Alexpsycho 13 Δεκεμβρίου 2012 #101 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Και μένα για ανεμώνη μου κάνει...την ταΐζεις? Μόνο ο Κίκα έχει τις γνώσεις να την αναγνωρίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Δεκεμβρίου 2012 #102 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Και μένα για ανεμώνη μου κάνει...την ταΐζεις? Μόνο ο Κίκα έχει τις γνώσεις να την αναγνωρίσει... Αλεξ,στο συγκεκριμενο μεγεθος,και με τη συγκεκριμενη φωτο,θα πρεπει να ειναι πολυ "ευρυπρωκτος" καποιος αν πεσει μεσα σε αναγνωριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Δεκεμβρίου 2012 #103 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Αλεξ,στο συγκεκριμενο μεγεθος,και με τη συγκεκριμενη φωτο,θα πρεπει να ειναι πολυ "ευρυπρωκτος" καποιος αν πεσει μεσα σε αναγνωριση Ξέρω τι λέω... Ο Ανδρέας έχει ψύχωση με τις ανεμώνες... Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Δεκεμβρίου 2012 #104 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Βρε ακου τι σε λεωωωω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Δεκεμβρίου 2012 #105 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Aν μπορει ο φιλος να βγαλει μια καλυτερη φωτογραφια θα ηταν καλο.Κι αν μπορει ας γυρισει το βραχακι αναποδα να μας πει κια το ποδι της τι χρωμα εχει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Δεκεμβρίου 2012 #106 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Βαλε καμια φωτο, γιατι αν σου πω πως βλεπω απτεσια(μετακινουνται και αυτες),θα μου την πεσει ο Στρατος παλι Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #107 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 η πανω δεν ειναι απτεσια και ισως να μην ξερετε ...αυτη απο κατω που ανακαλυψα τωρα μολισ το βραδυ που γυρισα απο τη δουλεια η οποια οταν την χτυπησε το φλας μαζευτηκε και εξαφανιστηκε μπορειτε να μου πειτε τι ειναι...??????ηταν πρησμενη σαν μπαλονι....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #108 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 και δεν την ταιζω την αλλη οχι και εχει μεγαλωσει και λιγο....ισως οτι τρωει απο την τροφη που τριβω...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #109 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 H κατω πρεπει να ειναι καποιο ειδος rock anemone. ριξε μια ματια. https://www.google.com/search?q=rock%20anemones&biw=1073&bih=637&sei=nJzLUIa_G6GK4ASl2IAw&tbm=isch http://animal-world.com/Aquarium-Coral-Reefs/Christmas-Anemone Πατα στο anemones index να βλεπεις τις φωτο ανα ειδος. Η πανω τελικα παιζει να ειναι και majano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #110 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 μπα για majano δεν μου κανει....θα γεμισω ανεμωνες στο τελος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #111 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 μπα για majano δεν μου κανει....θα γεμισω ανεμωνες στο τελος!!! για την πανω λεω οχι την κατω http://www.ultimatereef.net/info/iddb/anemones.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #112 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 αν αυτη βοηθαει...η αλλη απο την ωρα που εβγαλα τη φωτο εξαφανιστηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #113 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Πολλες σκεψεις................................ το πιο πανω ον ενω προχωρουσε στο τζαμι και βλεπουμε την κατω πλευρα του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #114 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 26 Δεκεμβρίου 2012 #115 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Nudibranch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Δεκεμβρίου 2012 #116 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Πρεπει να εχεις δικιο βαλεντινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #117 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 καλη αποψη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #118 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι αυτα τα οποια εβγαλε ο βραχος και μου αρεσουν παρα πολυ,....εχουν πανω πορτοκαλι σστιγματα σαν να εχαι ιλαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 29 Δεκεμβρίου 2012 #119 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Φούσκες άλγης...κόψε απο την βάση τους την φούσκα και βγάλτες έξω... αν τις σκάσεις μέσα στο ενυδρείο θα γεμίσεις σπόρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #120 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 δεν νομιζω να ειναι αλγη... ειναι σαν δερματινο οχι σαν τις φουσκες αλγης...δεν ειναι διαφανη-κοκκινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 31 Δεκεμβρίου 2012 Author #121 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον....χθες εκανα μια αλλαγη....οι μετρησεις μου ηταν ολες καλες πλην τον νιτρικων που ηταν στα 10-15.... αγορασα λοιπον και ενα νεο κοραλλι ...ενα σαρκοφυτο...στις φωτο ειναι λιγο ταλαιπωρημενο ...σημερα ανοιξε περισσοτερο αλλα οχι και τουμπανο...λετε να του αλλαξω θεση/τραμπα με τα σταρ πολυπσ? Ta star polyps βεβαια εκει που ειναι τα χτυπαει και πιο πολυ η κυκλοφορια αλλα δε μασανε...το σαρκοφυτο ομως....???λεω να το αφησω καμια εβδομαδα εκει και βλεπουμε. το βραχακι με τους ζοανθους ειχε γινει γεματο πρασινη αλγη και αυτη που ειναι σα φτερη και την τριχωτη...το εβγαλα λοιπον το ετριψα με μια οδοντοβουρτσα σε μια λεκανη ,το ξεπλυνα σε αλλη λεκανιτσα και στο τελος το εβαλα σε ενα μπολακι με iodite για κανα τεταρτο και μετα το ξαναβαλα πισω...ελα μου ομως που το βραχακι διαμελλιστηκε σε 3 κομματια....αυτο που ειχε την περισσοτερη αλγη το εβαλα πισω σε σχετικα μη πολυφωτιζομενο μερος και τα αλλα δυο οπως ηταν παλια μπροστα.... Εσεις τι λετε για ολα αυτα...?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 3 Ιανουαρίου 2013 Author #122 Share 3 Ιανουαρίου 2013 next day!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 3 Ιανουαρίου 2013 #123 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλοριζικο να το χαίρεσαι. Μην ζαλιζεσε πολλη με το που θα βάλεις τι, θέλει καλή παρατήρηση και με τον καιρό θα ξέρεις τι θέλει που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 4 Ιανουαρίου 2013 Author #124 Share 4 Ιανουαρίου 2013 καποιες σημερινες μετρησεις... το Ca θεωρω οτι επεσε γιατι δεν εριχνα συμπληρωμα επειδη το ειχα στο 470 και ειχα πει να το ριξω..2 μλ δυο φορες την εβδομαδα λεω με ριφ κομπλιτ...το ph γιατι ειναι χαμηλο ,αφου εχω καλη αναταραξη...λετε επειδη το εχω σκεπασμενο με το πλεξυ γκλας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 10 Ιανουαρίου 2013 Author #125 Share 10 Ιανουαρίου 2013 εκανα ενα επαναληπτικο τεστ ασβεστιου σημερα 450,,,,δεν ξερω αν μετρησα καλα την αλλη φορα διοτι δεν εξηγειται με 2 φορες ονο ζουμι να ανεβηκε τοσο και δεν εξηγουνταν και 1340 ναγνησιο αν ειχα χαμηλο ασβεστιο...το σαρκοφυτο ανοιξε μπομπα...βεβαια με το ανοιγμα μπομπα το μισο ειναι κατω απον κυκλοφορητη και υποσκιαζεται λιγο....απεκτησα και μια sexy shrimp και μια ροζ xenia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος