ebenos 29 Σεπτεμβρίου 2012 #176 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Βαλε αν μπορείς και μια φωτογραφία που σου έχω ζητήσει ξανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #177 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Θα βάλω, ναι, δεν το αγνόησα. Απλά είμαι σε φάση μετακόμισης και δεν προλαβαίνω να κάνω και τα πάντα! Δε μου είχες πει να μην κάνω αλλαγή με τόσα νιτρικά.. Θα το αφήσω λοιπόν, αν και ούτως ή άλλως είχα σκοπό να το αφήσω, αλλά επειδή θα λείψω σκέφτηκα την αλλαγή καλού κακού μην εκτοξευτούν οι τιμές στα ύψη. Άμα δε γνωρίζεις ανησυχείς, τι να κάνουμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Σεπτεμβρίου 2012 #178 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Δεν έπρεπε να κάνεις και δεύτερη αλλαγή στο καπάκι. Τα bubble eye τα κρατάμε μόνα τους σε species ενυδρεία γιατί είναι πολύ ευαίσθητα ψάρια! Να βάλεις για αρχή ένα μόνο χρυσόψαρα και όχι δυο να δούμε πως θα ανταποκριθεί η βιολογία σου! Φαντάζομαι ότι έβαλες ψάρι μέσα, τι έβαλες τελικά? Βαλε και μια καινούργια φωτογραφία να δούμε πως έχει γίνει το ενυδρείο! Από την στιγμή που υπάρχει πρόβλημα στα νιτρικά σου από την βρύση δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα, θα τα παρατηρούμε και θα δούμε μέχρι που φτάνουν! Ταΐζε με τον ρυθμό που αναφέρεις για τον πρώτο καιρό. Αλλαγή νερού θα κάνεις τώρα την Κυριακή για να δούμε που θα φτάσουν οι τιμές και μετρήσεις θα παίρνεις πάντα πριν από την αλλαγή. Κάθε δυο μέρες μέτρα αυτά τα τρία για τυχόν απρόοπτα! Θα βάλω, ναι, δεν το αγνόησα. Απλά είμαι σε φάση μετακόμισης και δεν προλαβαίνω να κάνω και τα πάντα! Δε μου είχες πει να μην κάνω αλλαγή με τόσα νιτρικά.. Θα το αφήσω λοιπόν, αν και ούτως ή άλλως είχα σκοπό να το αφήσω, αλλά επειδή θα λείψω σκέφτηκα την αλλαγή καλού κακού μην εκτοξευτούν οι τιμές στα ύψη. Άμα δε γνωρίζεις ανησυχείς, τι να κάνουμε;; Δεν σου είπα όμως να κάνεις το Σάββατο την αλλαγή αλλά την Κυριακή για να δώσουμε περισσότερο χρόνο στο σύστημα μας να βρει την ισορροπία του! Σίγουρα θα με ευχαριστούσε να μετρούσες ας που 30 νιτρικά σε αυτή την φάση και όχι 10. Οι πολλές αλλαγές νερού σε αυτή την φάση δεν μας κάνουν και ιδιαίτερο καλό. Αν δεν βαριέσαι κάνε μια μέτρηση και τώρα να δούμε που βρίσκονται! Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #179 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις έκανα Νίκο. Πάλι στα ίδια είναι. Τα χαμηλά νιτρικά τι κακό μπορούν να προκαλέσουν; Χαμηλά δεν τα θέλουμε; Ποιο είναι το άριστο επίπεδο; Τα μισά κερατόφυλλα τα έχει διαλύσει, τα τρώει!! Πολύ Ατακτούλης είναι, χαχα.. Ανεβάζω φωτογραφίες σε λίγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #180 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 http://img607.imageshack.us/i/imagecsr.jpg/ http://img339.imageshack.us/i/imageusuj.jpg/ Εδώ είναι στην αγαπημένη του γωνία! Από την πρώτη μέρα εκεί πήγε και κάθησε και από όταν έβαλα και το βαρέλι έχει ξετρελαθεί. Όλο μπαινοβγαίνει ή κάθεται μέσα και παίζει με τα χαλικάκια με τα οποίο έχω γεμίσει τον πάτο του βαρελιού. Εδώ και 2 μέρες τον χάνω και κάτω από την Ανούμπια όπου πάει μερικές φορές. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά αλλά και από φόβο μήπως τρυπώσει καμιά μέρα από πάνω, έβαλα λίγο κερατόφυλλο στο πάνω μέρος του πήλινου διακοσμητικού!! http://img15.imageshack.us/i/imagefnl.jpg/ http://img15.imageshack.us/i/imagefnl.jpg/ Τα φίλτρα εν ώρα λειτουργίας: http://img221.imageshack.us/i/imageoyd.jpg/ http://img849.imageshack.us/i/imagegbv.jpg/ Όπως μπορείτε να διακρίνετε, ανάμεσα στην πλάτη του ενυδρείου και την αφίσα, υπάρχει νερό που από βλακεία μου έπεσε όταν σήκωσα το καπάκι, από κενό που υπήρχε ανάμεσά τους.. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Από πίσω είναι ο τοίχος και έχω μόνο 2-3 εκατοστά ελεύθερο χώρο.. :-( Καμία λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Σεπτεμβρίου 2012 #181 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το φυτό που έχεις είναι cabomba. Λογικά θα γίνει μεζεδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #182 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Δε σου είπα όμως να κάνεις Σάββατο την αλλαγή αλλά Κυριακή για να δώσουμε περισσότερο χρόνο στο σύστημα μας να βρει την ισορροπία του! Υπάρχει περίπτωση σε ένα 24ωρο να συμβούν τόσο σημαντικές μεταβολές στις τιμές των νιτρικών αλλά και των υπόλοιπων μετρήσεων;;;! Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #183 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημήτρη να το βγάλω δηλαδή;; Για κερατόφυλλο μου το πούλησαν!! Και μάλιστα 3 φορές πήρα γιατί ήταν 4πλάσσιο σε ποσότητα και ή το τρώει ή το κάνει κομμάτια που αιωρούνται στο νερό! :-( Τι απάτη;; :-( Υπάρχει κίνδυνος, να το βγάλω εντελώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Σεπτεμβρίου 2012 #184 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημήτρη να το βγάλω δηλαδή;; Για κερατόφυλλο μου το πούλησαν!! Και μάλιστα 3 φορές πήρα γιατί ήταν 4πλάσσιο σε ποσότητα και ή το τρώει ή το κάνει κομμάτια που αιωρούνται στο νερό! :-( Τι απάτη;; :-( Υπάρχει κίνδυνος, να το βγάλω εντελώς; Τα κομμάτια που επιπλέουν μπορείς να τα βγάλεις. Το υπόλοιπο άστο μέσα να δεις πως θα πάει αν και νομίζω ότι δεν θα μείνει και πολύ. Η σκέψη μου είναι ότι αν τρώει το φυτό και από πάνω το ταΐζεις κιόλας τι γίνεται με την βιολογία σου που δεν είναι ακόμα ισορροπημένη. Αλλά εδώ καλύτερα να μας βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #185 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως το βλέπω ούτε εγώ νομίζω πως θα μείνει καθόλου.. Ταΐζω πολύ λίγο. 1 με 2 φυλλαράκια μία φορά τη μέρα ανά 2 μέρες. Προς το παρόν καλά φαίνεται να πάει. Απλά επειδή το 2ο φίλτρο μπήκε πιο αργά και σίγουρα δεν έχει στρώσει ταΐζω λίγο. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι από ασιτία; Είναι πολύ ζωηρό ψαράκι και όλο πέρα δώθε πάει και πάνω κάτω. Δε φαίνεται να πεινάει αν και μόλις ρίξω τροφή σε 5 δευτερόλεπτα την καταβροχθίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Σεπτεμβρίου 2012 #186 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως το βλέπω ούτε εγώ νομίζω πως θα μείνει καθόλου.. Ταΐζω πολύ λίγο. 1 με 2 φυλλαράκια μία φορά τη μέρα ανά 2 μέρες. Προς το παρόν καλά φαίνεται να πάει. Απλά επειδή το 2ο φίλτρο μπήκε πιο αργά και σίγουρα δεν έχει στρώσει ταΐζω λίγο. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι από ασιτία; Είναι πολύ ζωηρό ψαράκι και όλο πέρα δώθε πάει και πάνω κάτω. Δε φαίνεται να πεινάει αν και μόλις ρίξω τροφή σε 5 δευτερόλεπτα την καταβροχθίζει Αφού του δίνεις 1 με 2 φυλλαράκια δεν θα πάθει τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι είναι φαγάνες αυτά τα ψαράκια. Μια μικρή "άσχετη" συμβουλή : Μην αγχώνεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #187 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Είναι το άγχος του πρωτάρη.. Σε ευχαριστώ πάντως Δημήτρη.. Θα συνεχίσω με αυτό το ρυθμό και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #188 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι καλύτερο στο τάισμα; 1 φυλλαράκι κάθε μέρα ή 2 φυλλαράκια μέρα παρά μέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #189 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Κωνσταντίνε, Το κάθε ενυδρείο είναι διαφορετικό και λειτουργεί με τον δικό του μοναδικό βηματισμό. Εσύ οφείλεις να παρατηρείς και να ψυχολογείς το πώς θα αντιδράσει αυτό και το πώς εσύ! Σαφώς και τα νιτρικά μας θέλουμε να τα κρατάμε σε χαμηλά επίπεδα αλλά στην παρούσα φάση που το ενυδρείο σου δεν είναι ακόμα ώριμο και δεν έχει βρει τον δικό του βηματισμό οι πολλές αλλαγές νερού μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω! Στο σημείο που βρίσκεσαι θέλουμε να παλιώσει το σύστημα μας μιας που η βιολογία σου δεν θα ανατηχθεί μόνο στα υλικά των φίλτρων αλλά σε όλο το ενυδρείο (βυθός, φυτά, νερό κτλ). Θα πρότεινα να το αφήσεις ήσυχο να ισορροπήσει για μερικές εβδομάδες ακόμα ώστε να αποκτήσει ένα ρυθμό χωρίς να επεμβαίνεις συνέχεια! Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα νιτρικά αφού το νερό του δικτύου σου έχει πρόβλημα, και αυτό θα μας το δήξουν οι μετρήσεις στον τελικό τους αριθμό και στον μέγιστο επιτρεπόμενο χρόνο. Τι εννοώ. Εννοώ πως θέλω να δούμε πόσο μπορεί να ανέβουν στο τέλος της εβδομάδας με φυσιολογικά ταΐσματα και χωρίς την προσθήκη βακτηριών! Άστο λοιπόν να λειτουργεί μόνο του, ταΐζε φυσιολογικά κάθε μέρα πλέον 2 φυλλαράκια για αρχή και στο τέλος της εβδομάδας (Κυριακή αν είναι εφικτό) μετράς και ανάλογα το πόσο πολύ θα έχουν ανέβει τότε κρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε! Υ.Γ. θα πρέπει να δεις λίγο το στήσιμο του! Χρειαζόμαστε περισσότερα φυτά όπως σου έχω πει και καλό θα είναι να αντικαταστήσεις τα ψεύτικα διακοσμητικά με κάποια πιο αληθινά. Υπάρχουν πολύ όμορφα ξύλα και πέτρες ώστε να μπορέσεις να δώσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όπως και να έχει χαίρομαι που έχουμε φτάσει ως εδω και πλέον απολαμβάνεις τον ατακτουλη σου να κόβει βόλτες στο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #190 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τα κομμάτια που επιπλέουν μπορείς να τα βγάλεις. Το υπόλοιπο άστο μέσα να δεις πως θα πάει αν και νομίζω ότι δεν θα μείνει και πολύ. Η σκέψη μου είναι ότι αν τρώει το φυτό και από πάνω το ταΐζεις κιόλας τι γίνεται με την βιολογία σου που δεν είναι ακόμα ισορροπημένη. Αλλά εδώ καλύτερα να μας βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. Ωραία η παρατήρηση σου Δημήτρη αλλά με ένα μόνο ψάρι όσο και να φάει τα φυτά δεν θεωρώ ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Βέβαια τα ταΐσματα του φύλου μας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και να μην παρασύρετε στο συνεχές ζητιάνευμα του ατακτουλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #191 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Αύριο θα πάω στο πετ να πάρω 4-5 κερατόφυλλα αφού με γελάσανε τόσες μέρες και ακόμη μια ανούμπια. Σε σχέση με τις χθεσινές φωτογραφίες από την Καμπόμπα έχει μείνει η μισή ποσότητα!! Το κόβει και όσο δεν τρώει αιωρείται στην επιφάνεια ή κολλάει στην είσοδο των φίλτρων! :-) Εκτός από τον κορμό που θα φύγει, το βαρελάκι και το πήλινο φαίνεται να του αρέσουν πολύ. Συνέχεια παίζει εκεί. Ούτε αυτά να τα