reefkeeper 24 Αυγούστου 2012 #1 Share 24 Αυγούστου 2012 παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο ψαρακι http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+30+2562&pcatid=2562 ειναι ασφαλες για reef ενυδρειο γιατι κανει δουλεια στις απταισιες και το σκεφτομουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Αυγούστου 2012 #2 Share 24 Αυγούστου 2012 στο λινκ που εβαλες λεει ξεκαθαρα πως πιθανοτατα θα χτυπησει και σκληρα και μλκα κοραλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Αυγούστου 2012 #3 Share 24 Αυγούστου 2012 Και δεν ειναι και απολυτο οτι θα σου φαει τις απταισιες.Αλλα τις τρωνε κι αλλα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 24 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 24 Αυγούστου 2012 το ειχα προσεξει οτι το γραφει απλα ηθελα να ρωτησω και εσας!αρα παω σε χημικο για να τις ξεφορτωθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Αυγούστου 2012 #5 Share 24 Αυγούστου 2012 Από τα 4 που πέρασαν σταδιακά από το ενυδρείο μου, κανένα δεν μου πείραζε κοράλλια, αλλά μόνο το ένα (το τελευταίο που έχω) τρώει aiptasies. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι κάποιο άλλο ψάρι θα έχει την ίδια συμπεριφορά... είναι τελικά όπως σου κάτσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος