Jump to content

Το Ακριβότερο Ενυδρείο Του Κόσμου!!!

Recommended Posts

καταρχην, και μια τσιχλα να παρω και να την τυλιξω σε χρυσο περιτυλιγμα η ακριβοτερη θα γινει. Αλλαζει αυτο την ποιοτητα του ενυδρειου? οχι.

δευτερον, θελω να δω ΠΟΙΟΣ θα το συντηρει εκει που ειναι

Αν εχεις λεφτα παιρνεις τα καλυτερα συστηματα φιλτρανσης,αναπληρωσης κτλ....αν θελει συντηρηση το ενυδρειο θα επαιρνα ατομο να το συντηρει αφου εχει πολλα λεφτα αυτος..

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

Αν εχεις λεφτα παιρνεις τα καλυτερα συστηματα φιλτρανσης,αναπληρωσης κτλ....αν θελει συντηρηση το ενυδρειο θα επαιρνα ατομο να το συντηρει αφου εχει πολλα λεφτα αυτος..

θα επαιρνες ατομο να το συντηρει? κι εσυ τι θα εκανες? ε παρε μια 42'' τηλεοραση να καθεσαι να βλεπεις αν ειναι. Αν δεν ταισεις το ψαρι με το χερι, δεν κανεις τη συντηρηση και το πλυσιμο μονος σου, να μουλιασεις στο νερο κτλ κτλ, τι σοι χομπυ κανουμε?

σαν κατι κυραδες που τα αγοραζουν τα ενυδρεια για πινακες

Επιλογες ειναι αυτες.... Περι ορεξεως κολοκυθοενυδρειο.:-)

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

ειναι μεγαλη προκληση,αλλα μας διχνει και τις μεγαλες αντιθεσεις του συτηματος που ζουμε.απο τη μια πλευρα ανθρωποι να ζουνε μεσα στα σκουπιδια και απο την αλλη αυτοι που κλεβουν τον ιδρωτα μας να ζουν μεσα στη χλιδη.

Εγώ θα ντύσω το δικό μου με πλατίνα να γίνει ακόμη πιο ακριβό

εγω θα φωτογραφηθω ακριβως διπλα απο το δικο μου κ αυτοματως θα εκτοξευτει η αξια του.

εγω θα φωτογραφηθω ακριβως διπλα απο το δικο μου κ αυτοματως θα εκτοξευτει η αξια του.

σιγουρα απο απεγνωσμενες πλουσιες 40χρονες :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

σιγουρα απο απεγνωσμενες πλουσιες 40χρονες :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

δε με χαλαει (ειδικα αυτο το πλουσιες κ απεγνωσμενες) αρκει να ειναι φαν του χομπι. :bigemo_harabe_net-74:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...