αφήσω; Διάβασα ότι αρέσουν οι τρύπες στα χρυσόψαρα. Εν τω μεταξύ, χθες, πριν τις φωτογραφίες πρόσθεσα 5 κιλά χαλικάκι για να κάνω το βυθό λίγο πιο ψηλό και σε μερικά σημεία έχει σκάψει!! Σίγουρα Comet είναι τελικά. Σα σφαίρα πάει από τη μια άκρη στην άλλη. Παρατήρησα ότι από χθες ανεβαίνει συχνά στην επιφάνεια και σα να θέλει να βγάλει το στόμα εκτός νερού για να ανασάνει. Μέχρι χθες δεν το έκανε. Είναι φυσιολογικό; Και κάτι τελευταίο για να μη σας ζαλίζω άλλο.. Το θερμόμετρο δείχνει 27-28 τις τελευταίες μέρες, πρέπει να κάνω κάτι ή να περιμένω να πέσει μόνη της η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες; Παρασκευή θα μετρήσω και θα προσθέσω δεύτερο ψαράκι αν είναι όλα οκ.. Θα σας ρωτήσω για να αξιολογήσετε την εικόνα όταν έρθει η ώρα Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #192 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αύριο θα πάω στο πετ να πάρω 4-5 κερατόφυλλα αφού με γελάσανε τόσες μέρες και ακόμη μια ανούμπια. Σε σχέση με τις χθεσινές φωτογραφίες από την Καμπόμπα έχει μείνει η μισή ποσότητα!! Το κόβει και όσο δεν τρώει αιωρείται στην επιφάνεια ή κολλάει στην είσοδο των φίλτρων! :-) Να βάλεις περισσότερες ανουμπιες παρά κερατοφυλλο που σίγουρα θα το φάει και να το βάλεις χωρίς να το φυτέψεις αν μπορείς κάπου πίσω στριμωχτά από τα φίλτρα σου να μην έχει εύκολη πρόσβαση! Εκτός από τον κορμό που θα φύγει, το βαρελάκι και το πήλινο φαίνεται να του αρέσουν πολύ. Συνέχεια παίζει εκεί. Ούτε αυτά να τα αφήσω; Διάβασα ότι αρέσουν οι τρύπες στα χρυσόψαρα. Αν είναι από πετσοπ και είναι μη τοξικά για τα ψάρια και σου αρέσουν τόσο πολύ τότε άστα! Πάντως αν δοκιμάσεις με πιο φυσικά είδη θα το εκτιμήσει περισσότερο! Εν τω μεταξύ, χθες, πριν τις φωτογραφίες πρόσθεσα 5 κιλά χαλικάκι για να κάνω το βυθό λίγο πιο ψηλό και σε μερικά σημεία έχει σκάψει!! Σίγουρα Comet είναι τελικά. Σα σφαίρα πάει από τη μια άκρη στην άλλη. Αυτό με το χαλίκι δεν ήταν και ότι καλύτερο γιατί σκεπάζεις έτσι οργανικά που πιθανών να σου δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα! Μην το επιχειρήσεις ξανά! Παρατήρησα ότι από χθες ανεβαίνει συχνά στην επιφάνεια και σα να θέλει να βγάλει το στόμα εκτός νερού για να ανασάνει. Μέχρι χθες δεν το έκανε. Είναι φυσιολογικό; Δεν είναι και πολύ καλό, συνήθως το κάνουν όταν έχουν έλλειψη οξυγόνου για να αναπνεύσουν! Αγόρασε και μια αεραντλία θα σου χρειαστεί! Και κάτι τελευταίο για να μη σας ζαλίζω άλλο.. Το θερμόμετρο δείχνει 27-28 τις τελευταίες μέρες, πρέπει να κάνω κάτι ή να περιμένω να πέσει μόνη της η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες; Να βγάλεις τον θερμοστάτη από την πρίζα και να το αφήσεις να πάρει την θερμοκρασία του χώρου και σίγα σιγά να πέφτει! Παρασκευή θα μετρήσω και θα προσθέσω δεύτερο ψαράκι αν είναι όλα οκ.. Θα σας ρωτήσω για να αξιολογήσετε την εικόνα όταν έρθει η ώρα Μην βιαστείς να βάλεις δεύτερο ψάρι αν δεν ισορροπήσει το ενυδρείο σου! Μπορεί να αποβεί μοιραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #193 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θα προτιμήσω Ανούμπιες αν είναι, απλά μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως στη φάση αυτή προτιμούνται ταχείας ανάπτυξης φυτά. Τα διακοσμητικά όλα από πετ είναι, ναι! Όσο για τα χαλίκια θα φροντίσω στην επόμενη αλλαγή να τα καθαρίσω με τη σκούπα σε βάθος αν είναι και δεν τα πειράζω μετά.. Όχι ότι είχα σκοπό δηλαδή.. Ο θερμοστάτης εκτός είναι, απλά η ζέστη των ημερών ανέβασε τη θερμοκρασία μιας και όλο το σπίτι είναι ζεστό και ειδικά το δωμάτιό μου.. Η αεραντλία δε θα τον ταράζει; Μπαίνει στον πάτο και απλά βγάζει φυσσαλίδες ή άλλο είναι αυτό; Οκ, δε θα βιαστώ λοιπόν για δεύτερο. Αν και πριν μπει έχουμε να συζητήσουμε αρκετές ανησυχίες μου ακόμα θα τα λέμε εν καιρώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #194 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θα προτιμήσω Ανούμπιες αν είναι, απλά μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως στη φάση αυτή προτιμούνται ταχείας ανάπτυξης φυτά. Τα διακοσμητικά όλα από πετ είναι, ναι! Ναι, φυτά γρήγορης αναπτύξεις χρειαζόμαστε κανονικά αλλά μια που θα τα βάλεις και μια που θα τα φάει! Η ανουμπια λόγο του οτι είναι σκληρό φυτό ενδέχεται να την γλιτώσει! Όσο για τα χαλίκια θα φροντίσω στην επόμενη αλλαγή να τα καθαρίσω με τη σκούπα σε βάθος αν είναι και δεν τα πειράζω μετά.. Όχι ότι είχα σκοπό δηλαδή.. Ο θερμοστάτης εκτός είναι, απλά η ζέστη των ημερών ανέβασε τη θερμοκρασία μιας και όλο το σπίτι είναι ζεστό και ειδικά το δωμάτιό μου.. Η αεραντλία δε θα τον ταράζει; Μπαίνει στον πάτο και απλά βγάζει φυσσαλίδες ή άλλο είναι αυτό; Χειμωνιάζει τώρα και θα πέσει η θερμοκρασία από μόνη της μην ανησυχείς! Για την αεραντλία διάβασε εδώ! Απαραίτητο αξεσουάρ σε ένα ενυδρείο με χρυσόψαρα! Οκ, δε θα βιαστώ λοιπόν για δεύτερο. Αν και πριν μπει έχουμε να συζητήσουμε αρκετές ανησυχίες μου ακόμα θα τα λέμε εν καιρώ.. Εδώ είμαστε βρε, ελπίζω να μην έχεις παράπονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #195 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Κανένα παράπονο!! Ψυχοθεραπεία οι συζητήσεις που κάνουμε και οι συμβουλές που παίρνω, πραγματικά.. Διάβασα και το σχετικό κειμενάκι. Πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η αεραντλία; Συνοδεύεται από κάποιο άλλο εξάρτημα π.χ.αερόπετρες ή είναι οκ μόνη της; Έχετε καμιά δοκιμασμένη λύση να προτείνετε; Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Σεπτεμβρίου 2012 #196 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κανένα παράπονο!! Ψυχοθεραπεία οι συζητήσεις που κάνουμε και οι συμβουλές που παίρνω, πραγματικά.. Ψυχοθεραπεία δεν λες τίποτα! Για πολλούς από μας! Καλό σου βράδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #197 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό βράδυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Οκτωβρίου 2012 #198 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η αεραντλία; Συνοδεύεται από κάποιο άλλο εξάρτημα π.χ.αερόπετρες ή είναι οκ μόνη της; Έχετε καμιά δοκιμασμένη λύση να προτείνετε; Δεν χρειαζεσαι αεραντλια και τα δυο φιλτρα σου τα εχεις να βγαζουν φυσαλλιδες,θα προτεινα μαλιστα να εβγαζε μονο το ενα φιλτρο φυσαλλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 1 Οκτωβρίου 2012 Author #199 Share 1 Οκτωβρίου 2012 (edited) Τελικά τι να κάνω; Ποια τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής; Πειράζει που έχω έτσι τα φίλτρα δηλαδή; Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Οκτωβρίου 2012 #200 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Διάβασε ξανά και κρίνε μονο σου! Το άρθρο είναι πολύ αναλυτικό, κάποιες αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις και μόνος σου μιας που οι απόψεις μεταξύ χομπιστων διίστανται! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=75349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος