mathaios81 20 Αυγούστου 2012 #1 Share 20 Αυγούστου 2012 εχω διαπιστωσει οτι υπαρχουν μελη χωρις κανενα post που ανοιγουν αγγελιες και χρησιμοποιουν το λογαρισμο τους μονο για αυτο... θα ηταν προτιμοτερο κατα την αποψη μου να μπορει να ανοιξει μετα απο καποιο αριθμο post... καποιος την αγγελια του το φορουμ εχει ενυδρειακο χαρακτηρα για ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων και οχι φορουμ πωλησεων για αυτα υπαρχουν συγκεκριμενα φορουμ και site. απλα διαπιστωση εκανα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Αυγούστου 2012 #2 Share 20 Αυγούστου 2012 Φίλε Ματθαίε κατά το παρελθόν ίσχυε αυτό που λες και δημιουργούσε μεγαλύτερο πρόβλημα με το σκεπτικό ότι κάποια μέλη που δεν είχαν τον απαιτούμενο αριθμό ποστ και ήθελαν να βρουν κάτι που τους ήταν αναγκαίο,δεν μπορούσαν να ανεβάσουν αντίστοιχη αγγελία. Επίσης το σκεπτικό αυτό καταρρίφθηκε με την λογική ότι το κάθε νέο μέλος πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπορεί να ζητήσει οτιδήποτε (που σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι σε αχρηστία) προκειμένου να ξεκινήσει το ενυδρείο του. Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου και για την εκφορά της άποψης σου,που πάντα μας βοηθάνε στο να πάμε το φόρουμ μας μπροστά με κοινό γνώμονα την αγάπη μας για τα ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Αυγούστου 2012 #3 Share 20 Αυγούστου 2012 Το θέμα αυτό έχει τεθεί άπειρες φορές και τα επιχειρήματα είναι σχεδόν πάντα τα ίδια. Παλιότερα είχε τεθεί ένα όριο ποστ (15 αν θυμάμαι καλά) το οποίο δημιούργησε το εξής πρόβλημα. Έμπαινε ο άλλος, έκανε 15 άχρηστα ποστ με χαμογελάκια, χεράκια κλπ και τελικά το αποτέλεσμα ηταν το ίδιο, ενώ γέμιζε το φόρουμ και με ανούσια ποστ. Από την άλλη αν βάλεις ένα πολύ μεγαλύτερο όριο ποστ, αρχίζεις να αποκλείεις και ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν 2,3 πράγματα για να μπούν στο χόμπυ μιας και το όριο θα ισχύει για όλους. Το θέμα αγγελίες το επεξεργαζόμαστε συνεχώς για να είναι και εύχρηστο για τα μέλη, αλλά και να μην μας τρώει όλη μέρα να την συμμαζέψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Αυγούστου 2012 #4 Share 20 Αυγούστου 2012 Αν τα μέλη ήταν "συνειδητοποιημένα" και πιο συνεργάσιμα στο θέμα των αγγελιών (και δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά), θα μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να διαχειρίζονται μόνοι τους τις αγγελίες και όχι να πρέπει να υπάρχει ο συντονιστής που θα τις συμμαζεύει.... σίγουρα έχει να κάνει καλύτερα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 20 Αυγούστου 2012 Author #5 Share 20 Αυγούστου 2012 δικιο εχετε και οι δυο αλλα μου φαινεται καπως να ανοιγει καποιος αγγελια για να πουλησει ενα ενυδρειο και να μην συμμετεχει καθολου στο χωρο που το φιλοξενει και απλα να τον χρησιμοποιει για βιτρινα πωλησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Αυγούστου 2012 #6 Share 20 Αυγούστου 2012 δικιο εχετε και οι δυο αλλα μου φαινεται καπως να ανοιγει καποιος αγγελια για να πουλησει ενα ενυδρειο και να μην συμμετεχει καθολου στο χωρο που το φιλοξενει και απλα να τον χρησιμοποιει για βιτρινα πωλησης Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.... έχει να κάνει με το κατά πόσο το μέλος θέλει (και πρέπει) να είναι ενεργό και όχι ένα μέλος "της ευκαιρίας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Αυγούστου 2012 #7 Share 20 Αυγούστου 2012 δικιο εχετε και οι δυο αλλα μου φαινεται καπως να ανοιγει καποιος αγγελια για να πουλησει ενα ενυδρειο και να μην συμμετεχει καθολου στο χωρο που το φιλοξενει και απλα να τον χρησιμοποιει για βιτρινα πωλησης Σκέψου ότι κάθε φορά που κάποιος πουλάει, κάποιος άλλος αγοράζει. Οπότε στην ουσία εξυπηρετείται και ο αγοραστής με περισσότερα αντικείμενα που ενδεχομένως χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 20 Αυγούστου 2012 Author #8 Share 20 Αυγούστου 2012 αυτοι οι λογαριασμοι δεν θα πρεπει να banαρονται... οι αγγελιεε ειναι επικουρικο τμημα του φορουμ και οχι η ουσια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 20 Αυγούστου 2012 Author #9 Share 20 Αυγούστου 2012 απλα θα πρεπει να γραφτει στο τμημα των αγγελιων το εξης δεν ειμαστε η χρυση ευκαιρια αλλα ενυδρειακο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Αυγούστου 2012 #10 Share 20 Αυγούστου 2012 (edited) αυτοι οι λογαριασμοι δεν θα πρεπει να banαρονται... οι αγγελιεε ειναι επικουρικο τμημα του φορουμ και οχι η ουσια του Και αυτό δεν είναι λύση....την επόμενη φορά θα ανοίξει ένα νέο λογαριασμό με καινούργιο όνομα. Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Αυγούστου 2012 #11 Share 20 Αυγούστου 2012 Μα αν υπάρχει σωστή συνεργασία και συνειδητοποίηση όλων, ούτε ανακοινώσεις θα χρειάζονται, ούτε banαρίσματα και όλα θα κυλούν σωστά, αρκεί να σεβαστούν όλοι τους όποιους κανονισμούς στο θέμα των αγγελιών. Έτσι όπως κάνουν οι περισσότεροι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μου ξεφεύγουν και μένα κάποιες αγγελίες), ο Χ συντονιστής είναι ο "κακός" του φόρουμ που προσπαθεί να συμαζέψει τις αγγελίες, απλά ακολουθώντας τους κανονισμούς του φόρουμ.... κάτι που έπρεπε από μόνα τους τα μέλη να κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος