rastafarian 4 Μαρτίου 2013 #76 Share 4 Μαρτίου 2013 Τελικα ειναι baboo. Την ειδα προηγουμενος και ειχε στην ραχη της την γραμη οπως η μεγαλη. Η γραμμη στην ραχη της δεν μας λεει κατι,ολες οι θυληκες γαριδες την βγαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 27 Ιουνίου 2013 Author #77 Share 27 Ιουνίου 2013 Μια σημερινη αποψη του ενυδρειου: http://www.youtube.com/watch?v=37Aqmc39gw8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιουνίου 2013 #78 Share 28 Ιουνίου 2013 ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 28 Ιουνίου 2013 #79 Share 28 Ιουνίου 2013 Παρα πολυ ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Ιουνίου 2013 #80 Share 28 Ιουνίου 2013 Μπορει να αργησα λιγο να σχολιασω αλλα ενα εχω να πω, το ενυδρειο σας ειναι ενας παραδεισος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Αυγούστου 2013 Author #81 Share 23 Αυγούστου 2013 Πριν 15 μερες εγεινε αλλαγη μια απο τις λαμπες τη μπροστα τη λευκη. Σκευθειται να γινει αλλαγη και στην πισω. Δειτε ενα ομορφο αποτελεσμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Αυγούστου 2013 #82 Share 23 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω ποιος απ τους δυο σας γραφει αλλα συγχαρητηρια και στους δυο σας! Πανεμορφα χρωματα! Ειδα και κατι μπομπιρακια εκει πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Αυγούστου 2013 Author #83 Share 23 Αυγούστου 2013 Φιλε Sturm με λενε Δημητρη το giorgosmarios ειναι τα παιδεια μου. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ναι μπομπιρακια ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Αυγούστου 2013 #84 Share 23 Αυγούστου 2013 Πολυ ομορφο θεαμα Δημητρη! Εισαι η αποδειξη στο πως μπορουμε με ευκολα φυτα και ψαρακια να φτιαξουμε εναν φυτεμενο παραδεισο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Αυγούστου 2013 Author #85 Share 23 Αυγούστου 2013 (edited) Φιλε μου Rik νασε καλα! Το αποτελεσμα αυτο δεν οφειλεται μονο σε μενα, αλλα και σε πολλα παιδεια εδω στο φορουμ που μου εδωσαν τις γνωσεις και την βοηθεια τους οταν τη χρειαστεικα. Να ειναι καλλα! Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2013 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 30 Αυγούστου 2013 Author #86 Share 30 Αυγούστου 2013 Παιδεια μια ερωτηση εχω να κανω. Αυτη τη βδομαδα που μας περασε λογο φορτω εργασεις δεν ερειχνα λιπασματα. Μπορει καποιος να μου πει πως ειναι δυνατων τα φυτα να εχουν ποιο πολυ γρηγορη αναπτηξη απ οτι ειχα οταν ερειχνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 14 Σεπτεμβρίου 2013 #87 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο παιδιά ! Τα σπάει , πολύ καλή δουλειά, και αυτό το θέαμα σε αποζημιώνει για τους κόπους σας. Και πάλι μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 15 Σεπτεμβρίου 2013 #88 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο παιδιά ! Τα σπάει , πολύ καλή δουλειά, και αυτό το θέαμα σε αποζημιώνει για τους κόπους σας. Και πάλι μπράβο! Και που να το θαυμάσεις από κοντά πόσο εξαιρετικό και φυσικό αποτέλεσμα έχει, τέτοιο που σε χαλαρώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #89 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το ενυδρειο σας ειναι πραγματικα πολυ ομορφο.Συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 16 Σεπτεμβρίου 2013 #90 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ όμορφη δουλειά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Ιανουαρίου 2014 Author #91 Share 6 Ιανουαρίου 2014 (edited) Ένα απ με ένα βίντεο! http://www.youtube.com/watch?v=RAgjxWbelOI&feature=youtu.be Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2014 - giorgosmarios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Ιανουαρίου 2014 #92 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Δημητρη, πανεμορφο! Εχεις κανει καλη δουλεια! Αλλα απο ψαρια βρε αδερφακι μου και τι δεν εχεις βαλει! Οι γαριδες την παλευουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Ιανουαρίου 2014 #93 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Φιλε Δημητρη πανεμορφο και τακτοποιημενο!!! Εγω απο ψαρακια θα κραταγα μονο τα τετρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιανουαρίου 2014 #94 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Γεια σου ρε Μητσάρα με τις ομορφιές σου :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Ιανουαρίου 2014 Author #95 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Δημητρη, πανεμορφο! Εχεις κανει καλη δουλεια! Αλλα απο ψαρια βρε αδερφακι μου και τι δεν εχεις βαλει! Οι γαριδες την παλευουν; Το έχω ξαναγράψει στο ίδιο θέμα, συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Τα γκαμπη γεννάνε, οι ξιφοφοροι γεννάνε, οι γαρίδες ( ρεντ τσερυ ) γεννάνε. Τις μεγάλες ( αμανο ) τις έχω ενάμιση χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 7 Ιανουαρίου 2014 #96 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Ζούγκλα λέμεεεεε. Δημήτρη έχει γίνει πανέμορφο !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Ιανουαρίου 2014 Author #97 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Να σε καλά ρε Μάνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #98 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Το έχω ξαναγράψει στο ίδιο θέμα, συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Τα γκαμπη γεννάνε, οι ξιφοφοροι γεννάνε, οι γαρίδες ( ρεντ τσερυ ) γεννάνε. Τις μεγάλες ( αμανο ) τις έχω ενάμιση χρόνο. Αλλα δε γεννανε.Αρα εχεις προβλημα μουχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα . . . . . . . . . Πανεμορφο Δημητρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιανουαρίου 2014 #99 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Δημήτρη το ενυδρείο σου ειναι μαγεία φίλε. Πραγματικά πανέμορφο. Τα φυτά σου ειναι τοποθετημένα στις κατάλληλες θέσεις και έχουν φτιάξει με την ανάπτυξή τους ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιανουαρίου 2014 #100 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Το έχω ξαναγράψει στο ίδιο θέμα, συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Τα γκαμπη γεννάνε, οι ξιφοφοροι γεννάνε, οι γαρίδες ( ρεντ τσερυ ) γεννάνε. Τις μεγάλες ( αμανο ) τις έχω ενάμιση χρόνο. Οκ! Παντως εγω εξακολουθω να εχω τις ενστασεις μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος