Jump to content

Από Το Πουθενά Μωράκια

BiggBilly

Recommended Posts

Εδώ και 5μήνες έχω ένα ενυδρείο 60lt το οποίο για να μη πάει χαμένο φιλοξενεί ένα αρσενικό και ένα θηλυκό Betta. Σήμερα είπα να παώ να ρίξω μια ματιά, ανοίγω την λάμπα των 5watt και καθώς κοιτάω μέσα στο κιτρινισμένο νερό βλέπω μωράκια να κολυμπανε. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί το ενυδρείο είναι 40εκ ύψος και ο βυθός είναι γεμάτο βραχια+τύρφη. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε πως μερικά μωράκια είναι ελαφρώς μεγαλύτερα απο τα άλλα κάνοντας με να πιστεύω ότι έχουν γεννήσει πάνω απο μια φορά.

Το θέμα μεταφέρθηκε.

Να σου ζήσουν φίλε!

Από μια γεννά είναι τα μικρά, κάποια αναπτύσσονται πιο γρήγορα!

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ, θα σου χρειαστεί!

Να σου ζήσουν!

Βρε ας ζήσουν αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Σε τόσο ύψος νερό, και με τετοιο βυθό πως κατάφερνε το αρσενικό να τα προσέχει. Εκτός κι αν ζήσανε όσα δεν πέσανε. Γίνεται αυτό, δηλαδή κάποια αυγά να μη πέσουν απο την φωλιά καθόλου?

Να σου ζήσουν!!μου εχει τύχει και εμένα και μαλιστα μετα απο γέννα,πανω στη βδομάδα ξαναγέννησε το θυλικό και χωρίς καθόλου προετοιμασία,βέβαια ενω εβγαλε αρκετά αυγά δε τα κατάφεραν πολλα.

• 3 weeks later...

Ελα, ποιό καλό παιδί θα με βοηθήσει?

Ξαναγεννήσανε και έχει γεμίσει η επιφάνεια νερού με ανάποδα μωρά. Απο τα προηγούμενα ζούνε 10-15 που βλέπω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν τρώνε αυτά. Πέρνω τροφή και την κάνω σκόνι αλλά δεν ξέρω αν τρώνε. Είδα μερικές φορές μερικά να χέζουν οπότε υποθέτω κάτι τρώνε. Τι και πως να τα ταίσω καλύτερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...