malamadre 13 Ιανουαρίου 2013 #51 Share 13 Ιανουαρίου 2013 Aν και μου άρεσε πιό πολύ όπως ηταν πρώτα, πιό πυκνοφυτεμένο δηλαδή, δεν πάυει να ειναι ενα πανέμορφο φυτεμένο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Ιανουαρίου 2013 #52 Share 13 Ιανουαρίου 2013 πανεμορφο φιλος!! μ'αρεσε πολυ το στησιμο των φυτων και ειδικα η αριστερη πλευρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Ιανουαρίου 2013 Author #53 Share 14 Ιανουαρίου 2013 Φιλοι μου σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #54 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Ενα μηνα μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Φεβρουαρίου 2013 #55 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 26 Φεβρουαρίου 2013 #56 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Αριστούργημα φίλε!! :thumbup: κι αυτό και το άλλο το δισκάδικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 26 Φεβρουαρίου 2013 #57 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ωραιο φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Φεβρουαρίου 2013 #58 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Σουπερ το ενυδρειακι σου!Πολυ προσεγμενη δουλεια και ομορφα χρωματα! Αλλα ρε παιδακι μου,αν εκανες κατι και με την ψαροσυνθεση σου θα εισουν αρχηγος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Φεβρουαρίου 2013 #59 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Πανέμορφο και γεμάτο υγεία! Μπράβο, να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 26 Φεβρουαρίου 2013 Author #60 Share 26 Φεβρουαρίου 2013 Φιλοι μου σας ευχαριστω πολυ. Ρωτωντας συνχομπιστες που ξερουν κατι παραπανω απο εσενα, μαθαινεις αρκετα, συντηρηση ρουτινες, τι πρεπει να κανεις και τι οχι. Αλλα ρε παιδακι μου,αν εκανες κατι και με την ψαροσυνθεση σου θα εισουν αρχηγος! Φιλε μου Κωστα τι ενοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Φεβρουαρίου 2013 #61 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Φιλοι μου σας ευχαριστω πολυ. Ρωτωντας συνχομπιστες που ξερουν κατι παραπανω απο εσενα, μαθαινεις αρκετα, συντηρηση ρουτινες, τι πρεπει να κανεις και τι οχι. Φιλε μου Κωστα τι ενοεις? Ειδα οτι εχεις ψαρακια απο ειδη που δεν ταιριαζουν μεταξυ τοους,καποια θελουν μαλακο νερο και καποια σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 27 Φεβρουαρίου 2013 Author #62 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Κώστα το ενυδρείο τρέχει δυο χρόνια τώρα όπως το βλέπεις. Δεν είχα ιδιαίτερες απώλειες μπορώ να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2013 #63 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει δεν ειπα οτι θα εχεις απωλειες απλα καποια ψαρακια που θελουν μαλακο νερο και τα εχεις σε σκληρο μπορει να μην ζησουν οσο θα ζουσαν κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Φεβρουαρίου 2013 Author #64 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβα τι λες. Ειδικοτερα σε ποια αναφερεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 28 Φεβρουαρίου 2013 #65 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβα τι λες. Ειδικοτερα σε ποια αναφερεσε? Αν θυμάσαι φίλε Δημήτρη στο είχα πει κι εγώ, κυρίως για τα 3 νέον, αλλά ανεξάρτητα από αυτό να πω ότι επικρατεί μια ήρεμη γαλήνη και μια φυσική ομορφιά στο ενυδρείο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Φεβρουαρίου 2013 Author #66 Share 28 Φεβρουαρίου 2013 Να αναφερω οτι το τελευταιο διαστημα ειχα δυο φορες γεννα απο ασιστους και απο γαριδες που δεν το περιμενα. Εχω διαβαση εδω μεσα οτι οι γαριδες θελουν εφαλμυρο νερο κι ομως ειχα γεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Μαρτίου 2013 Author #67 Share 1 Μαρτίου 2013 Και φωτο απο το ασιστους: http://i921.photobuc...zpsf09b2687.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 1 Μαρτίου 2013 #68 Share 1 Μαρτίου 2013 Και φωτο απο το ασιστους: http://i921.photobuc...zpsf09b2687.jpg :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Μαρτίου 2013 #69 Share 1 Μαρτίου 2013 Τι γαριδες εχεις που θελουν υφαλμηρο?Οι μονες που θελουν υφαλμηρο ειναι οι αμανο και οι red nose,οι υπολοιπες αναπαραγωντε σε γλυκο νερο. Οσο για τα ψαρια,ειδα οτι εχεις και black skirt tetra εκτος απο τα νεον τα οποια και αυτα θελουν μαλακο νερο και κοπαδι.Θυμησε μου λιγο τι αλλα ψαρακια εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Μαρτίου 2013 Author #70 Share 1 Μαρτίου 2013 Ψάρια: Black fandom tetra, Xiphophorus helleri, Sae, Neon tetra,Guppy, Molly, Amano Shrimp, ancistrus, Baboo shrimp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2013 #71 Share 2 Μαρτίου 2013 Black fandom tetra και Neon tetra θα πρεπει να τα διωξεις λογο διαφορετικων παραμετρων με τα ζωοτοκα. Τωρα για τις γαριδες πολυ δυσκολα να ειναι απο Αμανο.Μηπως ειχες και αλλες μεσα?Red cherry η κατι τετοιο γιατι στην αρχη της παρουσιασης βλεπω κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Μαρτίου 2013 Author #72 Share 3 Μαρτίου 2013 Εχεις δικιο. Μου ειπε ο γιος μου οτι οντος εχει μεσα μια. Λες οτι θα ειναι απο αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2013 #73 Share 3 Μαρτίου 2013 Εχεις δικιο. Μου ειπε ο γιος μου οτι οντος εχει μεσα μια. Λες οτι θα ειναι απο αυτη? Ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αυτη αλλα αν δεν υπαρχει και αρσενικο δεν ξερω κατα ποσο γινεται να γεννησει.Μηπως ειχε και αλλες μεσα και αυγωθικε?Γιατι οι αλλες γαριδες που μου γραφεις δεν γεννανε σε γλυκο,δεν ειμαι 100% σιγουρος για την bamboo βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Μαρτίου 2013 Author #74 Share 3 Μαρτίου 2013 Και εγω θα σε γελασω για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Μαρτίου 2013 Author #75 Share 3 Μαρτίου 2013 Τελικα ειναι baboo. Την ειδα προηγουμενος και ειχε στην ραχη της την γραμη οπως η μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος