Jump to content

Ο Σερνικός Έφτιαξε Φωλιά!

Superpzarr

Recommended Posts

Να ετοιμάσω αρτέμιες ούτως ή άλλως;

Είναι αρσενικό veil tail μπλε-μωβ-κοκκινος και μια άσπρη με κόκκινες άκρες half moon (μαλλον) θηλυκια σε ένα 20lt ενυδρείο κάργα φυτεμένο με
ph 6.9
NO2 0
NO3 <10 (το κερατόφυλλο μάλλον φταίει)
KH 10

από την πρώτη μέρα τα πήγαν καλά χωρίς δαγκώματα κλπ, μόνο λίγο κυνήγι και φλάιρινγκ στην αρχή.
είναι περίπου ένα μήνα μαζί...
τροφή σε flakes και λίγη κατεψυγμένη αρτέμια 1 φορά την εβδομάδα μέχρι στιγμής!

να αρχίσω εκκόλαψη αρτέμιας;

Η φωλια δε σημαινει κατι,εγω ειχα 3 αρσενικα που εφτιαχναν τη φωλια μαζι με τα αυγα και 2 αρσενικα με τεραστιες φωλιές που δε καταφερα ποτέ να τα ζευγαρώσω.Πιστευω οτι ενας μηνας αναμονης ειναι πολυ,καλύτερα χώρισε τα παλι,κανε προετοιμασια με τροφή και βαλε το θηλυκο μεσα λιγο πριν κλείσεις τα φωτα του ενυδρείου σου.μεχρι το ξημέρωμα ή το επόμενο θα έχει γινει η "δουλεια" σου.προσώπικα εαν στο 2ημερο δε γινει αλλαζω ζευγάρια.Κανόνες δεν υπάρχουν απόλυτα γιατι το καθε ψαρι είναι διαφορετικό,εγω μιλησα εμπειρικά και μονο.

Στο αλλο forum σε ξεχεσε λιγο ο νικος,υπερβολικός λιγο αλλα λέει κάποια σωστά πράγματα!

βασικα εχει δικιο...

μου μπηκε ο διαολος να τα βαλω μαζι γιατι εφτασαν ως δωρο στα χερια μου ζευγαρι...

μαλλον παμε για οπισθεν ολοταχως και επιστροφη του ενος στο pet shop...

το κακο ειναι οτι μετα απο το μηνα αυτο δε θελω να αποχωριστω κανενα :P

μαλλον η αποφαση θα παρθει με ζαρι...

Αν δέν έχουν φαγωμένες ουρές και δε πολυασχολούντε το ενα με το αλλο δεν είναι ανάγκη να τα χωρίσεις.Στον ενα μήνα που ζούν μαζι λογικα δε θα υπάρχει ενδιαφέρον αλλα μη περιμένεις γέννα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...