clooyn 22 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 22 Οκτωβρίου 2012 (edited) Παιδια με αυτες τις pepermint τι παιζει?Τελικα εχει ρατσες που κανουν δουλεια και αλλες που δεν? Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Παιδια με αυτες τις pepermint τι παιζει?Τελικα εχει ρατσες που κανουν δουλεια και αλλες που δεν? Ετσι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 22 Οκτωβρίου 2012 Author #28 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Το νου σας με αυτο το ψαρι.Μην επαναπαυεστε.......... Εμενα μεχρι τωρα δεν εχει αγγιξει κανενα κοραλι! Ευτυχως δηλαδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 22 Οκτωβρίου 2012 Author #29 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Βασικα ειναι οπως και τα filefish οι pepermint μπορει να ασχοληθουν μπορει και οχι! Στατιστικα που εχω διαβασει λεει οτι ειναι 2 στα 10. Πρεπει να εισαι και λιγο ατυχος να πεσεις στο 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg_Reef 22 Οκτωβρίου 2012 Author #30 Share 22 Οκτωβρίου 2012 φφφφ... αυτόν τον θηρευτή θέλω και γω αλλά στα λίτρα μου μόνο με pepermint πρέπει να παίξω Με τις γαριδουλες πιστευω θα εισαι κομπλε! θα στο καθαρισουν αμεσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 22 Οκτωβρίου 2012 (edited) Εγω γεμιζα σιγα σιγα με απταισιες και καποια στιγμη εβαλα μια γαριδα peppermint και δεν εχει μεινει ουτε μια! Ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος απο αυτη και την εχω "ιερο προσκυνημα" μην μου παθει κατι! (ειχε και 20 ευρω η ατιμη...!) Ειμαι στα 150 λιτρα και στην 5 ή μερα απο την εισαγωγη της στο ενυδρειο μου δεν ειχε αφησει ουτε μια απταισια. Ενας φιλος εχει ενας filefish. Οντως του εκανε δουλεια αλλα οχι σαν την γαριδα μου. Οταν παω σπιτι του βρησκω μερικα βραχια σε λιγο "πονηρα σημεια" (σχισμες-τρυπες βραχων) οπου το ψαρακι δεν τις εχει καθαρισει. Ειναι και θεμα τυχης απο οτι λενε. Οταν αργοτερα βαλω κοραλι ελπιζω να μην μου το πειραξει. Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2012 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος