FotisGt 18 Αυγούστου 2012 #26 Share 18 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβαίνω που βλέπετε την έξυπνη αντιμετώπιση.... Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες να χαρίσεις κάτι; Βάζεις μια χαμηλή τιμή και αν κάποιος ενδιαφερθεί πραγματικά, όταν συναντηθείτε του το χαρίζεις. Μήπως κάπου δεν το βλέπουμε μόνο ως προσφορά αλλά και ως διαφήμιση; Μήπως ικανοποιούμε το εγώ μας; Το έχουμε κάνει επιστήμη χωρίς λόγο το θέμα με τις αγγελίες..... Ενήλικοι είμαστε,συνέλθετε λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Αυγούστου 2012 #27 Share 18 Αυγούστου 2012 @ Χρήστος : Φίλε μου Χρήστο, χαίρομαι που σε βλέπω να γράφεις στο ΑΖ ξανά και ας μην είναι σε ενυδρειακό θέμα! Βέβαια, ξέρεις πολύ καλά πως θα ήθελα πολύ την βοήθεια σου σε θέματα που αφορούν άμεσα τα ψαράκια μας, αφού η πείρα σου εκεί είναι ανεκτίμητη! Επί της ουσίας τώρα, ως ένα σημείο τα λες πολύ καλά, αλλά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Τι εννοείς " τα λόγια να γίνουν πράξη;" Μπορεί να γίνει κάτι εντός του forum που δε το κάνουμε; Είναι κάτι που θα μπορούσε να γίνει από την ομάδα τόσα χρόνια και δεν έγινε; Η εμπειρία σου και στα συντονιστικά είναι μεγάλη και όσα γράφεις έχουν βάρος! @ miliomis9 : Εγώ θεωρώ, θετικό το ότι άνοιξες τέτοιο θέμα! Μας κάνει να προσέχουμε στις συνδιαλλαγές μας και να θυμόμαστε πως δεν είμαστε όλοι πρόβατα αλλά υπάρχουν και λύκοι. Ίσως καλύτερα θα έπρεπε να πω κάποιοι κουτοπόνηροι που νομίζουν πως είναι λύκοι. Το συμπέρασμα που βγάζεις μετά από τόσα ποστ νομίζω πως είναι εντελώς λανθασμένο ή άδικο. Δε γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά αν έχεις κάποια εμπειρία με τον έξω - πραγματικό κόσμο, θα καταλαβαίνεις πως ο μόνος τρόπος να προστατευτείς είναι να έχεις συνεχώς τεταμένη την προσοχή σου... Από κει και πέρα όμως είμαι πεπεισμένος πως να κατηγορούμε τον Α ή τον Β δε θα οδηγήσει πουθενά. Κανείς δε θέλει, ούτε πρέπει, να μπει στο ρόλο του ανακριτή που θα προσπαθήσει να βρει ποιανού τα λεγομενα είναι σωστά και ποιανού λάθος. Τουλάχιστον όχι σε ένα ενυδρειακό forum. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και απόλυτα σαφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Αυγούστου 2012 #28 Share 18 Αυγούστου 2012 Μα και να κατονομαστεί κάποιος δεν εξυπηρετεί σε τίποτα γιατί απλά την επόμενη μέρα θα δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό με άλλο όνομα... Τα ενεργά μέλη που συμμετέχουν εδώ και καιρό στο ΑΖ δεν είναι αυτής της νοοτροπίας του... "πάρε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 18 Αυγούστου 2012 #29 Share 18 Αυγούστου 2012 @ Χρήστος :....Επί της ουσίας τώρα, ως ένα σημείο τα λες πολύ καλά, αλλά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Τι εννοείς " τα λόγια να γίνουν πράξη;" Μπορεί να γίνει κάτι εντός του forum που δε το κάνουμε; Είναι κάτι που θα μπορούσε να γίνει από την ομάδα τόσα χρόνια και δεν έγινε; Η εμπειρία σου και στα συντονιστικά είναι μεγάλη και όσα γράφεις έχουν βάρος! Αγαπητέ Θεόδωρε μιλώ γενικά για την φιλοσοφία που έχουμε σαν λαός. Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ γνωρίζω την πολιτική του. Αν ήθελα κάτι από το φόρουμ θα το έγραφα ξεκάθαρα. Παρόλο αυτά δεν κάνει κακό να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι κάποτε πρέπει να αλλάξουμε να λογικευτούμε και να κυνηγάμε το κακό εν τη γενέσει του. Σήμερα 5-10, αύριο 100-200, μεθαύριο 1000-2000. Το ΑΖ είναι ενυδρειακο φόρουμ και το πλήθος των συζητήσεων επικεντρώνεται στα ενυδρειακά αλλά αποτελείτε και από σκεπτόμενα άτομα με προβληματισμούς. Όταν ένα μέλος γράφει στο ΑΖ λίγο πολύ το αισθάνεται σαν σπίτι του και θα έρθει η στιγμή που θα βγάλει προς τα έξω τους προβληματισμούς του όποιας φύσης και να είναι αυτή. Κανείς δεν έχει να φοβηθεί κάτι από έναν κόσμιο διάλογο. Αντιθέτως αν επικεντρωθούμε μόνο στα ενυδρειακά τότε θα γίνει το φόρουμ στείρο πράγμα που με βρίσκει προσωπικά αντίθετο και πιστεύω και εσάς και για αυτό υπάρχει το καφέ. Όσο για τα ενυδρειακα σήμερα το μεσημεράκι απάντησα σε δυο θέματα. Λόγο όμως μιας πληθώρας προβλημάτων δεν είχα μέχρι προσφάτως κέφι για ποιο ενεργεί συμμετοχή σε οποιοδήποτε φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Αυγούστου 2012 #30 Share 18 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ με όσα λες! Να είσαι καλά Χρήστο και μακάρι να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα όλων μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 19 Αυγούστου 2012 #31 Share 19 Αυγούστου 2012 εχουμε ολοι δικιο και αδικο το φορουμ και αυτοι που το διαχειριζονται δεν μπορουν να κανουν τοδικαστη ουτε τον αστυνομο...και ουτε ειναι η δουλεια τους αυτη.... επιπλεον αυτος που χαριζει κατι εχει ολη την καλη προθεση να το κανει γιατι ετσι θεωρει οτο μπορει να βοηθησει καποιον οπως πιθανον βοηθηθηκε και εκεινος απο καποιον αλλο χομπυστα αλλα δυστυχως πιστευω οτι θα ειναι ο τελευταιος που θα μαθει οτι εξαπατηθηκε.... εχω δει το εξης στις αγγελιες λογαριασμοι με μονο ενα ποστ να ανοιγουν ποστ και να πουλανε πραγματα.... εφοσον το φορουμ δεν ειναι φορουμ αγγελιων αυτο πρεπει να αλλαξει... απλα στις εποχες που ζουμε θα πρεπει να υπαρξει πιο πολυ αληλεγγυη παρα κουτοπονηργια....εχετε ματια ανοικτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 19 Αυγούστου 2012 #32 Share 19 Αυγούστου 2012 τεσπα παιδια,,,,ακρη δεν θα βγει,,,οπως και να το πιασεις,,,,ολοι εχουν δικιο,,,,και ολοι αδικο,,,το σωστο ομως ειναι εφοσον αναπτυχθηκε αυτο το θεμα,θα πρεπει να ενημερωθει και το μελος που σχετικα αναφερεται γιατι ειναι αδικο να γραφονται τοσα πολλα χωρις καν να εχει εκφρασει την δικια του αποψη,,,,,,,και να σας αναφερω,,πως πριν 2 χρονια περιπου,,,ο αδερφος μου πουλαγε ενα 150 λιτρων σχεδον καινουργιο ενυδρειο για να καλυψει καποιες αλλες αναγκες(δοσεις σε δανειο),,,και ο κουμπαρος μου μου ελεγε βρες ρε κανα ενυδρειακι 100 λιτρα ,,,χαρισμα η λιγα χρηματα να το φτιαξω εγω,,,,ε λοιπον,,,εβαλα αγγελια,,,πωλειται ενυδρειο,,,εκ μερους του αδερφου μου,,,,και απο την αλλη αν χαριζοταν καποιο ενυδρειο θα ελεγα οτι ενδιαφερομαι για να το δωσω στον κουμπαρο μου,,,,αν αυτα τα 2 τυχαιναν ταυτοχρονα πως θα φαινοταν????οποτε μην κρινουμε ετσι αυστηρα,,,αυτα,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 επειδη τηρησα εως τωρα ουδετερη σταση,,,,,,,,,,,,,πιστευοντας οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο κακοβουλα οσο φαινονται.....ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,,,,ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ 99,99%,,,ισως υπαρχει και ενα ελαχιστο ποσοστο να κανω λαθος,,,,, και τα γεγονοτα ειναι τα εξης,,,,,,,,,,,,, ο Κος Ζαχαροπουλος στις 13 αυγουστου ποσταρε αγγελια με την οποια και προς τιμην του ΧΑΡΙΖΕ ενα ενυδρειο 480 λιτρων ,,,, το λινκ ειναι εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77654&hl=&fromsearch=1 στις 17 αυγουστου το μελος daskalos13 ποσταρει στο θεμα του καταστηματος του κυριου Ζαχαροπουλου και ευχαριστει τον ιδιο για την προσφορα του ενυδρειου,,,,, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77706 και ερχεται η 6 σεπτεμβριου οπου το μελος daskalos 13 ανανεωνει την αγγελια του,,,,και εκει που εδινε ηδη ενα ενυδρειο 480 λιτρων,,,με μαγικο τροπο γινονται 2,,,, στην τιμη των 280 ευρω το δευτερο,,,,, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77643 και ερχομαι στο ρεζουμε της υποθεσης???μηπως το μελος daskalos 13 ωφειλει μια εξηγηση πριν αρχισω ???υπαρχουν τοσα νεα μελή που δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα να αγγορασουν ενυδρεια,,,,,χαριζεται ενυδρειο,,,το παιρνεις,,,,και πριν συμπληρωθει μηνας το καθαριζεις και πουλας κοντα 300 ευρω????δηλαδη τοσο ξυπναδα υπαρχει ???τοσο πολυ μαγκες και εξυπνακηδες ειμαστε εμεις οι ελληνες???? με αυτο το ποστ θα ηθελα να ενημερωσω και το ιδιο το μελος daskalos 13 ,,,και τον κυριο ζαχαροπουλο,,,αλλα και τα μελη τα οποια θα σπευσουν να αγορασουν το συγκεκριμενο ενυδρειο,,,,,,,επισης λινκ του ποσταρισματος μου θα σταλουν και στους ιδιους για ενημερωση και εξηγησεις απο το μελος,,,, :bigemo_harabe_net-86: ευχαριστω και αναμενω εγω οπως πιστευω και πολλα αλλα μελη απαντησεις,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 6 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Το ενυδρείο το δεύτερο που πωλείται είναι άλλο από αυτό που μου χάρισε ο κύριος Ζαχαρόπουλος.Μόνο η βάση είναι η ίδια,διότι μου έσπασε κατα τη μεταφορα η γυαλα.Πήρα άλλη απο τη χρυση ευκαιρια. Η γκρίνια και οι τσακωμοι που πολλές φορές υπάρχουν είναι κι ένας λόγος που απέχω από το να γράφω σε διαφορα post,θα μου επιτρεψετε να μη δωσω αλλες απαντησεις,γιατι τροφη θα γινουν για κακοβουλους και για οσους καποτε δεν εστειλα κατι ψαρια στα Γιαννενα. Υ.Γ Χάρισα πέρυσι ψάρια όσκαρ και καρχαρίες σε κάποιο μέλος και μετά τα πουλούσε.Τον ρώτησα γιατί το έκανε και μου είπε ότι χρωστάει και πρέπει να εξασφαλίσει φάγητο για τα παιδιά του.Καλά έκανε λοιπόν και τα πουλάει του ειπα. Δεν μπορουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο κάθε σπίτι και γιατί πουλάει ο καθένας...Καλό είναι να ρωτάμε πρώτα προσωπικά και να μην διαπομπευουμε χωρίς λόγο. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Ευχαριστώ.καλό μεσημέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικα,,,,,ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ,,,δικαιωμα μου ειναι,,,τωρα η δικαιολογια οτι σου σπασε η γυαλα στην μεταφορα και κουραφεξαλα,,,τα ακουω βερεσε,,,,,δεν με ενδιαφερει,,,αν δεν εσπαγε δηλαδη θα πουλουσες ακριβως το ιδιο ενυδρειο???δεν με νοιαζει φιλε μου ουτε με ενδιαφερει η ζωη σου η αν εισαι ανεργος,,,,,εγω ξερεις τι ειδα????οτι πουλας 6-7 ενυδρεια απο 700 λιτρα εως και με λιγα λιτρα,,,,χαριστηκε ενα ενυδρειο....το πηρες το καθαρισες και το πουλας 300 ευρω,,,,δηλαδη τι νομιζεις???οτι εχουμε μυαλο ψιτακοειδους αρα μαρακανα???μας δουλευεις? ξερεις ποσα παιδια ψαχνουν μια γυαλα 30-40 λιτρων και δεν εχουν να δωσουν ουτε 25 ευρω να παρουν τα τζαμια να φτιαξουν καθι να βαλουν ενα χρυσοψαρο που τους χαρισαν???εε???μαλλον οχι γιατι δεν βλεπεις τα νεα μελη που εχουν γυαλες και γραφουν οτι θελουν αλλα δεν μπορουν να παρουν ενυδρειακι για το χρυσοψαρο τους,,,βλεπω πιο πολλη δραστηριοτητα στις αγγελιες οπου και απεδειξες ποσο ΄''μαστορας'' εισαι,,,,,και επειδη εχω μαθει στην ζωη μου να τα λεω ωμα και σταρατα,,,για μενα αυτο ειναι απατεωνια,,,, ,,,,,,τωρα ο καθενας μπορει να το χαρακτηρισει οπως γουσταρει,,, οπως θα δεις σε ολα τα προηγουμε ποστ που μελή καταφερθηκαν εναντιον σου ,,τα ποσταρισματα μου ηταν ουδετερα και μαλιστα σε υποστηριξα κιολας,,,μετα απο αυτο ομως ζητω συγνωμη απο ολα τα μελη τα οποια καταφερθηκαν εναντιον σου,,, οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται,,,,,,,,,,, α,,,,,και που σαι,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ,,,,,,,,,,,,,και σε καλη μερια,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2012 #36 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι η ουσία του φόρουμ είναι το παίζουμε κλέφτες, αστυνόμοι και δικαστές... Ο καθένας πράττει βάσει των δικών του ηθικών αξιών και των εκάστοτε αναγκών του. Ας διοχετεύσουμε όλη αυτή την ενέργεια σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Σεπτεμβρίου 2012 #37 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Συμφωνω,ουτε αστυνομος σαινης ηθελα να το παιξω ουτε δικαστης ντεντ,,,ο καθενας κανει οτι του λεει η καρδια του,,,,,,, τωρα αν δεν υπαρχουν κανονες για τετοιες συμπεριφορες ,,,αφορα τον δημιουργο και τους διαχειριστες και δεν ειναι δικο μου θεμα,,,,,το μονο που θελω ειναι να κοινοποιησω το συμβαν,,,και κανενα μελος απο αυτην την μεγαλη παρεα μας να μην πιαστει ΚΟΡΟΙΔΟ,,,,, αν μπορει καποιος αλλος να μου χαρακτηρισει αλλιως τον ανθρωπο,συμφορουμιτη,φιλο, που θα παει να σκασει 300 ευρω να αγορασει το προ 20 ημερων χαρισμενο ενυδρειο να μου το πει,,,,,,,,,,,,,,,,, Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου ο καθένας όπως λες κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και κρίνεται ανάλογα από το σύνολο των μελών.... ....από την άλλη πάλι υποχρεώνεις κάποιο μέλος να απολογηθεί για κάτι που πιθανός να έχει κάνει και όταν σου λέει τους λόγους και πως έχουν τα πράγματα, εσύ δεν τον πιστεύεις δημιουργώντας αμέσως-αμέσως αρνητικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο μέλος.... Άρα με τον δικό σου τρόπο τον δίκασες και έβγαλες και την ετυμηγορία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 6 Σεπτεμβρίου 2012 Author #39 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω φιλε mod που μετα απο τοσο καιρο επανηλθες στο θεμα και με καλυψες πλήρως.. Δεν χρειαζετε να χαρακτηριζουμε κανεναν ειδικα τωρα που εχεις παραθεσει και καποια θεματα. Οποιοι τα διαβασουν θα καταλαβουν καποια πραγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 6 Σεπτεμβρίου 2012 #40 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Συμφωνω,ουτε αστυνομος σαινης ηθελα να το παιξω ουτε δικαστης ντεντ,,,ο καθενας κανει οτι του λεει η καρδια του,,,,,,, τωρα αν δεν υπαρχουν κανονες για τετοιες συμπεριφορες ,,,αφορα τον δημιουργο και τους διαχειριστες και δεν ειναι δικο μου θεμα,,,,,το μονο που θελω ειναι να κοινοποιησω το συμβαν,,,και κανενα μελος απο αυτην την μεγαλη παρεα μας να μην πιαστει ΚΟΡΟΙΔΟ,,,,, αν μπορει καποιος αλλος να μου χαρακτηρισει αλλιως τον ανθρωπο,συμφορουμιτη,φιλο, που θα παει να σκασει 300 ευρω να αγορασει το προ 20 ημερων χαρισμενο ενυδρειο να μου το πει,,,,,,,,,,,,,,,,, +1000 Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2012 - n_vergopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Σεπτεμβρίου 2012 #41 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου ο καθένας όπως λες κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και κρίνεται ανάλογα από το σύνολο των μελών.... ....από την άλλη πάλι υποχρεώνεις κάποιο μέλος να απολογηθεί για κάτι που πιθανός να έχει κάνει και όταν σου λέει τους λόγους και πως έχουν τα πράγματα, εσύ δεν τον πιστεύεις δημιουργώντας αμέσως-αμέσως αρνητικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο μέλος.... Άρα με τον δικό σου τρόπο τον δίκασες και έβγαλες και την ετυμηγορία !!! Aiolos συγνωμη αλλα δεν καταλαβες,,,δεν δικασα κανεναν,,,,,,θεωρεις οτι μετα απο ολο αυτο το σκηνικο το μελος daskalos 13 δεν ωφειλε να δωσει μια εξηγηση?και να σου πω κατι? ενδιαφερομαι για την αγορα ενος 450 λιτρου ενυδρειου για τον κουμπαρο μου,,,βλεποντας μια αγγελια και διαβαζοντας οτι εχει γινει δεν εχω δικαιωμα να ρωτησω??? επισης λες οτι υποχρεωσα,,,,στο π,μ που εστειλα στο συγκεκριμενο μελος του ειπα οτι αν θελει μπορει να εκφερει την αποψη του μιας και εγω εθιξα ονοματα,,,,δεν υποχρεωσα κανεναν,, οσο για την δικαιολογια του,επισης ειναι δικαιωμα μου να την σχολιασω και να την κρινω με βαση τα δικα μου στανταρ, αν ισως προστατευσω εστω και ενα μελος απο αυτην την κοροιδΙα,,,ολο αυτο θα πιασει τοπο και θα ειμαι ικανοποιημενος,,,, αν υπαρχει καποιος αλλος διαχειριστης,μελος, το οποιο με βαση οτι ειπε το συγκεκριμενο μελος εχει διαφορετικη αποψη απο μενα θα περιμενω να μου απαντησει στην τελευταια ερωτηση που εκανα στο προηγουμενο μου ποστ,,,, αυτα απο μενα,,, καλο απογευμα σε ολους Θανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 9 Σεπτεμβρίου 2012 #42 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Θα συμφωνησω με τα παιδια που ειναι αντιθετοι σε ολο αυτο το σκηνικο. Το συγκεκριμενο μελος "δασκαλος" εχει υποδειξει στο παρελθον ΤΡΑΓΙΚΕΣ συμπεριφορες, μεχρι σε σημειο σχεδον να σταματησω το χομπυ μιας και νομιζα οτι υπαρχουν κι αλλοι σαν κι αυτον αλλα τελικα ειδα οτι ειναι λιγοι με τετοιο "ηθος και παιδεια". Πιστευω οτι πρεπει να κανουμε το ΠΑΝ για να μην πεφτουν συμφορουμιτες θυματα τετοιων περιστασεων. Μερικοι απο εμανς μετραμε τα κουκια και ψαχνουμε για ενυδρειο και σαν κακομοιροι κανουμε παζαρια για το 5ευρω και ο "κυριος" εχει ανοιξει μαγαζακι στις αγγελιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Σεπτεμβρίου 2012 #43 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δικαιολογημένη η αγανάκτηση σου φίλε μου,αλλά θα θέλατε να μετατραπουμε σε φόρουμ κραξιματος;Πιστεύετε ειλικρινά ότι μια τέτοια Κίνηση θα αποτρέψει τους τζαμπατζήδες τώρα και στο μέλλον;Μόνο αυτός που χαρίζει κάτι θα δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο.Μήπως ανοίγονται όμως έτσι θέματα αντιπαράθεσης;Μήπως ξεχάσαμε πως είμαστε φόρουμ με στόχο κουβέντα για τα ενυδρεία μας και όχι παράρτημα αγγελιών;Καθένας μας οφείλει να προσέχει τι αγοράζει,πουλάει ή χαρίζει.Μήπως να προσέχουμε πιο πολύ;Τι ακριβώς προσδοκίες έχουμε από κάποιον άγνωστο,που πιθανότατα στην προκειμένη δεν συμμετέχει ενεργά και στο φόρουμ;Μπορούμε να υποδείξουμε πότε και σε ποιον θα χαρίσει κάποιος κάτι;Πού συμβαίνει κάτι ανάλογο;Πουθενά,ούτε σε επαγγελματικΑ σάιτ δεν μπορεί να γίνει.και στην ουσία 95% των συναλλαγών αφήνουν ικανοποίηση. Και να γυρίζουμε το μάγουλο επίσης,αλλά αυτό είναι το θέμα;Ο καλύτερος τρόπος απομόνωσης κακών μελών ειναι η προσοχή όλων μας,αν υπάρχει άλλος επιτυχημένος διαδικτυακός τρόπος,που να μη βλάψει την καλή λειτουργία της καρδιάς του φόρουμ,ας την ακούσουμε. Μια υπενθυμιση απλα,γιατι χανουμε το νοημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Σεπτεμβρίου 2012 #44 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Το ενυδρείο το δεύτερο που πωλείται είναι άλλο από αυτό που μου χάρισε ο κύριος Ζαχαρόπουλος.Μόνο η βάση είναι η ίδια,διότι μου έσπασε κατα τη μεταφορα η γυαλα.Πήρα άλλη απο τη χρυση ευκαιρια. Η γκρίνια και οι τσακωμοι που πολλές φορές υπάρχουν είναι κι ένας λόγος που απέχω από το να γράφω σε διαφορα post,θα μου επιτρεψετε να μη δωσω αλλες απαντησεις,γιατι τροφη θα γινουν για κακοβουλους και για οσους καποτε δεν εστειλα κατι ψαρια στα Γιαννενα. Υ.Γ Χάρισα πέρυσι ψάρια όσκαρ και καρχαρίες σε κάποιο μέλος και μετά τα πουλούσε.Τον ρώτησα γιατί το έκανε και μου είπε ότι χρωστάει και πρέπει να εξασφαλίσει φάγητο για τα παιδιά του.Καλά έκανε λοιπόν και τα πουλάει του ειπα. Δεν μπορουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο κάθε σπίτι και γιατί πουλάει ο καθένας...Καλό είναι να ρωτάμε πρώτα προσωπικά και να μην διαπομπευουμε χωρίς λόγο. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Ευχαριστώ.καλό μεσημέρι. Εδω προκειται για αλλο ενυδρειο? Εμένα προσωπικά μου έχουν χαρίσει ενυδρείο και το πούλησα σε καλή τιμή για να μπορέσω να αγοράσω άλλα ενυδρειακά πράγματα που χρειαζόμουν. Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει κακό χομπίστα στα μάτια κάποιων...Μια χαρά νιώθω πάντως!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66867&st=0&p=592257entry592257 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 9 Σεπτεμβρίου 2012 #45 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο που συνεβη εδω συμβαινει σε όλα τα φορουμ όπου υπάρχουν αγγελίες μελών που πουλάνε ή που χαρίζουν πράγματα. Που να δειτε τι γινεται σε άλλο φόρουμ ( όχι με ενυδρεια) όπου γινονται κληρωσεις για ανεργους και οικονομικά στριμωγμένους και παίρνουν άνθρωποι μερος που μόνο οικονομικη αναγκη δεν έχουν, Αρα το φαινομενο ειναι παντου όχι μονο εδω και σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να μας κάνει εντυπωση (πλέον). Μπραβο στο μελος που βγηκε και ειπε καθαρά το όνομα του εμπλεκόμενου και ακομα πιό μπράβο στους mods που δεν έσβησαν το πόστ και δεν έκαναν τα στραβα μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 9 Σεπτεμβρίου 2012 #46 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω προκειται για αλλο ενυδρειο? http://www.aquazone....57 ναι σπυρο,,,για αλλο,,,τουλαχιστον ετσι δειχνουν οι ημερομηνιες,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος