Jump to content

New Era

mathaios81

Recommended Posts

Εχετε χρησιμοποιησει την τροφη αυτη?εντυπωσεις?

post-17014-0-68198500-1345686018_thumb.jpeg

Έγινε επεξεργασία - mathaios81

καλημερα φιλε μου. εγω πρωτη φορα την βλεπω. την τρωνε τα ψαρια σου; τι προελευσης ειναι;

Αν δεν κάνω λάθος τις είδα στο Water Inn, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω κάτι σχετικό.

Αν δεν κάνω λάθος τις είδα στο Water Inn, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω κάτι σχετικό.

Σωστα Κων/νε υπαρχουν εκει.

Προσωπικα χρησιμοποιησα την new era σε Θαλασσα και Αφρικη με θετικοτατες εντυπωσεις.

:)

Εγω παλι δοκιμασα τα marine flakes και μπορω να πω οτι τα ψαρια μου την τιμησαν με μεγαλυτερη ευχαριστηση απο οσες αλλες τροφες εχω δοκιμασει.

Σε εμενα τις εχουν στο φτυσιμο....

Ανοιξες το θεμα για να επιβεβαιωσεις την κακη εικονα που εχεις;Ταιζεις μονο δισκους με την εν λογο τροφη και ποσο καιρο;Πες μας κατι παραπανω,αφου την χρησιμοποιεις.

Οκ ο γραπτος λογος παρεξηγειται καμια φορα.χαχαχα

ταιζω μονο δισκους με διαφορες τροφες sera,tony tan,tropical .ocean, κατεψυγμενη.κλπ ειναι καλοβολα και τρωνε τα παντα.. Τηνσυγκεκριμενη οχι

στην ρουτινα μου εχω ανα δυο εβδομαδες 2μερες νηστεια ουτε μετα και απο τοτε δεν την τρωνε

ειναi made in uk και πραγματικα ειναι πολυ καλη σε μυρωδια αλλα και.φρεσκαδα επισης τα συγκεκριμεναpellets εχουν μαλακη υψη

Οκ ο γραπτος λογος παρεξηγειται καμια φορα.χαχαχα

ταιζω μονο δισκους με διαφορες τροφες sera,tony tan,tropical .ocean, κατεψυγμενη.κλπ ειναι καλοβολα και τρωνε τα παντα.. Τηνσυγκεκριμενη οχι

στην ρουτινα μου εχω ανα δυο εβδομαδες 2μερες νηστεια ουτε μετα και απο τοτε δεν την τρωνε

ειναi made in uk και πραγματικα ειναι πολυ καλη σε μυρωδια αλλα και.φρεσκαδα επισης τα συγκεκριμεναpellets εχουν μαλακη υψη

Ακριβως ετσι ειναι και εκεινη που ταισα σε αφρικανικα.Αργησαν να την δεχτουν,πιθανως λογο της υφης.

Ας μας πει και καποιος αλλος φιλος την εμπειρια του με την τροφη σε δισκους βεβαια.

Dimitrios λες παρανω οτι εχει καλες εντυπωσεις τι διαφορα ειδες απο τις αλλες που ταιζες;

Dimitrios λες παρανω οτι εχει καλες εντυπωσεις τι διαφορα ειδες απο τις αλλες που ταιζες;

2 παρατηρησεις:

-oταν την συνηθισαν εδειχναν μεγαλυτερη ισως προτιμηση για αυτην

-η φρεσκαδα της,μετα απο αρκετο καιρο ανοιγματος, ητροφη κραταγε την αρχικη οσμη και φρεσκαδα της,τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.

Την εχω κανενα μηνα ανοιξει και εχει την ιδια φρεσκαδα και μυρωδια με την πρωτη μερα

ματθαιο,,,,θα την προμηθευτω και εγω και θα σου πω αν την χτυπανε τα δικα μου ,,,μιας και τα δικα μου τρωνε τα παντα,,

Καλησπερα και απο μενα...................οι δικοι μου οι δισκοι ουτε καν την πλησιαζουν..................και τους ταιζω διαφορες τροφες χωρις κανενα προβλημα..............τη συγκεκριμενη δε τη θελουν καθολου..........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...