Aiolos 23 Αυγούστου 2012 #1 Share 23 Αυγούστου 2012 Έκανα πρόσφατα μια αγορά από e-bay πληρώνοντας με PayPal. To αντικείμενο μέχρι και σήμερα (πάνω από 15-20 μέρες) δεν ήρθε και έστειλα ερώτηση στον πωλητή ποια είναι η τύχη του. Μου απάντησε ότι θα μπορούσε να μου στείλει άλλο διότι μπορεί να χάθηκε ή να μου επιστέψει τα χρήματα. Προτίμησα την επιστροφή χρημάτων και μου απάντησε ότι δρομολογήθηκε και σορρυ και τέτοια !! Οι απορίες μου τώρα.... Το ποσό που θα μου επιστραφεί λογικά θα φαίνεται μέσα στο paypal σωστά? Αυτό το ποσό μπορώ να το επιστρέψω στην προπληρωμένη κάρτα που διαθέτω ή παραμένει στο paypal σαν... "κουμπαράς" για μελλοντικές αγορές? Σε περίπτωση που τελικά το αντικείμενο έρθει παρόλο την καθυστέρηση (ΕΛΤΑ βλέπεις), σ αυτή τη περίπτωση τι γίνεται... μπορώ να το πληρώσω πάλι μέσω Paypal στον πωλητή? μπορώ να το επιστρέψω? Ευχαριστώ τους γνώστες για τις απαντήσεις... δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Αυγούστου 2012 #2 Share 23 Αυγούστου 2012 το αντικειμενο λογικα θα σου ερθει με καθυστερηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 23 Αυγούστου 2012 #3 Share 23 Αυγούστου 2012 Συνηθως μενει στον λογαριασμο σου στο paypal το ποσο που σου επιστρεφεται αλλα δεν θυμαμαι αν εχει επιλογη για να το επιστρεψεις στην καρτα σου.Αν σου ερθει τελικα το προιον στελνεις μυνημα στον πωλητη να σου δωσει τα στοιχεια του στο paypal για να του βαλεις τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Αυγούστου 2012 #4 Share 23 Αυγούστου 2012 Όχι Βαγγελη. Δεν μπορείς να τα βαλεις πίσω στην κάρτα (ούτε σε πιστωτική ούτε σε prepaid). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι είτε να τα αφησεις μέσα στο paypal για μελλοντική χρήση (κουμπαρας όπως λες), είτε να τα στείλεις σε λογαριασμό σου στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεσαι και μετά μεσω της τραπεζας να τα ξαναβάλεις εφοσον θέλεις στην κάρτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Αυγούστου 2012 #5 Share 23 Αυγούστου 2012 ρε τους πειπελαδες,ολοι εδω μαζευτηκαν...χεχεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2012 #6 Share 23 Αυγούστου 2012 Όχι Βαγγελη. Δεν μπορείς να τα βαλεις πίσω στην κάρτα (ούτε σε πιστωτική ούτε σε prepaid). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι είτε να τα αφησεις μέσα στο paypal για μελλοντική χρήση (κουμπαρας όπως λες), είτε να τα στείλεις σε λογαριασμό σου στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεσαι και μετά μεσω της τραπεζας να τα ξαναβάλεις εφοσον θέλεις στην κάρτα σου. για χρεωστική δεν ξέρω αλλά σε πιστωτική μπαίνουν μόνα τους κατευθείαν και χωρίς καμία χρέωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 23 Αυγούστου 2012 ...... είτε να τα στείλεις σε λογαριασμό σου στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεσαι και μετά μεσω της τραπεζας να τα ξαναβάλεις εφοσον θέλεις στην κάρτα σου. Αυτό μου ακούγεται καλό.... Πως τα στέλνω στον λογαριασμό μου? Έχω στην Eurobank (κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ) Αν τα αφήσω στον "κουμπαρά" του Paypal, θα είναι πειρασμός και θα τα ξοδέψω σε καμιά βλακεία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 23 Αυγούστου 2012 #8 Share 23 Αυγούστου 2012 Ε ναι!Συνηθως ετσι γινεται.Κι εγω δεν αντιστεκομαι στον πειρασμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Αυγούστου 2012 #9 Share 23 Αυγούστου 2012 How do I withdraw funds from my PayPal account? Here’s how to withdraw money from your PayPal account: Log in to your PayPal account. Click Withdraw near the top of the page. Select a withdrawal method, then follow the instructions. Note: Once you’ve requested a withdrawal, it can’t be canceled. The minimum you can transfer to a bank account is $1.00 USD. Depending on your bank, it can take 3-4 business days for the money to appear in your account. The minimum you can withdraw by check is $1.51 USD. There’s a fee of $1.50 USD for each check withdrawal. Your check should arrive in 1-2 weeks. Withdrawals are converted to U.S. Dollars. You can’t withdraw money to a debit card, credit card, or prepaid card. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Αυγούστου 2012 #10 Share 23 Αυγούστου 2012 Αυτό μου ακούγεται καλό.... Πως τα στέλνω στον λογαριασμό μου? Έχω στην Eurobank (κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ) Αν τα αφήσω στον "κουμπαρά" του Paypal, θα είναι πειρασμός και θα τα ξοδέψω σε καμιά βλακεία !!! Βαγγελη επειδη έχω άδεια, εαν θέλεις παρε με ενα τηλεφωνο τη Δευτέρα που θα είμαι στη δουλειά να τα πούμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2012 #11 Share 23 Αυγούστου 2012 How do I withdraw funds from my PayPal account? Here’s how to withdraw money from your PayPal account: Log in to your PayPal account. Click Withdraw near the top of the page. Select a withdrawal method, then follow the instructions. Note: Once you’ve requested a withdrawal, it can’t be canceled. The minimum you can transfer to a bank account is $1.00 USD. Depending on your bank, it can take 3-4 business days for the money to appear in your account. The minimum you can withdraw by check is $1.51 USD. There’s a fee of $1.50 USD for each check withdrawal. Your check should arrive in 1-2 weeks. Withdrawals are converted to U.S. Dollars. You can’t withdraw money to a debit card, credit card, or prepaid card. σωστό αυτό που γράφεις αλλά δεν είναι withdraw του Αίολου, είναι refund και δε στα βγάζει καν υπόλοιπο στο Pay Pal και τα επιστρέφει από εκεί που τα πήρε... εκτός και εαν είμαι καλός πελάτης και τυγχάνω ιδιαίτερης μεταχείρισης κάθε φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2012 #12 Share 23 Αυγούστου 2012 (edited) με έκανες να το ψάξω When a refund is sent, is all the money returned to the sender's account? How a refund is credited depends on how you made the original payment. If you paid using your PayPal balance or bank account, we credit the refund to your PayPal balance. If you paid with a credit or debit card, we credit the refund to your card. Depending on the card issuer, it can take up to 30 days for your refund to appear on your statement. If you paid using more than one payment, we credit the amount paid with a credit or debit to that card. We credit the rest of the refund amount to your PayPal balance. οπότε ισχύει και στις προπληρωμένες και στις πιστωτικές Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2012 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Αυγούστου 2012 #13 Share 23 Αυγούστου 2012 σωστό αυτό που γράφεις αλλά δεν είναι withdraw του Αίολου, είναι refund και δε στα βγάζει καν υπόλοιπο στο Pay Pal και τα επιστρέφει από εκεί που τα πήρε... εκτός και εαν είμαι καλός πελάτης και τυγχάνω ιδιαίτερης μεταχείρισης κάθε φορα Σωστό αυτό που γράφεις αλλά εχουμε καταλάβει 2 διαφορετικά πράγματα Εγω κατάλαβα ότι τα λεφτά ήταν ήδη μεσα στον λογαριασμό του paypal και απλά ο Βαγγέλης θέλει να τα βάλει στην κάρτα για να μήν τα "φαει" Εαν δεν ήταν ήδη στον λογαριασμό του τότε όντως δεν είναι withdraw και είναι refund και τα επιστρέφει από εκεί που τα πήρε...χωρίς να κάνει κάτι ο Βαγγέλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2012 #14 Share 23 Αυγούστου 2012 οπότε που είναι ο Βαγγέλης οεο;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Αυγούστου 2012 Author #15 Share 23 Αυγούστου 2012 Το ποσό ήταν σε μια προπληρωμένη κάρτα Visa και μέσω του PayPal "αντλήθηκε" από την κάρτα που έχω δηλωμένη σ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Αυγούστου 2012 #16 Share 23 Αυγούστου 2012 Τότε Βαγγέλη κάθεσαι και περιμένεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2012 #17 Share 23 Αυγούστου 2012 οπότε το ποσό επιτρέπει στην προπηρωμένη σου χωρίς να ασχοληθείς καθόλου... απλά να ξέρεις θα κάνει κάμποσες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Αυγούστου 2012 Author #18 Share 24 Αυγούστου 2012 Τελικά σήμερα το μεσημέρι μου επιστράφηκε το ποσό και μπήκε κατευθείαν στη κάρτα.... 2 μέρες έκανε όλο κ όλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος