012 #10 Share 29 Αυγούστου 2012 (edited) να ζησουμε να τα θυμομαστε Χαχαχα..Μόνο ο Στράτος αυτά.. Για τα ψάρια αποκλείεται να έφταιξε οτι δεν ταΐστηκαν για 7 μέρες και οτι είχαν μόνιμα το φως ανοιχτό... Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2012 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Αυγούστου 2012 #11 Share 29 Αυγούστου 2012 (edited) Κρίμα τα ψαράκια. Αν δεν βρούμε αιτία ψαροσύνθεση δεν προτείνουμε!!! :D Πάντως αν έχεις όρεξη, πολλά μπορείς να κάνεις σε αυτά τα λίτρα!! Σε μαλάουι έχεις επιλογές αλλά όχι πολλές! Στην ταγκανίκα έχεις ακόμα περισσότερες! Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2012 Author #12 Share 29 Αυγούστου 2012 Χαχαχαχαχα ωραία αστεία λέτε ρε μαγκες ...μια συμβουλή ζήτησα και με αρπαξατε από τα μούτρα...και στο κάτω κάτω μια χαρά πήγαιναν τα ψάρια είχαν και αναπαραγωγες και όλα κομπλέ...βλέπετε δεν έχουμε όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα όσο αφορά τα ενυδρεια του καθένα μας εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2012 Author #13 Share 29 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ παναγιώτη....τι συμβουλεύεισ να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Αυγούστου 2012 #14 Share 29 Αυγούστου 2012 Κοίτα, σε αυτά τα λίτρα haps δεν σου προτείνω! Για 2 είδη mbuna ανάλογα το είδος. Έχω δει ενυδρεια στα λίτρα σου με 2 είδη, αλλά δεν είναι κανόνας! Στην ταγκανίκα σε αυτά τα λίτρα μπορείς να κάνεις συνδιασμούς πετρόψαρων και κοχυλόψαρων. Βέβαια 1 + 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 29 Αυγούστου 2012 #15 Share 29 Αυγούστου 2012 Φιλε Θανάση σε βλέπω πάλι να ζητάς συμβουλές για το τι να κάνεις με το ενυδρείο. Το ίδιο είχες κάνει και σε αυτό το θέμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=65321&hl=&fromsearch=1 αλλα και τοτε δεν άκουσες καποια συμβουλή....... Οταν τα ψαρια ειναι κομπλέ και αναπαράγονται και ειναι μια χαρα δεν πεθαίνουν λογο απουσίας του ιδιοκτήτη για 7 ημέρες..... Εχεις δικιο στο οτι δεν εχουμε ολοι τις ίδιες δυνατότητες ωστε να εχουμε μεγάλα ενυδρεια....αλλα εχουμε ομως όλοι την δυνατότητα να βαλουμε στο αναλογο ενυδρειο το ανάλογο ψαρι......ειναι καθαρα δική μας επιλογη αυτό!!! Λοιπον, εγω αρχικά θα ηθελα να σε ρωτησω ποια λιμνη θελεις?Malawi ή Tanganyika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Αυγούστου 2012 #16 Share 29 Αυγούστου 2012 (edited) Γειά ,αυτά δυστυχώς συμβαίνουν ,το πιο απλό είναι οτι η πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας άφησε τα ψάρια χωρίς το απαιτούμενο οξυγόνο και έσκασαν. Μπορείς να βάλεις 1ως 2 χαρεμάκια mbuna δηλ.1αρσ.\ 2 θηλ. απλά πράγματα και οικονομικά.Haps καθόλου.Απο κει και πέρα υπάρχει και η Ταγκανίκα http://www.aquazone....87 :) Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Αυγούστου 2012 #17 Share 29 Αυγούστου 2012 Ή για καλύτερες συμπεριφορές ψαριών, εγώ θα σου πρότεινα μιας και σου αρέσουν τα εντυποσιακά ψάρια όπως οι βενούστοι, να κάνεις ένα μαλάουι με 1 είδος το οποίο θα έχει δυχρομία στα φύλα του. Αλλά mbuna! Πχ saulosi, johanni κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 29 Αυγούστου 2012 Author #18 Share 29 Αυγούστου 2012 Malawi πρωτιμο... Επειδή δεν εχω υπολογιστή εάν είναι εύκολο μπορεί κάποιος να μ βάλει φωτό από τα ψάρια που μπορώ να βελλω???? Ευχαριστώ πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Αυγούστου 2012 #19 Share 29 Αυγούστου 2012 Χαχαχαχαχα ωραία αστεία λέτε ρε μαγκες ...μια συμβουλή ζήτησα και με αρπαξατε από τα μούτρα...και στο κάτω κάτω μια χαρά πήγαιναν τα ψάρια είχαν και αναπαραγωγες και όλα κομπλέ...βλέπετε δεν έχουμε όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα όσο αφορά τα ενυδρεια του καθένα μας εδώ μέσα Αν δεν σου αρεσουν τοτε να μιλησουμε σοβαρα και επιχειρηματα,οπως τοτε που σου λεγαμε να ην τα βαλεις και γιατι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 30 Αυγούστου 2012 Author #20 Share 30 Αυγούστου 2012 ας μιλησουμε......και πες μου τι θα εβαζες εσυ σε ενα τετοιο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Αυγούστου 2012 #21 Share 30 Αυγούστου 2012 Εγώ προσωπικά θα έβαζα Ταγκανίκα για να έχω περισσότερες επιλογές και είναι και απίστευτα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 30 Αυγούστου 2012 Author #22 Share 30 Αυγούστου 2012 Μπορείς φίλε να μου πεις μερικούς συνδιασμους....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Αυγούστου 2012 #23 Share 30 Αυγούστου 2012 labidochromis θα εβαζα σε τετοιο ενυδρειο .( γουστα ειναι ομως αυτα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 30 Αυγούστου 2012 Author #24 Share 30 Αυγούστου 2012 Γιώργο καλημέρα.....το σκέφτηκα να χωρίσω τα ντεμασονι από τα λαμπιντο αλλά εχω 4 ψάρια μόνο και δεν ξέρω καν το φύλο τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Αυγούστου 2012 #25 Share 30 Αυγούστου 2012 Θα έβαζα n.brevis 1 αρσενικό 3 θηλυκά, ένα ζευγάρι τζούλιδοχρομις ρεγκανι, και 3-4 ψάρια μου να κινούνται στην επιφάνεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος