soxo1979 22 Αυγούστου 2012 #1 Share 22 Αυγούστου 2012 καλησπερα ! θα ηθελα να μαθω αν και ποσο επικίνδυνο ειναι ενα wavemaker για τα τζαμια του ενυδρειου ... (αντοχη και καταπονεση ) και 2¨" ενα ενυδρειο που τρεχει εδω και 4 χρονια ειναι επικινδυνο ( για να σπασει ) λογο χρονου ¨? μπορω να ενισχισω με καποιο τροπο τις συλικωνες η να προσθεσω καμοια κοντρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Αυγούστου 2012 #2 Share 22 Αυγούστου 2012 λογω χρονου ισως θα ειχε θεμα μετα την δεκαετια.ισως ομως, δεν ειναι απολυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Αυγούστου 2012 #3 Share 22 Αυγούστου 2012 Ποιο wavemaker θες να βαλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 22 Αυγούστου 2012 Author #4 Share 22 Αυγούστου 2012 παραγγελία της resun to 15000... ειναι επικινδηνο σε ενυδρειο 4 χρωνων 100χ50χ40 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Αυγούστου 2012 #5 Share 22 Αυγούστου 2012 επικινδυνο δεν θα ελεγα,αλλα ειναι τετοια κουμουτσα που δεν θα το συνιστουσα.πολυ μεγαλος ογκος για οχι τοσο μεγαλο ενυδρειο.προτιμησε περισσοτερες και μικροτερες αντλιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 22 Αυγούστου 2012 #6 Share 22 Αυγούστου 2012 επικινδυνο δεν θα ελεγα,αλλα ειναι τετοια κουμουτσα που δεν θα το συνιστουσα.πολυ μεγαλος ογκος για οχι τοσο μεγαλο ενυδρειο.προτιμησε περισσοτερες και μικροτερες αντλιες. Κανε αυτο οπωσδηποτε,ειναι πολυ μεγαλη για τα λιτρα σου αυτη που θελεις να βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 22 Αυγούστου 2012 Author #7 Share 22 Αυγούστου 2012 εαν εξερεσουμε το μεγεθος ... χωρις αντλιες θα με καλύπτει αυτο το wavemaker ? (δηλαδη αν εβγαζα τις αντλιες και εβαζα μονο αυτο ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Αυγούστου 2012 #8 Share 22 Αυγούστου 2012 οχι.μονοπλευρη πολυ δυνατη ροη.θα σηκωνε ολη την αμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Αυγούστου 2012 #9 Share 22 Αυγούστου 2012 15000 λίτρα την ώρα μονόπλευρα είναι πολλά για αυτό το ενυδρείο...παρόλα αυτά άν φιλοξενείς κοράλλια που απαιτούν τέτοια κυκλοφορία μπορεί να δείς και καλά πράγματα.Αν έχεις κόντρες στο ενυδρείο πολύ πιθανόν να μην έχεις πρόβλημα. Για την άμμο θα πάς για bare bottom (χωρίς υπόστρωμα) αν βάλεις αυτήν την αντλία που απο μαρτυρίες άλλων έχω ακούσει καλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Αυγούστου 2012 #10 Share 22 Αυγούστου 2012 ειναι καλη αντλια οντως! ειδικα για την τιμη της! την ειχα χρησιμοποιησει καποια στιγμη για περιπου κανενα 2μηνο! 15.000 λιτρα δεν βγαζει... δεν ξερω αν η τελευταιας γενιας ειναι πιο ισχυρη αλλα η δευτερης δεν ηταν τοσο μπομπατες θεωρω πως για το ενυδρειο δεν θα ειναι επικινδυνο με την αμμο ομως θα εχεις σιγουρα προβλημα αφου εισαι μονο στο 1 μετρο μηκος. εαν τελικα την παρεις δοκιμασε οσο μπορεις να τη βαλεις στη μεση του ενυδρειου κ να κοιταει προς τα πανω μηπως κ καπως σπαει η ενταση του τριτου mode κ βαλε κ το τριτο mode να δουλευει σε οσο δυνατο λιγοτερο χρονο εχει συμφωνω με τα παιδια ομως οτι θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα με 3 μικρες αντλιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxo1979 23 Αυγούστου 2012 Author #11 Share 23 Αυγούστου 2012 (edited) απο αντλιες εχω 3 coralia 3.... και απο αμμο χαλικι που τρεχει 4 χρονια ... αρα πιστεύω οτι δεν θα εχω προβλημα ..... τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι αν α ειναι επικινδυνο για τα τζαμια με καποια παραξενη κλυση που θα το δώσω ... σκεφτηκα ισως να βαλω απο εξω γωνιες μεταλλικές με σιλικόνη για περισσότερο σιγουριά ... τι λετε ??? εχω φοβια γιατι μου εχει σπασει το πρωτο μου ενυδρειο και ηταν φρικη ) Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2012 - soxo1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος